Likeability of 5

Camera video'Gouden Kalf voor jezelf of Oscar voor de crew?'

Gaat Matthijs van de Sande Bakhuysen nou voor Amsterdam of voor Utrecht? /ANP

Foto van 'Constance van Amstel'

Van 'Gouden Kalf voor jezelf of Oscar voor de crew?' tot 'Nooit meer acteren of nooit meer seks'. In Utrecht ging woensdagavond het Nederlands Filmfestival van start met de premiere van de Nederlands/Italiaanse film Tulipani.

Metro trakteerde de aanwezige acteurs en actrices op de rode loper op enkele kwistige dilemma's.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Het hele verslag van Metro's rode-loper-avontuur was woensdag ook live te volgen via Facebook. Terugkijken doe je hieronder:


like
user_547131fde8aa6dc282bfcc6423b09371e3dedcf9_avatar

Views

53

Dit zijn de koppels van Temptation Island

De koppels van Temptation Island 2018. / RTL

Foto van 'Daisy Heyer'

Oké eerlijk: wij kunnen niet wachten tot Temptation Island weer begint. De beelden druppelen langzaam binnen en eerder werd al bekend wie de verleiders en verleidsters waren. Nu weten we eindelijk ook wie de koppels dit seizoen zijn. En die zijn niet mis!

Stelletjes

Maak kennis met de Belgische Deborah & Tim en Megan & Kevin en de Nederlandse Daniëlle & Mezdi en Jeremy & Vanessa.

Tim (30) en Deborah (25)

Tim en Deborah. / RTL

Deborah en Tim komen uit België en hebben elkaar drie jaar geleden leren kennen bij de Coolcat, waar Deborah destijds werkte. Het koppel was een tijdje uit elkaar vanwege hun botsende karakters. Tim houdt wel van een feestje en stond vroeger bekend als de 'Playboy van Aalst'. De koppige Deborah is daarentegen een perfectionist die graag dingen van tevoren al regelt. Als zij Temptation Island als stel overleven, gaan ze volgens RTL samenwonen. En de ring voor het huwelijksaanzoek schijnt ook al klaar te liggen...

Kevin (22) en Megan (18)

Kevin en Megan. / RTL

Kevin en Megan leerden elkaar een jaar geleden kennen tijdens een avondje uit. De twee zijn sindsdien een koppel, hoewel ze behoorlijk van elkaar verschillen. Kevin lust wel pap van het nachtleven, daar Megan juist liever thuis zit en ondertussen druk bezig is met het plannen van haar leventje. Het koppel doet mee omdat Kevin in het afgelopen jaar al vijf (!) keer een misstap heeft begaan. Ook Megan is vreemdgegaan, toen ze de eerste keer ontdekte wat Kevin had gedaan. Het vertrouwen tussen de twee is dus behoorlijk aangetast en met het programma hopen ze dat vertrouwen weer terug te krijgen.

Jeremy (23) en Vanessa (23)

Jeremy en Vanessa. / RTL

Dit koppeltje is alweer zes jaar samen sinds ze elkaar leerden kennen op een feestje. Jeremy was meteen verliefd, Vanessa liet het nog even spannend. Uiteindelijk vielen de twee als een blok voor elkaar. Het koppel doet mee aan Temptation Island omdat Jeremy aan vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is, aldus het koppel tegen RTL. Tijdens hun relatie heeft Jeremy namelijk wel eens intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet bepaald goed in de smaak. Jeremy wil bewijzen dat hij deze keer de verleiding wel kan weerstaan.

Mezdi (20) en Daniëlle (20)

De Nederlandse Mezdi en Daniëlle leerden elkaar twee jaar geleden kennen op een feestje van een gemeenschappelijke vriend. Inmiddels zou Daniëlle willen dat Mezdi iets meer aandacht aan haar zou besteden. De twee doen mee aan het programma omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Het koppel maakt vaak ruzie en soms zien ze elkaar een tijdje niet. Op het eiland moet Mezdi voor eens en altijd bewijzen dat hij voor Daniëlle wil gaan. Als dat lukt wil het duo samenwonen, trouwen en de wereld ontdekken.

Temptation Island is vanaf donderdag 1 februari 20:30 uur te zien bij RTL 5, vanaf donderdag 25 januari al op Videoland en RTL XL.


Views

84

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'
Likeability of 5

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

De feestgangers van 'Qhotel in de sneeuw'. / Foto's: Heidi Rijsdijk

Foto van 'Lisa Vermeij'

(In samenwerking met Qmusic)

Oostenrijkse bergen, sneeuw maar ook veel zon, après-ski, schnitzels, glühwein en liveoptredens van OG3NE, Jax Jones en Gavin James. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Het Oostenrijkse Zell Am See was de afgelopen dagen het decor voor het Q-hotel in de sneeuw. Radiostation Qmusic organiseerde het festijn tot en met dinsdag voor de dertiende keer. Zelfs als je nog nooit op de latten hebt gestaan, was er genoeg te doen. Zangtrio OG3NE, singer-songwriter Gavin James en dj Jax Jones waren ingevlogen om er voor de live aanwezige luisteraars, Qmusic-dj’s en zakenrelaties van het station een muzikaal festijn van te maken. Dj Jax Jones kwam zelfs eerder van zijn huwelijksreis terug om bij het sneeuwtripje aanwezig te zijn.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

Après-ski: 'Het is vanaf de eerste minuut al een en al gezelligheid.'

Keileuke reis gewonnen

Luisteraars konden in de maand december een winterse reis winnen door een bijzonder kerstverhaal in te sturen. Lieke (25) uit Nijmegen was een van de gelukkigen. „Vorig jaar lag er op kerstavond een rat in mijn bed, doodeng! Maar wel een goed verhaal. En ik heb er nu wel een keileuke reis mee gewonnen. Het is vanaf de eerste minuut al een en al gezelligheid.” Voor luisteraars Alenka (39) en Ilona (40) was het helemaal een bijzondere trip. Ilona heeft afgelopen jaar voor het eerst kerst gevierd. Eerder kon dat nooit, omdat ze altijd Jehovagetuige was. ,,Er gaat een hele nieuwe wereld voor ons open, omdat we altijd heel streng hebben geleefd.”

Natuurtalentjes op de latten

Naast alle optredens en gezellige activiteiten zoals rodelen, een winterbarbecue en hilarische lunchquizzen, wordt er nog echt wel wat geskied. Een team van Nederlandse leraren stond elke ochtend weer te springen om Metro en alle Q-hotelgangers van de blauwe, rode of zelfs zwarte piste te begeleiden. Dennis (34) draait al heel wat jaren mee en kijkt er elk jaar weer naar uit om de Qmusic-dj’s en luisteraars les te geven. Soms zitten er echte natuurtalenten tussen. Zoals YouTuber Nanne Meijer die nog nooit eerder op ski’s had gestaan, maar na twee uurtjes als een volleerd wintersporter van de berg zoefde. Ondergetekende had er iets meer moeite mee en hield er na een stukje snowboarden op de rode piste welgeteld zestien blauwe plekken aan over. Mooi souvenir, zullen we maar zeggen.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

De zusjes OG3NE genoten met volle teugen.

Teterreteterre

s’ Avonds werd het Q-hotel omgetoverd tot een concertzaal, waar de dj’s van Q-music het publiek op heerlijke foute après-skinummertjes trakteerden. ,,Er is zo veel gezelligheid, je vergeet dan eigenlijk dat je staat te hossen op muziek die je normaal nooit luistert. En ook al sta je in zo’n warme hut te zweten in je dikke coltrui, dat maakt op dat moment allemaal niets uit. Ik vind het enig!”, aldus YouTuber Nienke Plas. En net op het moment dat je dacht ‘ik kan geen ‘teterreteterre’ meer horen’, kwam er een artiest met een spetterend optreden. De meiden van OG3NE zorgden ondanks de warme skikleding door hun prachtige performance meerdere keren voor kippenvelmomentjes. De zusjes vermaakte zich de rest van de avond trouwens prima en dansten vrolijk mee op après-skihits als Schatje Mag Ik Je Foto en Vrouwke.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

Skiën en snowboarden maakt dorstig.

Jägerbombs en water

De dansvloer is de plek waar artiesten samen staan te dansen met de luisteraars, waar Jägerbombs worden afgewisseld met water (er moet ook nog een beetje gewerkt worden). En de plek waar ‘je dansjes doet die je eigenlijk niet op je werk zou moeten doen’, aldus een luisteraar.

Het zijn Qmusic-feestdagen waar je muzikale hoogtepunten beleeft, nieuwe vrienden maakt en waar je nog jaren op kunt teren. Wanneer mogen we weer?

Binnenkort zie je op deze site een video van de reis.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

DJ Joep Roelofsen met Marieke Elsinga, die verslag deed voor RTL Boulevard.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


likelovedislike
user_7773621565689246c2f6d156935675e7e4bf47d1_avataruser_897b6947eed5a5c9f795673f14eb1c721f9b8737_avataruser_8cc99793708d42dfc8e8251235ad93e8def9c702_avatar

Views

100+

20 jaar Vrienden van Amstel LIVE! in getallen

20 jaar Vrienden van Amstel LIVE! in getallen

Foto: Vrienden van Amstel LIVE!

Foto van 'Erik Jonk'

De 20e muziekmarathon Vrienden van Amstel LIVE! barst donderdagavond los in Ahoy. Dat aantal levert heel wat bijzondere cijfers op.

15 januari 1998

werd de eerste ‘Vrienden’ gehouden in café De Heeren Van Amstel LIVE! aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. De presentatie was in handen van Barry Hay, zanger van Golden Earring. De tweede editie is al in Ahoy in Rotterdam.

20 jaar Vrienden van Amstel LIVE! in getallen

Barry Hay van Golden Earring. / Paul Bergen | ANP

13.000 vrienden

kwamen op de eerste Ahoy-editie af. In twintig jaar tijd is Vrienden van Amstel LIVE! uitgegroeid tot een mega-event. Voor dit jubileumjaar werden alle 190.000 tickets verkocht, voordat ook maar één artiest bekendgemaakt was. Mensen vertrouwen inmiddels blind op de line-up en het spektakel onder de vertrouwde kroonluchter aan het dak van de hal.

20 jaar Vrienden van Amstel LIVE! in getallen

Een van de vaste Vrienden: DI-RECT. / Vrienden van Amstel LIVE!

1,5 miljoen mensen

zijn tot nu toe ‘de grootste Amstel- en meezingkroeg van Nederland’ al binnengestapt. Jubileumserie 2018 bestaat uit liefst 14 avonden. Alleen Doe Maar overtrof ooit dat aantal ooit met 16 uitverkochte shows achtereen. Zie een video uit het jaar 2000:

25 artiesten

staan deze keer op ‘de poster’, nooit eerder waren het er zoveel. Daar gaat-ie: Marco Borsato, Kensington (zie de video uit 2016), Guus Meeuwis, Nick & Simon (de gastheren), Rondé, Paul de Leeuw, André Hazes, Bløf, Xander de Buisonjé, VanVelzen, 3JS, Jacqueline Govaert, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Lil’ Kleine, Gers Pardoel, Broederliefde, Nielson, Rowwen Hèze, DI-RECT, Typhoon, Mr. Probz, Brainpower en Jeroen van Koningsbrugge.

1000 mensen

werken voor en achter de schermen tegenwoordig aan Vrienden van Amstel LIVE! mee. 5 dagen lang wordt er 24 uur per dag non-stop doorgebouwd aan het telkens weer nieuwe decor. Zo worden 840 bewegende lampen gebruikt. Dat zijn er meer dan tijdens sommige stadionconcerten.

250 biertappers

staan elke avond klaar om de glazen te vullen, want geen Vrienden van Amstel LIVE! zonder pils natuurlijk. Na show 14 hebben 3500 mensen achter de taps gestaan.

20 jaar Vrienden van Amstel LIVE! in getallen

Xander de Buisonjé tijdens 'VVAL' 2010. / Marcel Hemelrijk | ANP

2015 was het jaar

dat voor de eerste noot had geklonken geen enkele optredende artiest bekendgemaakt was. Toch was editie 17 vooraf uitverkocht. Anouk opende de gedenkwaardige Vriendenreeks.

743 nummers

zijn in de vorige 19 afleveringen door in totaal 116 verschillende artiesten gespeeld. Guus Meeuwis heeft met 12 optredens het meest op het podium gestaan en van die 743 nummers nam hij er 95 voor zijn rekening. Eén daarvan was in 2002 met Clouseau:

2017 was het jaar

dat Rowwen Hèze en Typhoon een verrassende mash-up brachten van de nummers Limburg en Zandloper. Vrienden van Amstel LIVE! staat bekend om de samenwerkingen van artiesten. Limburg en Zandloper maakten eens te meer duidelijk dat muzikale culturen via uitersten in Ahoy kunnen worden samengebracht.

3 artiesten

beëindigden hun carrière tijdens de laatste show van Vrienden van Amstel LIVE! Het ging om Is Ook Schitterend (IOS) in 2010, Kane in 2014, en Acda en De Munnik in 2016.

20 jaar Vrienden van Amstel LIVE! in getallen

Het slotakkoord van Acda & De Munnik. / Remko de Waal | ANP

20 jaar

Vrienden van Amstel LIVE! was verder goed voor 2700 hotelovernachtingen, 4000 lunches, 7000 diners, 982 kilometer kabel, 58 vrachtwagentrailers, 300 ton staal en 298 vierkante meter LED-video.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Views

15

Likeability of 6

Verdienen met het lezen van Metro-artikelen!

Foto van 'Metro'

In samenwerking met: Pabbl

Artikelen lezen op onze telefoons, dat doen we maar al te graag. De Pabbl-app plaatst, gebaseerd op jouw verkeuren, artikelen op je vergrendelscherm, en beloont je ervoor!

Eind vorig jaar bereikte Pabbl de mijlpaal van 75.000 installs. 75.000 gebruikers die kunnen verdienen aan het ontvangen van relevante advertenties op hun vergrendelscherm. Sinds kort is er ook een feature uitgerold waarmee je in plaats van advertenties, vooral artikelen ontvangt en hier ook gewoon mee kan verdienen!

Artikelen en verdienen – hoe werkt dat?
Je ontvangt een mix van content op je vergrendelscherm, het scherm waar je ongemerkt 150 keer per dag langs swiped. Nu ontvang je op dat scherm feilloos artikelen, gesponsorde wallpapers en normale wallpapers. Elke keer dat je je telefoon ontgrendelt je punten. Deze punten kun je inruilen voor leuke cadeaus in de Pabbl shop. Sinds deze feature kortgeleden is uitgerold, sluiten steeds meer nieuwssites aan voor nog betere toegespitste content, waaronder ook content van Metro dus.

Gebruikers waren sceptisch
Natuurlijk ben je sceptisch over een app waar je door het simpelweg gebruiken van je telefoon, makkelijk kunt verdienen. Maar bezoek de pagina van Pabbl in de Playstore en je ziet dat de app 50.000-100.000 installs en 4,6 sterren uit meer dan 10.000+ reviews heeft; blijkbaar doet Pabbl echt wel wat goed. Pabbl is een vergrendelscherm app, die elke keer als je je telefoon aandoet, mooie en relevante content zoals artikelen en wallpapers toont. Omdat een boel van deze content ‘gesponsord’ is, geeft Pabbl punten in ruil voor bijna elke keer dat je je telefoon ontgrendelt. Alleen bij artikelen en gesponsorde content ontvang je punten en er zitten limieten op zodat er geen bots aan worden gehangen die het scherm 24/7 wegswipen.

Installeren die hap
Het ziet er dus allemaal legit uit, installeren dan maar. Je belandt op de landingspagina en vult wat basisgegevens in en je interesses. Hierdoor wordt de content die je krijgt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Het vergrendelscherm verschijnt, die je ontgrendelt met een soepele swipe. Vervolgens word je geleid naar de Pabbl-app waarin wordt uitgelegd wat je met je punten kan doen. Het aanbod is vrij divers: Een boel kortingen (soms tot wel 100%!!) op eten & drinken, kleding, elektronica en nog veel meer!

Lege voorraden
Kijkend naar de reviews blijkt dat je niet alles kan aanschaffen wanneer je dat wilt. De voorraden zijn vaak op. Dat komt doordat de app erg hard groeit en mensen sneller punten bij elkaar sparen dan dat ze aan producten kunnen weggeven. Het verkopen van advertenties blijkt lastiger voor Pabbl dan verwacht waardoor het lastig is om producten te financieren en komt het af en toe zelfs uit eigen zak. Maar dat kan niet voor altijd doorgaan natuurlijk. Pabbl moet nog minimaal 2x zo hard groeien willen ze de grote vraag en gespaarde punten kunnen bijbenen met nieuw aanbod.

Feiten over Pabbl:

- Pabbl is te installeren in de Playstore

- De app is Android exclusive.


like
user_5a58c6cc654b4931505d8ae3dd819f4ca6fb90ce_avataruser_384fadd091eec9bdd937419d5996ce3c53ee436a_avatar

Views

48

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Camera videoFockeline Ouwerkerk is overal: dit smaakt naar meer

Fockeline Ouwerkerk: 'Ik knap niet meteen af op iemand die ‘mooi vleesje’ zegt.

Foto van 'Mario Wisse'

„Als je mij niet leuk vindt, vind je de film ook niet leuk want ik zit in élke scène”, zegt Taal is zeg maar echt mijn ding-hoofdrolspeelster Fockeline Ouwerkerk (36) vlak voor de première in de Amsterdamse bioscoop in Tuschinski maandagavond. „Daarom ben ik best een beetje zenuwachtig.” Lachend: „Toen ik de film voor het eerst zag, dacht ik: wanneer komen de anderen nou eens in beeld?”

Quinoa

Taal is zeg maar echt mijn ding is geïnspireerd door de gelijknamige bestseller (een verzameling columns die meer dan een kwart miljoen keer over de toonbank ging) van schrijfster en cabaretière Paulien Cornelisse. De film gaat over de onhandige Anne (Ouwerkerk), een redactrice bij een glossy. Ze heeft een passie voor taal en wil eigenlijk een boek schrijven maar mag tot haar grote onvrede alleen maar artikelen maken over zomermode en quinoa salades. Gelukkig kan ze haar frustratie daarover met collega en beste vriend Timo (Egbert Jan Weeber) delen. Wanneer haar vader (prachtige rol van Peter Faber) achteruitgaat, besluit ze dat ze het op alle vlakken anders wil gaan doen.

Rekeningen

„Anne had haar leven nét iets anders voorgesteld dan hoe het op dit moment is”, vertelt Ouwerkerk. „Maar zoals dat gaat: je hebt een goede baan die de rekeningen betaalt en je leeft je leven, terwijl je misschien éigenlijk iets anders wil. Maar ze verandert niets, misschien uit angst. Totdat haar vader echt begint af te takelen, dat komt zó bij haar binnen. Ze beseft dat het leven eindig is en dat je het zelf moet doen als je iets wilt veranderen. Anne stort zich in avonturen en maakt verkeerde keuzes maar komt, omdat ze in beweging is, uiteindelijk uit bij wat ze wél wil.”

Anne duikt in het avontuur met fotograaf Rick (Tarikh Janssen).

Moordvrouw

Ouwerkerk, bij het grote publiek vooral bekend van haar rol in crimeserie Moordvrouw, had de hoofdrol in Taal is zeg maar echt mijn ding al in een vroeg stadium van het productieproces te pakken. „Regisseur Barbara Bredero heeft me daarna intensief bij de rest van het maakproces betrokken. Ze wilde weten hoe ik het verhaal zag, we namen elk detail door. We waren het helemaal met elkaar eens: het moest een niet opgepoetste film over echte mensen worden. Daarom draagt Anne bijvoorbeeld geen make-up, want dat zorgt voor afstand terwijl we juist willen dat de personages je raken, dat je met haar meevoelt wanneer haar vader zijn taal en geheugen kwijtraakt.”

Koffietje pakken

Taal is net als in de bundel van Cornelisse het belangrijkste thema in de film. „Maar zonder dat het een taallesje of een dictee wordt”, zegt Ouwerkerk. „Ik heb het boek van Paulien ook zeker gelezen, ik ben fan, en ik moet lachen om al haar bevindingen. Persoonlijk ben ik niet van de taalpolitie. Ik knap niet meteen af op iemand die ‘mooi vleesje’, ‘leuk leuk’ of ‘zullen we een koffietje pakken’ zegt. En als iemand een spreekwoord helemaal verkeerd gebruikt, vind ik dat eigenlijk altijd wel grappig. Als het om geschreven taal gaat, ben ik wel een purist. Ik mag van mezelf bijvoorbeeld geen fouten maken wanneer ik iemand een mail stuur, dat vind ik gênant.”

Ouwerkerk heeft haar sporen verdiend in het theater en had buiten het eerder genoemde Moordvrouw een hele reeks kleine en iets minder kleine rollen in series en films, maar de komende tijd is ze ‘ineens’ in twee grote bioscoopfilms (binnenkort ook in Bankier van het Verzet) te zien. „Dat is een beetje geluk en toeval”, reageert ze bescheiden. „Aan de andere kant: ik heb ook hele sterke audities gedaan. Het is echt te gek. Ik heb een heerlijk jaar gehad en ik hoop dat deze trend zich voortzet. Want het smaakt naar meer.”

Taal is zeg maar echt mijn ding is vanaf donderdag overal in de bioscoop te zien. 

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Views

87

Likeability of 6

Overdosis drugs oorzaak van ziekenhuisopname Barbie

Het gaat niet goed met de realityster ©ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is afgelopen vrijdag thuis buiten bewustzijn geraakt door overmatig drugsgebruik. Dat meldt manager Jake Hampel dinsdag namens de familie van 28-jarige Samantha. Op dit moment verkeert ze in redelijk goede gezondheid en zet ze haar herstel voort in een gespecialiseerde kliniek.

Rust

Hampel verzoekt iedereen de realityster rust te gunnen voor haar herstel. „Het eerste en enige belang van de familie is om Samantha in alle rust te laten herstellen. Dat is ook Samantha’s wens. Dat kan alleen als ook de omstandigheden rond haar verblijf en haar persoon en de familie rustig zijn. Daarom vragen we iedereen met klem, fans en pers, om Samantha, Michael, de kinderen en de familie nu rust te gunnen. Tenslotte willen Samantha en de familie iedereen bedanken die steun heeft betuigd."

Bewusteloos

Nadat Samantha afgelopen vrijdag thuis bewusteloos werd aangetroffen, is ze direct afgevoerd naar het ziekenhuis. Een dag later was zij buiten levensgevaar. De twee kinderen die Samantha heeft met haar ex Michael worden opgevangen door hun vader en de familie van de Haagse.

Barbie leefde op gespannen voet met RTL, ze beweerde dat de omroep haar als een gebruiksvoorwerp heeft gebruikt en dat zij weinig terugzag van het geld dat ze via haar verdienden. Ze maakte in 2010 haar televisiedebuut met Oh Oh Cherso en was daarna te zien in twaalf realityprogramma's. In 2017 hield de samenwerking op en belandde ze in de bijstand.

Reactie RTL

RTL meldt dat het erg geschrokken is over de situatie rond Samantha. Recent liet de Haagse zich zeer kritisch uit over de manier waarop RTL met haar was omgegaan. Deze zender heeft de realitysoaps met haar uitgezonden. ,,We hebben onlangs, naar aanleiding van de door haar geuite onvrede, nog een goed gesprek gehad met Samantha over onder meer haar welzijn", laat de woordvoerster van de zender weten.

RTL vindt het ,,terecht en noodzakelijk" dat er een discussie wordt gevoerd over de verantwoordelijkheid van de media voor deelnemers aan realityprogramma's. „Wij zien het als onze taak om zorgvuldig om te gaan met de mensen die meewerken aan onze programma’s. Dat is een wisselwerking tussen de kandidaten, de producent en ons. Daar worden veelvuldig gesprekken over gevoerd met alle betrokkenen." Naar aanleiding van de spoedopname van 'Barbie' nam de kritiek op het genre en de rol van de zenders de afgelopen dagen flink toe.


lol
user_04af0f5807548e07ebb4030760fb48c375d3473f_avataruser_68e7459261367b4ec9ce19c83eee16fe9b34efce_avatar

Views

400+

Dit zijn de 8 verleidsters van Temptation Island

De verleidsters van Temptation Island 2018 / Foto's: Stefanie Lisabeth

Foto van 'D. van Aken'

Nog ruim 2 weken moeten we wachten en dan start een kersvers seizoen van Temptation Island bij RTL5. Beetje bij beetje worden er details bekend gemaakt over het nieuwe seizoen van het verleidingsavontuur.

Maandag werden de mannelijke vrijgezellen bekend gemaakt. En nu zijn ook de namen en gezichten van de vrouwelijke verleidsters onthuld.

In totaal zijn er acht dames (4 Vlamingen en 4 Nederlanders) die vanaf februari maar één doel voor ogen hebben: relaties kapotmaken.

Maxime (24) uit Almelo

Zwanetta (20) uit Apeldoorn

Cherish (26) uit Hellevoetsluis

De Amsterdamse Inge (22)

Yasmine (20) uit het Belgische Sint-Truiden

Billy (18) uit Willebroek (België)

Laetitia (22) uit België

Yana (23) komt uit België


Views

200+