Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 4 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Lil’ Kleine: ‘Van Okura naar een onbewoond eiland’

Hij heeft het goed verborgen kunnen houden, maar de 23-jarige Lil’ Kleine is de 19e deelnemer van Expeditie Robinson 2017. De rapper is vanaf donderdag 7 september met achttien andere kandidaten te zien in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

Afwezigheid

De deelname van de Amsterdamse rapper werd maandag bekendgemaakt tijdens de presentatie van Expeditie Robinson. Lil’ Kleine was tijdens de cast-presentatie afwezig, volgens zijn manager zou hij het zondag iets te bont hebben gemaakt.

Van ‘drank & drugs’ naar kokosnoten

Het zal voor de rapper wel een flinke overschakeling zijn geweest, van feestavondjes in het Okura hotel waar de drank rijkelijk vloeit naar op een houtje bijten ergens op een onbewoond eiland. Lil’ Kleine plaatste op zijn Instagram een foto met de tekst: „Van Okura naar een onbewoond eiland.”

https://www.instagram.com/p/BYnlCugjsh_/

Ook onbekende Nederlanders

Dit jaar wordt het voor het eerst een bijzondere expeditie waarbij vijftien BN’ers samen met vier onbekende Nederlanders samenkomen op het eiland. De deelnemers dit jaar zijn, naast Lil’ Kleine (zanger): Marieke Elsinga (presentatrice), Anouk Hoogendijk (ex-voetbalster), Roeland Fernhout (acteur), Niels Gomperts (acteur), Carolina Dijkhuizen (zangeres/musicalactrice), Henk Poort (opera/musicalzanger en acteur), Joelle Witschge (model), Richard Witschge (ex-voetballer/techniek trainer Ajax), Shelly Sterk (presentatrice) Soundos El Ahmadi (cabaretière), Danny Froger (zanger), Kaj Gorgels (online video creator en presentator), Nicole Buch (programmamaker/presentatrice) en Brace (zanger).

De vier Onbekende Nederlanders zijn: Herold uit Asten, Carlos uit Oldenzaal, Imke uit Enschede en Marlé uit Houten. Zij streden eerder dit jaar in de RTL XL-serie De Strijd Om Robinson om een plek in de expeditie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.