Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 10 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

YouTubetips: kijkje in het leven van Nick & Simon

Metro struint wekelijks YouTubekanalen af en tipt er op dinsdag drie. Welke kanalen vallen op? Welke zou je ook eens moeten bekijken?

Nick & Simon

Een kijkje in het leven van Nick en Simon: we kennen het Volendamse duo natuurlijk van hun muziek van eigen bodem, maar daarnaast zijn de mannen tegenwoordig actief op YouTube. Ze uploaden een aantal keer per week vlogs over hun dagelijks leven en aparte gebeurtenissen, maar ze gebruiken hun kanaal ook voor videoclips en gitaar tutorials. De heren zijn ongeveer een half jaar geleden begonnen met het maken van hun video’s en lopen ondertussen al richting de 45.000 abonnees.

Boyinaband

De 30-jarige Engelsman Dave Brown is al ruim negen jaar actief op YouTube op zijn kanaal Boyinaband, het is dan ook niet raar dan hij meer dan 1.300.000 abonnees heeft. David is een zeer aparte verschijning: zijn haar is langer dan dat van de gemiddelde vrouw en de linkerhelft van zijn haardos is rood, terwijl de rechterkant zwart geverfd is. Hij upload vlogs, muziek tutorials en praat op zijn gemak video’s vol over wetenschap en psychologie.

Kaj’s Typetjes

Heb jij je, toen dit seizoen van Expeditie Robinson begon, wel eens afgevraagd waar je Kaj van kunt kennen? De goedlachse 27-jarige is in Nederland doorgebroken door met zijn YouTubekanaal ‘Kaj’s Typetjes’. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, wordt al snel een enorm succes: in elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages en dat levert hem veel kijkers op. Plat, slap en droog noemt hij zijn eigen werk, maar dat werk levert hem toch bijna 60.000 abonnees op!

https://www.youtube.com/watch?v=eni71SlYw54

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.