Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Entertainment 5 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Zanger Elbow reageert briljant op streaker

Als fan kun je soms een beetje overfanatiek worden als je bij je favoriete band staat. En zeker bij een band als Elbow: de Britse band bewees op Lowlands al dat ze de nieuwe Bravo van voor tot ver buiten de tent mee kregen. In Bristol ging een fan nog een stapje verder en besloot naakt het podium op te rennen.

Dansen

En Elbow-zanger Guy Garvey weet als geen ander hoe hij met de streaker om moet gaan. In plaats van de beveiliging zijn gang te laten gaan, besluit Guy in te grijpen. Hij loopt naar de beveiliging toe, die de jongen al stevig vast heeft, en pakt zijn hand. Dan slaat hij zijn andere arm om de heup van de jongen heen en danst hij met de streaker, die nog een mooi pirouette mag draaien.

https://www.youtube.com/watch?v=AasDCjGt5dA

Fantastisch gereageerd

De vooralsnog onbekende streaker klom op het podium tijdens The Down festival en droeg tijdens het nummer niets meer dan zijn sokken. Die gaan ook nog uit als Guy en de streaker zijn uitgedanst. Na een korte dans staat de streaker nog even te genieten van zijn minuutje poedelnaakte roem, als hij door twee beveiligers alsnog de coulissen achter wordt getrokken.

Fans vinden de actie van Guy geweldig. „Fantastisch gereageerd”, reageert iemand.

Wie is het?

Wie de naakte lefgozer is, is onbekend. Een journalist in Bristol is op zoek naar de jongeman.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.