Showbizz

YouTubetips: eerste lesbische YouTube-koppel

YouTubetips: Het eerste lesbische YouTube-koppel

Joyce en Scarlet van het YouTubekanaal 'Ik Vrouw van Jou' nog altijd even succesvol op YouTube / Ik Vrouw van Jou

Foto van 'Bregje Simons'

31 OKT 2017

Metro struint wekelijks YouTubekanalen af en tipt er op dinsdag drie. Welke kanalen vallen op? Welke zou je ook eens moeten bekijken?

Lesbisch powerkoppel

'Ik Vrouw van Jou' is het kanaal van Joyce en Scarlet, twee vrouwen die van elkaar houden en dat het liefst met iedereen delen. De dames hebben sinds 2007 een relatie en sinds 2014 zijn ze het eerste Nederlandse lesbische blog- en YouTube-koppel. Ze nemen je mee in hun dagelijks leven en vertellen over de meest uiteenlopende dingen, het verven van het deurkozijn tot een zaaddonor om hun kinderwens waar te maken. De dames hebben al snel succes op YouTube en met hun eerste paar video's bereiken ze duizenden kijkers. Ondertussen heeft 'Ik Vrouw van Jou' ruim 43.000 abonnees en hebben ze recent bekend gemaakt dat ze samen een boek gaan schrijven. You go girls!

Dansend op reis

De reisfanaat Matthew (Matt) Harding reist al filmend en dansend de hele wereld over en zijn feelgood video's brengen bij menig mens een lach op het gezicht. De Amerikaan stond bij vrienden en familie bekend om een bepaald dansje en in Vietnam stelde zijn reisgenoot voor om hem dansend te filmen. Harding herhaalde dat dansje op verschillende plaatsen wereldwijd en plaatste de uiteindelijke compilatie op zijn website. Al snel werden zijn video's dagelijks tienduizenden keren bekeken waardoor zijn YouTubekanaal al vrij vaak viral ging; hij is in Amerika dan ook echt een internetpersoonlijkheid. In de eerste video's danste Matt alleen, maar nu doen de locals gewoon gezellig mee! Matt heeft ruim 137.000 abonnees.

Niets is te gek

De recordshow, de pijnbank, schoolstunts, nachtlegende en Nederland versus Belgie: dat zijn de succesformats van Jeroen & Co. Het YouTubekanaal draait om Jeroen, Brandon en Tim die de ene na de andere uitdaging aangaan en daarmee goed in de smaak vallen bij hun ruim 60.000 abonnees. Iedere maandag uploaden de heren een nieuwe video waarin ze records verbreken, pijn ondergaan en nog veel meer.


Views

400+

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke. / Screenshot YouTube

Foto van 'Imre Himmelbauer'

GISTEREN

Boer Olke van Boer Zoekt Vrouw Internationaal heeft nieuw liefdesgeluk gevonden. Een halfjaar na de tragische dood van zijn vriendin Karen heeft de in Texas woonachtige landbouwer bekendgemaakt dat hij een nieuwe vlam gevonden heeft.

„Ik ben na het overlijden van Karen in contact gekomen met Hilda, een Nederlandse vrouw die hier in Texas woont. We zijn heel blij met elkaar en zien elkaar zoveel mogelijk”, zo vertelt boer Olke tegen de KRO-NCRV.

Steun


Views

1k+

Jorden van Ex on the Beach krijgt eigen programma

Jorden van Ex on the Beach krijgt eigen programma

Jorden was de grote playboy van het derde seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Foto van 'D. van Aken'

19 JUL 2018

Jorden was waarschijnlijk de meest besproken deelnemer aan het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De playboy krijgt daarom samen met medekandidaat Channah deze zomer een eigen programma op MTV.

Albufeira en Spaanse costa

In 'Scoor De Zomer Door' gaan Jorden en Channah vakantiegangers helpen met versieren. Het duo struint populaire buitenlandse strandbestemmingen af naar vriendengroepen die nog geen "succes" hebben geboekt.


Views

2k+

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

Dorien Rose is één van de verleidsters die mee doet aan Temptation Island VIPS. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

22 MEI 2018

Temptation Island is afgelopen, maar je kunt maar heel even rustig ademhalen tot de volgende editie alweer voor de deur staat: Temptation Island VIPS. En nadat de koppels bekend werden gemaakt, is het nu ook tijd voor een aantal van de verleiders en verleidsters om naar buiten te treden. En daar zitten tevens een paar 'BN'ers' tussen...

Dorien Rose

Zo is model en Angelina Jolie-look a like Dorien Rose een van de bekendste verleidsters die gaat proberen om Niels, Donny, Ruud en de onbekende Stefano te verleiden.


Views

24k+

Pete Philly slechtste kandidaat De Slimste Mens ooit

Dat ging moeizaam... ©NPO

Foto van 'Jelmer Visser'

17 JUL 2018

Dat ging op zijn zachtst gezegd een beetje stroef. De deelname van rapper Pete Philly aan de Slimste Mens is historisch geworden. Nog nooit sprokkelde een kandidaat zo weinig seconden bij elkaar tijdens de kennisquiz met Philip Freriks en Maarten van Rossem.

Vooral de puzzelronde bleek een onoverbrugbare hindernis, hij verloor zoveel seconden dat hij extra tijd kreeg omdat hij anders de finale niet eens zou halen. Auw.

De tijd begint te dringen ©NPO


Views

3k+