Camera videoTV-avond: 'Imke maakt het hele eiland vruchtbaar!'

Foto van 'Constance van Amstel'

Constance van Amstel

12 OKT 2017

Of er nog iets op tv is deze donderdagavond? Absoluut. Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste, ontroerendste of apartste programma's die je zeker zou kunnen gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Kan Imke zich redden tussen de BN'ers?

Het is misschien wel het minst gefilmde eiland aller Robinsontijden: het eiland van de onbekende Nederlanders. Toch zal een van de onbekende Nederlanders die dit jaar meedoet aan Expeditie Robinson vanaf nu vaker in beeld komen, want Imke heeft dankzij het winnen van de proef toegang tot 'de BN'ers'. Maar weet de nuchtere Enschedese zich wel de redden tussen alle ego's in kamp Zuid. Volgens Kaj heeft ze een goede invloed...

Waar en wanneer: Expeditie Robinson, vanavond om 20.30 uur op RTL 5

Lubach op z'n best

Arjen Lubach maakt vanavond maar liefst twee keer kans op een prijs tijdens het Televizier Gala in Afas Live, dat om 21 uur live wordt uitgezonden op NPO 1. De presentator maakt kans op de Ster als beste presentator en op de ring voor beste programma met ZML. Het afgelopen jaar wist Lubach zichzelf meermaals op de kaart te zetten en scoorde daarmee in het binnen- en buitenland. Geniet hieronder van een reactie op zijn beste viral: Netherlands second.

Chaos tussen de bommen

Op Veronica kijken we vanavond naar The Hurt Locker, dé oorlogsfilm van 2008. Het verhaal gaat over een groep Amerikaanse elitesoldaten in Irak die belast is met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Sergeant James heeft de leiding over een getraind ontmijningsteam, maar sleept zijn ondergeschikten roekeloos mee in een dodelijk strijd met de vijand.

Waar en wanneer: vanavond om 20.30 op Veronica


Log in om een reactie te plaatsen

Views

300+

Likeability of 5

Gordon verdrietig: Alleen maar negatief gezeik

Portret van Gordon. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

Daisy Heyer

GISTEREN

Gordon was vrijdagavond te gast bij RTL Late Night om te praten over zijn keuze om uiteindelijk met niemand in het huwelijksbootje te stappen voor zijn programma Gordon Gaat Trouwen. De reacties op zijn keuze blijken hem heel boos en verdrietig te hebben gemaakt.

Weinig begrip

Anouk dumpt beide The Voice-kandidaten
Likeability of 5

Anouk dumpt beide The Voice-kandidaten

Anouk neemt geen van beide Voice-kandidaten mee na de battle | Foto: Uit de uitzending

Foto van 'Bregje Simons'

Bregje Simons

GISTEREN

Coach Anouk heeft vrijdagavond in The Voice Of Holland beide kandidaten na hun battle naar huis gestuurd. De jonge meiden Nina ten Kate en Nikita Pellencau zongen samen het nummer Symphony van Clean Bandit en Zara Larsson. Maar volgens hun coach Anouk deden de meiden dat 'gewoon niet goed'. ,,Dus neem ik ze geen van tweeën mee'', zegt de coach tijdens de uitzending.

Disney neemt Fox over: The Simpsons weer gelijk

Disney neemt Fox over: The Simpsons weer gelijk

The Simpsons hadden al voorspeld dat Disney Fox over zou nemen | Foto: Screenshot uit aflevering

Foto van 'Bregje Simons'

Bregje Simons

GISTEREN

Na maanden onderhandelen ligt er een deal: Disney koopt voor 52 miljard euro grote delen van het netwerk Fox. Als de deal doorgaat vallen onder meer Avatar, Titanic, X-Men, Deadpool, The Simpsons, Kung Fu Panda en Family Guy dan in handen van Disney. De koop maakt Disney een nog grotere speler in de mediawereld, en dat is ook precies de bedoeling. Disney wil namelijk een eigen videostreamingdienst op gaan zetten volgens NOS. Ze bieden nu films aan via Netflix en Amazon Prime, maar in 2019 hopen ze zelf een dienst op de markt te hebben. Daarvoor hebben ze meer films en series nodig.

Dat er nu een deal ligt tussen Disney en Fox wil nog niet zeggen dat de koop daadwerkelijk doorgaat. Mededingingsautoriteiten moeten zich er ook over uitspreken, aldus NOS. Omdat Disney door de deal een stuk machtiger wordt, spreekt het niet vanzelf dat er ook goedkeuring komt.

Gordon trouwt met... niemand!

Gordon blijkt niet de liefde van zijn leven te hebben gevonden. / ANP

Foto van 'ANP'

ANP

15 DEC 2017

Gordon heeft aan het einde van zijn zoektocht naar een ideale echtgenoot besloten nog niemand ten huwelijk te vragen. Zowel de bedeesde horeca-ondernemer Rogier als de goedlachse Italiaanse steward Manuel kreeg niet het gehoopte huwelijksaanzoek.

De achtste en laatste aflevering van Gordon gaat trouwen…maar met wie? speelde zich af in Zuid-Afrika. Gordon had twee potentiële huwelijkspartners naar Kaapstad meegenomen en stelde zijn keuze uit tot het allerlaatste moment.

Gordon: 'Ik heb echt klote weken gehad'

Met wie gaat Gordon trouwen? / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

Daisy Heyer

14 DEC 2017

Voor wie kiest Gordon vanavond in Gorden Gaat Trouwen... Maar Met Wie? De ex-zanger en presentator vertelde donderdagmiddag in De Coen en Sander Show dat hij in ieder geval heel lang heeft nagedacht over het tv-programma.

„Ik heb er vier jaar over gedaan om ja te zeggen", zei Gordon in de show. „En het is ook niet niks. Het is wel een stap die je maakt. Ik laat zo intens in mijn privéleven kijken, dat was voor mij echt wel een moeilijke stap.

DJ Hardwell is inspired by India

DJ Hardwell is inspired by India

Foto van 'Ingelise de Vries'

Ingelise de Vries

14 DEC 2017

Hardwell is one of the biggest DJ’s in the world. In India he saw homeless children sleeping under one of his billboards. It touched him so deeply that he decided to help them.

A gigantic dance concert free for everyone which supports children living in the slums of India. It sounds too good to be true, but that’s what the world famous Dutch DJ Hardwell did. Together with charity organization Magic Bus he was responsible for Hardwell’s World’s Biggest Guestlist, an event of three days with which money was raised in the beginning of December to send children in India to school.

Robbie Williams lag week op IC na hersenafwijking. / EPA

Robbie Williams lag week op IC na hersenafwijking

De Britse zanger blijkt een week lang op de IC te hebben gelegen. / EPA

Foto van 'Sarah Sitanala'

Sarah Sitanala

14 DEC 2017

De Britse zanger Robbie Williams blijkt in september zeven dagen op de intensive care te hebben gelegen, nadat er door de artsen een afwijking in zijn hersenen was geconstateerd die leek op bloed. Hij vertelt dat hij hierdoor zijn optredens in Rusland moest annuleren.

De zanger begon te kwijlen en had geen gevoel meer in linkerarm