Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 11 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

TV-avond: Frank de Boer bespreekt falen met Johnny

Of er nog iets op de buis is deze maandagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste programma’s van de avond waarvoor je lekker op de bank kunt ploffen. Of later terugkijken natuurlijk.

Frank over #fails

Stom toeval, maar precies op de dag dat Frank de Boer is ontslagen bij voetbalclub Crystal Palace is hij te zien in het programma Johnny into the Wild. Samen zijn ze op pad in het Amazonegebied in Ecuador en vertelt een zeer open Frank de Boer over onder meer zijn mislukte penalty’s tijdens het WK van 2000.

Waar en wanneer: vanavond om 21.30 uur bij RTL 4

Dé Colombia-aflevering met Bolt

Als er nog mensen waren die niet wisten wie Derk Bolt was, waren daar in ieder geval in juni van dit jaar wel van op de hoogte. Toen werd de Spoorloos-reporter namelijk samen met zijn cameraman Eugenio Follender ontvoerd door guerillabeweging ELN in de Colombiaanse jungle terwijl hij op zoek was naar de biologische moeder van een Nederlands adoptiekind. Die zoektocht is vanavond te zien in een nieuwe aflevering van Spoorloos.

Waar en wanneer: vanavond om 21.15 uur op NPO 1

Viceland naar IS-gebied

Op Viceland (alleen te zien bij Ziggo en Caiway) wordt sinds vorige week de serie TERROR uitgezonden. In de tweede aflevering, die niet geheel toevallig op 11 september wordt uitgezonden, gaat het precies 16 jaar na de aanslag op de Twin Towers over de impact van Al Qaida.

https://www.youtube.com/watch?v=V8v0h-s0n1s

Waar en wanneer: vanavond om 21.00 uur bij Viceland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.