Sander Lantinga gaat af bij CL-debuut

12 september 2017 om 23:09 door Jasper Kars
Sander Lantinga gaat af bij CL-debuut
Sander Lantinga geeft een analyse.

Hij mag dan een goed plaatje kunnen aankondigen en lekker luchtig babbelen met zijn collega Coen Swijnenberg, als voetbalanalist lijkt radio-dj Sander Lantinga niet echt potten te breken. Het ambt van voetbalanalyticus is duidelijk niet voor iedereen weggelegd.

Zijn debuut-optreden woensdagavond bij Veronica als voetbalanalist tijdens de Champions League openingswedstrijden, waaronder de kraker Barcelona- Juventus (3-0), werd op social media volledig afgebrand.

 
 
 
 
 
 
 
Eerder al stelden Johan Derksen en René van der Gijp, twee van Nederlands bekendste voetbalanalytici, weinig vertrouwen te hebben in de vlotte DJ. Derksen noemde het optreden van Lantinga tijdens Voetbal Inside "bezopen".
 
 
 
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!