Showbizz

Likeability of 5

Camera video'De Rolling Stones live zien hoort op je bucketlist'

'Ze zijn wel oud, maar de muziek is jong'. Foto: Vincent van Dordrecht

Foto van 'Lisa Vermeij'

1 OKT 2017

Denk je aan een gemiddelde Rolling Stones fan, dan denk je waarschijnlijk aan een man van middelbare leeftijd. Toch liepen er zaterdagavond ook heel wat jonge fans rond bij het concert van de oude rockfanaten. ,,Mijn kaartje was 110 euro, maar ik vind dat een concert van de Rolling Stones gewoon op je bucketlist hoort," aldus de 32-jarige Kitty uit Roosendaal.

Hoort bij de opvoeding

Het plein rondom de Arena is al vanaf 16.00 gevuld met Rolling Stones fans, we zien veel vijftigplussers, maar ook opvallend veel jongeren. Sommige zijn zelfs zo jong dat we het ons afvragen of ze wel tot 23.00 wakker kunnen blijven. De jongste fan die wij hebben gesproken was pas zes jaar oud. De kleine meid werd meegenomen door haar oma en tante. ,,Ja ze is tijdens het concert wel even in slaap gevallen, maar verder vond ze het erg leuk. Dit hoort bij de opvoeding he? In oktober gaan we weer."

Zijn alle jonge fans dan aan hun haren meegesleurd door papa en mama? Nee hoor, veel van de tieners en twintigers gaan naar het concert omdat ze de muziek gewoon heel erg goed vinden. Zoals de 14-jarige Karlijn, ze ging samen met haar vader Lodewijk naar het concert van de Rolling Stones. Haar klasgenoten kennen de Rolling Stones niet, maar voor Karlijn is het een hoogtepunt ,,Ik hou van rockmuziek: Kensington, Nickelback, maar ook Fleetwood Mac en de Rolling Stones, ik wilde ze graag live zien!" Karlijn was onder de indruk van de show, met name van de nummers: Miss You en Gimme Shelter. Vader Lodewijk zag de Stones voor de 7e keer maar was opnieuw aangenaam verrast: ,,Ze hebben hun naam weer eer aangedaan, The greatest rock and roll band on Earth."

De 74-jarige Mick Jagger. Foto: Vincent van Dordrecht

'Ze zijn wel oud, maar de muziek is jong'

De 22-jarige Pim uit Oegstgeest leerde de Stones kennen via YouTube, hij luisterde wat oudere nummers en kwam op een gegeven moment bij de Rolling Stones terecht. Zijn die mannen niet veel te oud? ,,Ze zijn wel oud ja, maar de muziek is jong! Het is gewoon lekker muziek en fijn om naar te luisteren. Vocaal hoor je wel dat Mick Jagger ouder is geworden, maar qua show blijft het gewoon heel vet!" zegt een enthousiaste Stef.

Ronnie Wood en Keith Richards. Foto: Vincent van Dordrecht


like
user_2a025912df8bf63c19683b0cefcc27cc5762088b_avatar

Views

200+

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke. / Screenshot YouTube

Foto van 'Imre Himmelbauer'

GISTEREN

Boer Olke van Boer Zoekt Vrouw Internationaal heeft nieuw liefdesgeluk gevonden. Een halfjaar na de tragische dood van zijn vriendin Karen heeft de in Texas woonachtige landbouwer bekendgemaakt dat hij een nieuwe vlam gevonden heeft.

„Ik ben na het overlijden van Karen in contact gekomen met Hilda, een Nederlandse vrouw die hier in Texas woont. We zijn heel blij met elkaar en zien elkaar zoveel mogelijk”, zo vertelt boer Olke tegen de KRO-NCRV.

Steun


Views

1k+

Jorden van Ex on the Beach krijgt eigen programma

Jorden van Ex on the Beach krijgt eigen programma

Jorden was de grote playboy van het derde seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Foto van 'D. van Aken'

19 JUL 2018

Jorden was waarschijnlijk de meest besproken deelnemer aan het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De playboy krijgt daarom samen met medekandidaat Channah deze zomer een eigen programma op MTV.

Albufeira en Spaanse costa

In 'Scoor De Zomer Door' gaan Jorden en Channah vakantiegangers helpen met versieren. Het duo struint populaire buitenlandse strandbestemmingen af naar vriendengroepen die nog geen "succes" hebben geboekt.


Views

3k+

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

Dorien Rose is één van de verleidsters die mee doet aan Temptation Island VIPS. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

22 MEI 2018

Temptation Island is afgelopen, maar je kunt maar heel even rustig ademhalen tot de volgende editie alweer voor de deur staat: Temptation Island VIPS. En nadat de koppels bekend werden gemaakt, is het nu ook tijd voor een aantal van de verleiders en verleidsters om naar buiten te treden. En daar zitten tevens een paar 'BN'ers' tussen...

Dorien Rose

Zo is model en Angelina Jolie-look a like Dorien Rose een van de bekendste verleidsters die gaat proberen om Niels, Donny, Ruud en de onbekende Stefano te verleiden.


Views

24k+

Pete Philly slechtste kandidaat De Slimste Mens ooit

Dat ging moeizaam... ©NPO

Foto van 'Jelmer Visser'

17 JUL 2018

Dat ging op zijn zachtst gezegd een beetje stroef. De deelname van rapper Pete Philly aan de Slimste Mens is historisch geworden. Nog nooit sprokkelde een kandidaat zo weinig seconden bij elkaar tijdens de kennisquiz met Philip Freriks en Maarten van Rossem.

Vooral de puzzelronde bleek een onoverbrugbare hindernis, hij verloor zoveel seconden dat hij extra tijd kreeg omdat hij anders de finale niet eens zou halen. Auw.

De tijd begint te dringen ©NPO


Views

3k+