Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Entertainment 11 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Gregory van der Wiel wordt papa

Voetballer Gregory van der Wiel wordt vader. Zijn vriendin Rose Bertram is in verwachting van hun eerste kindje. Dat maakte het model maandag bekend op Instagram.

„Ik kan dit niet langer geheimhouden. Gregory en ik krijgen een baby! Jij wordt een geweldige vader! Dankjewel dat je mij de gelukkigste vrouw ter wereld maakt. Ik houd van jullie allebei”, zo zegt Bertram in de omschrijving bij de geüploade foto.

Bertram is 22 jaar oud en daarmee een stuk jonger dan haar 29 jaar oude vriend. De twee hebben al ruim twee jaar een relatie met elkaar.

Kinderwens Van der Wiel

Van der Wiel sprak tegenover het weekblad Privé al eerder uit een kinderwens te hebben. Al in 2015 zei de rechtsback, die nu bij het Italiaanse Cagliari speelt: „De drang naar een gezin is er zeker, en dat gaat ook gebeuren. Het lijkt me geweldig om het vaderschap aan te gaan.” De voetballer heeft nu nog niets gezegd over het bericht van zijn vriendin.

Drie maanden geleden kreeg mede-Oranje-international Rafael van der Vaart nog een kindje. Zijn vriendin Estevana beviel in juni van een dochtertje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.