TV-avond: 'Imke maakt het hele eiland vruchtbaar!'

12 oktober 2017 om 17:05 door Constance van Amstel
TV-avond: 'Imke maakt het hele eiland vruchtbaar!'

Of er nog iets op tv is deze donderdagavond? Absoluut. Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste, ontroerendste of apartste programma's die je zeker zou kunnen gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Kan Imke zich redden tussen de BN'ers?

Het is misschien wel het minst gefilmde eiland aller Robinsontijden: het eiland van de onbekende Nederlanders. Toch zal een van de onbekende Nederlanders die dit jaar meedoet aan Expeditie Robinson vanaf nu vaker in beeld komen, want Imke heeft dankzij het winnen van de proef toegang tot 'de BN'ers'. Maar weet de nuchtere Enschedese zich wel de redden tussen alle ego's in kamp Zuid. Volgens Kaj heeft ze een goede invloed...

Waar en wanneer: Expeditie Robinson, vanavond om 20.30 uur op RTL 5

Lubach op z'n best

Arjen Lubach maakt vanavond maar liefst twee keer kans op een prijs tijdens het Televizier Gala in Afas Live, dat om 21 uur live wordt uitgezonden op NPO 1. De presentator maakt kans op de Ster als beste presentator en op de ring voor beste programma met ZML. Het afgelopen jaar wist Lubach zichzelf meermaals op de kaart te zetten en scoorde daarmee in het binnen- en buitenland. Geniet hieronder van een reactie op zijn beste viral: Netherlands second.

 

Chaos tussen de bommen

Op Veronica kijken we vanavond naar The Hurt Locker, dé oorlogsfilm van 2008. Het verhaal gaat over een groep Amerikaanse elitesoldaten in Irak die belast is met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Sergeant James heeft de leiding over een getraind ontmijningsteam, maar sleept zijn ondergeschikten roekeloos mee in een dodelijk strijd met de vijand.

Waar en wanneer: vanavond om 20.30 op Veronica

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!