Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Entertainment 5 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Insider verraadt plot van nieuwe James Bond-film

Het houdt maar niet op met het James Bond-nieuws. Waren we er net aan gewend dat Daniel Craig toch nog een keer de rol van de superspion blijft vertolken, lekt er alweer iets van de nieuwe film.

Pas op: spoilers

Een insider uit Hollywood lekt tegen de New York Post over mogelijke verhaallijnen van de film. De persoon die zich misschien iets teveel liet inspireren door het spionnenwereldje, claimt dat Bond met de geheime dienst wil stoppen én gaat trouwen met de vrouw van wie hij houdt.

Maar dat is niet alles. Hij wil misschien stoppen, maar nadat zijn vrouw wordt vermoord komt hij alsnog terug. „De film is een soort Taken, maar dan met Bond”, zegt de insider tegen de krant. De vrouw met wie Bond in de nieuwe film al getrouwd zou zijn, is de Franse actrice Leo Seydoux, die we ook al in Spectre zagen.

Net als in 1969

Of het ook echt details uit de film zijn is nogal lastig te zeggen. Het lijkt namelijk wel verdacht veel op het einde van On her Majesty’s Secret Service uit 1969, waarin George Lazenby aan het eind van de film getrouwd is met Tracy di Vicenzo, later Tracy Bond. Het pasgetrouwde koppel is op weg naar de bestemming van hun huwelijksreis, waarop Bond zich voorneemt om te stoppen. Tot Tracy wordt doodgeschoten en Bond besluit toch bij de secret service te blijven.

Stoppen op je hoogtepunt

Het is pas net bekend dat Daniel Craig de rol van James Bond weer op zich neemt. Hij ontkende maandenlang dat hij de spion zou vertolken. In The Late Night Show with Stephen Colbert zei hij recentelijk: „Ik kan niet blijer zijn!” Het leek erop dat hij zou stoppen, maar tegen Colbert wil hij naar eigen zeggen gewoon de waarheid vertellen.

Toch wordt dit wel écht zijn laatste film. „Ik wil stoppen op mijn hoogtepunt. Ik denk dat dit het is, en ik kan niet wachten.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.