Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 12 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

TV-avond: Melissa werd misbruikt door haar eigen opa

Of er nog iets op tv is deze dinsdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie beste en/of leukste programma’s van de avond om lekker voor op de bank te ploffen. Of later terug te kijken natuurlijk.

Misbruikt door opa

In Misbruikt maakt Geraldine Kemper met slachtoffers van seksueel misbruik een ‘trip down memory lane’. Soms op zoek naar antwoorden of erkenning en soms om de dader te confronteren met de gevolgen van het misbruik. De reis is gebaseerd op een therapievorm om seksueel misbruik te verwerken. In de aflevering van vanavond vertelt Melissa over het misbruik door haar opa, met wie ze iedere woensdag samen ging zwemmen…

Waar en wanneer: vanavond om 21.15 uur op NPO 3

‘Steeds meer mannen met pistolen’

John van de Heuvel beleefde angstige momenten toen hij afgelopen voorjaar voor het RTL 4-programma ‘Vermoord In Het Buitenland’ afreisde naar Irak. Met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, zoekt hij naar antwoorden rondom de dood van haar dochter. Om de laatste woonplaats van Safhinaz te bereiken, voert de route langs de frontlinies, waar Iraaks-Koerdische milities op dat moment nog hevige strijd voeren met IS. Als blijkt dat hun konvooi toch is opgemerkt krijgen ze nog meer bewapende bewakers en een politie-escorte mee.

Waar en wanneer: vanavond om 20.30 uur bij RTL 4

‘Inparkeren door een vrouw?!"

Bij SBS6 is het vanavond weer tijd voor Mensenkennis. Dit keer komt de eeuwige discussie over dat ‘vrouwen niet kunnen inparkeren’ aan bod. Met een verborgen camera wordt een man op een parkeerplaats gevraagd om zijn dure auto af te staan aan een vrouwelijke parkeerwachter zodat zij hem in kan gaan parkeren. Doet ‘ie het of doet’ ie het niet..? Dat is de vraag.

Waar en wanneer: vanavond om 20.30 uur op SBS6

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.