Tv-avond: Soundos smeedt vals plannetje met Brace

14 september 2017 om 15:00 door Constance van Amstel
Tv-avond: Soundos smeedt vals plannetje met Brace
Soundos denkt dat ze Marieke en Shelly te slim af is in Expeditie Robinson. /RTL

Of er nog iets op tv is deze donderdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste of mooiste programma's van de avond om lekker voor op de bank te ploffen. Of om later terug te kijken natuurlijk.

‘Hij viel best wel mee, die lul’

In een nieuwe aflevering van Ilse's Veranda is Barry Hay overgekomen naar Nashville. Samen met gastvrouw Ilse DeLange wil hij Brenda Lee ontmoeten, een country-icoon. Dat is al niet zo eenvoudig en dan is het nog maar de vraag of deze superster wel zit te wachten op ‘Meneer Hooi uit Holland’. Barry zelf denk dat het wel meevalt...

Waar en wanneer: 21.20 uur op NPO 1

‘Niemand komt aan Maaskantje!’

Ja hoor, dat wordt genieten vanavond. Tenminste, als je fan bent van de mannen van New Kids. Veronica pakt donderdagavond namelijk uit met een dubbele dosis Maaskantje door zowel New Kids Turbo áls Nitro uit te zenden. In de film zien we hoe de jongens met alles wat los en vast zit ten strijde trekken tegen.. ja tegen wie eigenlijk? Jody Bernal is in ieder geval de pineut.

 

Waar en wanneer: vanavond om 20.30 uur (Turbo) en 22.15 uur (Nitro) op Veronica

‘Jullie moeten sowieso allemaal naar mij luisteren’

Cabaretier Soundos El Ahmadi mocht dan bij De Wereld Draait Door niet helemaal op haar plaats zijn, in Expeditie Robinson staat de Amsterdamse haar mannetje wel. In de aflevering van donderdagavond zien we hoe ze Brace overhaalt om mee te gaan in haar valse plannetje tegen eilandgenotes Marieke Elsinga en Shelly Sterk. Haar plan is namelijk het beste, zo vindt ze in ieder geval zelf. Heeft ze gelijk? Oordeel zelf...

Waar en wanneer: 20.30 uur op RTL 5

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!