Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 5 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

YouTubetips: Garrett Watts maakt enorme Doritosmuur

Metro struint wekelijks YouTubekanalen af en tipt er op dinsdag drie. Welke kanalen vallen op? Welke zou je ook eens moeten bekijken?

Garrett Watts

‘Gewoon toffe dingen laten zien omdat het leven leuk is’, dat is het motto van Garrett Watts. Deze internationale YouTuber heeft veel verschillende soort video’s, zijn virals lopen uiteen van smerige voedselcombinaties en videogames en het bouwen van een gigantische Doritosmuur. Hij is een van de weinige internationale YouTubers in dit tijdperk die meer waarde hecht aan de interactie met zijn volgers dan het daadwerkelijke aantal abonnees – desalniettemin wordt hij door bijna 600.000 mensen gevolgd. Door zijn nuchtere houding en zijn aanstekende enthousiasme is dit een kanaal waar je regelmatig naar blijft kijken.

What Lieke Loves

Shopvlogs, make-up routines, vakantievlogs en lookbooks: vrouwelijker dan het YouTube-kanaal What Lieke Loves van Lieke Biemans kan het bijna niet worden. Op YouTube heeft ze iets meer dan 2.000 abonnees, maar op Instagram heeft haar account maar liefst 31.000 volgers. De beginnende vlogster neemt haar kijkers mee naar fotoshoots, lunchdates en persdagen. Ze filmt haar dagelijks leven en vertelt over haar passie voor alles wat met fashion en beauty te maken heeft.

VAELTAX

Het YouTube-kanaal van de 19-jarige Govert Sweep is een en al avontuur: hij houdt van activiteiten als extreem liften, overleven zonder geld en het bezoeken van verlaten plaatsen – zoals een autokerkhof of een oude goudmijn. Sinds 2012 deelt hij zijn gewaagde leventje maar al te graag de met zijn 148.000 abonnees. „Ik heb altijd al mijn avonturen willen delen via een zelfgemaakt programma, en dat doe ik nu eindelijk’’, zegt de jonge daredevil op zijn kanaal. Iedere woensdag en zondag publiceert Govert een van zijn belevenissen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.