Showbizz

Monica Geuze: Kroongetuige maakt je paranoia
Likeability of5

Camera videoMonica Geuze: Kroongetuige maakt je paranoia

Vlnr: Bram, Monica, Achmed, Marcel, Tooske, Fatima, Thijs, Esmée en Frits. / Foto’s: Olivier Thijssen

Foto van 'Erik Jonk'

2 SEP 2017

Van Bram Moszkowicz tot Frits Wester en Monica Geuze: allemaal proberen zij vanaf zaterdag een moord op te lossen.

Kroongetuige moet de nieuwe parel van RTL 4 op de zaterdagavond worden. Dan (22.00 uur) starten negen bekende Nederlanders in het Zweedse spookdorp Öregrund, onder leiding van presentatrice Monic Hendricx, een zenuwslopend spel waarbij een moord moet worden opgelost. Het format is als Wie Is De Mol?: telkens valt iemand af en één van de deelnemers is ‘de kroongetuige’. Hij of zij heeft zwijggeld gekregen, weet wie de dader is en moet de boel ontregelen. Helemaal nieuw: de kijker heeft een voorsprong, want die krijgt fictieve beelden van zaken rond de moord te zien. Zo kun je zelf thuis op de bank beetje bij beetje het mysterie ontrafelen. De negen deelnemers, rechercheurs geheten, zijn jurist Bram Moszkowicz, programmamaker Thijs Zeeman, politiek verslaggever Frits Wester, actrice Esmée van Kampen, YouTuber Monica Geuze, acteurs Achmed Akkabi en Marcel Musters, ex-hockeyinternational Fatima Moreiro de Melo en tv-presentatrice Tooske Ragas.

Liegende kroongetuige?

Op het zonovergoten terras van Het Kleine Café Aan De Haven in Huizen, waar de rechercheurs de eerste aflevering hebben mogen zien, moeten twee van hen even bekomen. De populaire YouTuber en ex-dj Monica Geuze en acteur Achmad Akkabi (Bluf, Moordvrouw) zijn dik tevreden over de montage, die inderdaad haast als een film wegkijkt. Of Metro met een nu nog steeds liegende kroongetuige heeft gesproken, dat weten we uiteraard niet…

Monica Geuze: Kroongetuige maakt je paranoia

Achmed Akkabi: Wie weet komen de messen op tafel.

Akkabi: „Heel bijzonder, want het fictiegedeelte hebben we nog helemaal niet gezien.” Geuze: „Ik vond het ook héél vet. Als je daar bent dan weet je natuurlijk wel dat er een moord is gepleegd, want die probeer je op te lossen; maar je hebt geen idee hoe iedereen met elkaar heeft gecommuniceerd. Wie weet wat anderen deden, terwijl ik lag te slapen.”

Lullen over het spel

De deelnemers zien nu ook wat hun concurrenten in de gesprekjes op camera over ze hebben gezegd. Akkabi: „Maar dat is juist leuk, want zelf doe je exact hetzelfde.” Geuze: „Je bent continu over iedereen aan het lullen. Dat lullen is voornamelijk over het spel, ik hoefde het niet te zeggen als ik iemand een kutwijf vind. Je hebt het er vooral over wie zich verdacht gedraagt.” Akkabi: „Ik ben blij dat het geen persoonlijke dingen waren.” Geuze haakt in: „Dan zou ik het wel klote hebben gevonden om aan te horen.” Akkabi: „Maar wie weet. Misschien komen in aflevering vier de messen wel op tafel.” Op de verslaggevers opmerking dat de acteur ‘er in aflevering 4 dus nog in zit’, houdt hij de lippen wijselijk stijf op elkaar. Nee, een acteur betrap je niet snel.

Monica Geuze: Kroongetuige maakt je paranoia

Monica Geuze: Je bent continu over anderen aan het lullen.

Stonden de twee gelijk te springen om mee te doen, of moest er nog even goed over worden nagedacht? Akkabi: „Ik wilde graag weten met welke mensen ik dit mocht gaan doen. Dat was een overweging waard.” Geuze: „Ik wist helemaal wie er nog meer meededen. Er werd me verteld dat het een geheim was. Gelukkig zag ik Achmed op Schiphol staan en dacht ik: yes, die ken ik. Toen hoorde ik dat anderen al wel namen wisten.” Akkabi: „Ik wist ze ook, ja.”

Meekijken en meespelen

Wie morgenavond gaat kijken, zal zien dat het bedenken en uitwerken van het script en het spel een monnikenklus van een paar jaar moet zijn geweest. Kijkers kunnen in de Kroongetuige-app meekijken én meespelen, maar ook via een virtual reality-bril een moord die niet in de reeks zit van dichtbij meemaken. Akkabi: „Alle lof voor de makers. Het is niet alleen even een moord oplossen, je hebt ook het belangrijke deel fictie.” Geuze: „Ja, er is hier hard aan gewerkt.” Akkabi: „Fictie en non-fictie door elkaar vind ik uniek, in ieder geval niet eerder vertoond op de Nederlandse televisie. Ik verwacht dat veel mensen daarom gaan kijken.”

Beiden hebben niet eerder aan een dergelijk programma meegedaan. Geuze: „Van die dingen waarbij mensen afvallen, vond ik wel altijd heel leuk om naar te kijken. Maar cool dat, nu ik een keer mag meedoen, het gelijk een supernieuw concept is. Dat maakte het voor mij bijzonder.” Akkabi: „Als je voor Expeditie Robinson wordt gevraagd - hoe fantastisch dat programma ook is - weet je redelijk wat je kunt verwachten. Wij hadden geen idee en dat was voor mij de belangrijkste reden om ja te zeggen.”

Frits Fucking Wester

Akkabi denkt dat hij als acteur qua ‘spelen’ in het voordeel had kunnen zijn. „Maar ik heb er geen gebruik van gemaakt. Dat ik rechercheur ben in Moordvrouw helpt sowieso niet mee bij Kroongetuige. Ik ben niet opeens een uitstekende rechercheur. Misschien kan ik wat beter een pokerface opzetten, maar ik was helaas niet de enige acteur.” Geuze: „Maar wat dacht je van Frits fucking Wester? Dat is me ook een acteur, hoor.” Akkabi: „Ik vond het fijner om mezelf te zijn. Je valt toch door de mand als je 24 uur op elkaars lip zit.”

Dat je continu alles en iedereen in de gaten moet houden, maakte hen soms paranoia, geven ze toe. Akkabi: „Het spel stopt ook wel. Als je met elkaar even zit te eten in de tuin, dan heb je het over heel andere dingen. Maar ik geef toe, het zit steeds in je achterhoofd.” Geuze: „Ik werd er wel paranoia van ja.” Akkabi: „De muurtjes tussen de slaapkamers van onze bed&breakfast zijn superdun. Toen ik mensen hoorde praten heb ik serieus met een glas tegen die muur proberen te luisteren. Bullshit natuurlijk, dat lukte niet.”

Monica Geuze: Kroongetuige maakt je paranoia

Monic Hendrickx genoot van haar presentatiedebuut.

Debuut voor Monic Hendrickx

De grote dame van Penoza, actrice Monic Hendrickx, heeft in Kroongetuige een nieuwe rol aangenomen. ‘Carmen van Walraven’ presenteert en neemt de deelnemers bij de hand. „Het was niet zozeer een droom om dit te gaan doen, maar het leek met leuk. Nadat ik gevraagd werd kreeg ik meteen spannende en avontuurlijke kriebels. Dan moet je het doen. Niet als je meteen denkt: oh mijn God. Ik wilde wel weten of ik het kan. Ik vond het spannend tot het laatste moment, moet ik zeggen. Bij fictie doe ik gewoon of de camera er niet is en nu moet ik het publiek juist de camera in lokken. Ondertussen was ik nog een beetje aan het acteren ook, als een hoofdcommissaris van de rechercheurs. Op de momenten dat er iemand afviel, was ik gewoon weer mezelf.” Hendrickx vindt het eindresultaat meeslepend geworden. „Leuk dat ik de lijm tussen de fictie en de non-fictie ben, ook qua voice-over. Mijn positie vond ik wel heerlijk, ik weet niet of ik het als kandidaat 24/7 zo leuk had gevonden. Het wantrouwen lijkt me heel heftig.” Of Hendrickx vaker presentatiewerk wil doen, dat weet ze nog niet. Maar bij succes nog acht seizoenen Kroongetuige? Ze is even stil: „Nou… als het op zulke mooie plekken als in Zweden is, dan zou ik daar wel voor open staan.”


love
user_265f2339735b27b3f131c7a386dc0461b3d18238_avatar

Marvellous: nieuwe superhelden en God krijgt gezicht

Marvellous: nieuwe superhelden en God krijgt gezicht

Scenefoto's: Raymond van Olphen

Foto van 'Erik Jonk'

GISTEREN

Een musical over superhelden, die hadden we in ons land nog niet. Nu is daar Marvellous, door de makers zelfs de allereerste superhelden-saga-musical-muscial-happening ter wereld genoemd. Metro was benieuwd en bekeek zaterdag in theater De Meervaart de première, een feestje met veel als superhelden uitgedoste kijkers in de zaal. Vier opvallende zaken op een rij.

Marvellous: nieuwe superhelden en God krijgt gezicht

1 Nieuw, nieuwer, nieuwst


RTL versus Talpa: wie gaat winnen?

Linda gaat naar haar broer John de Mol. Chantal Janzen blijft bij RTL. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

18 JAN 2019

De strijd tussen RTL en Talpa TV is losgebarsten. Grote namen als Wendy van Dijk, Linda de Mol, Johnny de Mol en Gordon maken de overstap naar TALPA TV, het imperium van John de Mol. Ook populaire RTL-programma’s als Ik Hou Van Holland en Miljoenenjacht verhuizen naar SBS6. RTL heeft nog altijd een groter marktaandeel dan SBS6, maar zullen ze dit marktaandeel kunnen behouden? ,,Op het eerste gezicht heeft John de Mol misschien een mooi pakket binnen gehaald aan grote presentatoren en programma’s, dat is nog geen garantie voor succes,” zegt mediahistoricus Huub Wijfjes.

NPO heeft het grootste marktaandeel, daarna komt RTL met zenders als RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8 gevolgd door Talpa TV met SBS6, Veronica, Net5 en SBS 9.  ,,John de Mol pompt RTL leeg en met wat hij over heeft pompt hij SBS6 vol,” zegt mediahistoricus Huub Wijfjes. Hij legt uit dat John de Mol de afgelopen dertig jaar wel heeft laten zien dat hij een ster is in het bedenken en produceren van tv-programma's, denk aan Big Brother en The Voice. ,,Hij heeft de macht over vele tv-programma’s, maar het lijkt erop dat hij ook de macht wil over de distributie en dat kan natuurlijk het beste met een eigen zender.”

Het populaire tv-programma Miljoenenjacht gaat ook mee naar Talpa TV. Foto: ANP


De miljardenindustrie van de beste filmfranchises

ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

15 JAN 2019

Tom Cruise gaat nog twee Mission: Impossible-films maken. De acteur begon al in 1996 aan het eerste deel, maar heeft blijkbaar nog lang geen genoeg van deze filmfranchise, die toch al tot de succesvolste ooit behoort. Metro zet de zeven best verdienende sequels op een rijtje, waarbij filmseries gebaseerd of boeken en strips, zoals Harry Potter en de Marvel-comics, buitenbeschouwing zijn gelaten.

Indiana Jones

7. Hoe archeologie sexy kan zijn. De iconische Indiana Jones-films waren in de jaren ’80 extreem populair en dat verwaterde in de decennia erna amper. Geen wonder dus dat er uiteindelijk besloten werd om in 2008 met een ‘modern’ vervolg op de reeks te komen. En in 2020 mogen we het vijfde deel verwachten, met nog altijd Harrison Ford in de hoofdrol en Steven Spielberg als regisseur.
Aantal films: 6 (waarvan 2 re-issues)
Brutowinst: 1,81 miljard euro


Gordon gaat los op Angela de Jong

Gordon. ©ANP

Foto van 'Metro'

15 JAN 2019

Hij deed vorige week al zijn duit in het zakje bij De Wereld Draait Door, maar nu gaat Gordon écht los op Angela de Jong. In een bericht op zijn Facebookpagina schrijft hij dat hij 'de oorlog' aangaat met de AD-columnist.

Met zijn Facebookbericht reageert Gordon op de laatste column van De Jong waarin ze schrijft dat ze even achter haar oren krabde toen ze hoorde dat Wendy van Dijk naar Talpa vertrekt. John de Mol gaat 'de oorlog' volgens haar niet winnen met de transfer van Van Dijk.

'Een hele vervelende mevrouw'


Ei verslaat Kylie Jenner met likes op Instagram

Colourbox

Foto van 'Kasper Hermans'

14 JAN 2019

Kylie Jenner had lange tijd de meest gelikete foto op Instagram, maar die tijd is voorbij. De Amerikaanse is niet afgetroefd door een andere celebrity, maar door de foto van een doodsimpel ei.

@world_record_egg

De foto is afkomstig van het account @world_record_egg. De boodschap is duidelijk. „Laten we een wereldrecord behalen en zorgen voor de meest gelikete post ooit op Instagram en het record van achttien miljoen van Kylie Jenner."


Politie treedt op bij concert rapper Boef in Tilburg

Politie treedt op bij concert rapper Boef in Tilburg

Rapper Boef treedt op. / ANP

Foto van 'Metro'

13 JAN 2019

Het concert van rapper Boef in Tilburg is zaterdagavond onrustig verlopen. In poppodium 013 moesten beveiligers regelmatig ingrijpen, omdat fans zich ongepast zouden gedragen. Een aantal van de fans is uit de zaal verwijderd.

Ook na het concert bleef het onrustig. De politie beval de fans zo snel mogelijk te vertrekken, zodat de situatie niet verder zou escaleren. Een woordvoerder van het poppodium zegt tegen het AD de situatie te betreuren: „Heel vervelend allemaal."

Vijf verdachten


R. Kelly treedt alsnog op in Nederland

R. Kelly ©AFP

Foto van 'Metro'

11 JAN 2019

Je zou denken dat het wat slimmer is om een tijdje van de radar te verdwijnen als je verdacht wordt van seksueel misbruik, maar de Amerikaanse zanger R. Kelly lijkt zich daar niets van aan te trekken. Op 20 april treedt hij op in The Box in Amsterdam, als onderdeel van zijn Europese King of R&B Tour.

Seks met minderjarigen

De 52-jarige zanger kwam afgelopen week in opspraak nadat bekend werd dat de Amerikaanse staat Georgia een strafrechtelijk onderzoek naar hem begint. Aanleiding is de documentaire Surviving R. Kelly, waarin een flink aantal vrouwen hem beschuldigt van seksueel misbruik, machtsmisbruik en seks met minderjarigen.


Superheldenmusical en een zaal vol Metrolezers

Superheldenmusical en een zaal vol Metrolezers

Linksonder Daniel Cornelissen, rechtsonder Keja Klaasje Kwetro. / Léon Hendrickx

Foto van 'Erik Jonk'

8 JAN 2019

De eerste superhelden-saga-musical-happening ter wereld. Zo noemt Bos Theaterproducties de musical Marvellous en honderd Metrolezers mogen die ‘wereldpremière’ zien.

‘De schrijvers en regisseur van Marvellous zijn zich ervan bewust dat er ook veel superhelden zonder cape zijn. In de musical zal een representatief percentage zonder cape vertegenwoordigd zijn.’ In kleine cursieve letters is deze tekst op de website van Marvellous te lezen. Dan weet je wel een beetje wat vanaf dinsdagavond tijdens de eerste try-out de (gekke) strekking is.

Watskeburt?!


Huwelijkscrisis Wendy van Dijk en Erland Galjaard

Wendy van Dijk en Erland Galjaard op de rode loper bij Tuschinski tijdens de premiere van de Nederlandse komedie Het Verlangen. / ANP

Foto van 'Metro'

8 JAN 2019

Het gaat niet zo goed tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Dat is bevestigd door het koppel aan De Telegraaf. 

Het is volgens de geruchten zelfs zo erg dat Erland Galjaard hun woning in Nigtevecht heeft verlaten en in hun huis in Amsterdam verblijft. Dat wordt door het koppel echter deels ontkracht. Van Dijk en Galjaard zijn vier jaar getrouwd. Het koppel gaat (nog) niet uit elkaar, maar geeft aan te hopen samen tot een oplossing te komen. In een gezamenlijke verklaring aan de krant geven ze aan dat ze op rust en privacy hopen.

,,Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen."


Jan Versteegh wordt voor tweede keer vader

Jan Versteegh. ©ANP

Foto van 'Metro'

7 JAN 2019

Het is pas de eerste aflevering van 6 Inside en nu al komt presentator Jan Versteegh met verrassingen. Tijdens de live-uitzending maakte hij bekend dat hij en zijn vrouw Dieuwertje hun tweede kindje verwachten.

De bekendmaking kwam als een echte verrassing in het nieuwe tv-programma op SBS6, want zelfs medepresentator Albert Verlinde wist niets over het babynieuws.

Echo


Bohemian Rhapsody ging er met de prijs vandoor. Foto: ANP

Bohemian Rhapsody is de beste dramafilm van het jaar

Bohemian Rhapsody ging er met de prijs vandoor. Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

7 JAN 2019

Grote kans dat jij de playlist van Queen óók weer op repeat hebt staan na het zien van de film Bohemian Rhapsody. Het drama is niet alleen een groot succes in de Nederlandse bioscopen, maar ook bij The Golden Globes, waar Bohemian Rhapsody op zondagavond de prijs voor beste dramafilm in de wacht sleepte.

Green Book

De film Green Book viel net zo riant in de prijzen. Het verhaal over de opmerkelijke vriendschap tussen pianist Don Shirley (Mahershala Ali) en uitsmijter Nick ‘Tony lip’ Vallelonga (Viggo Mortenson) won in de categorie beste ‘musical of comedy’. Heb je Green Book nog niet gezien? Dat kan goed kloppen: de film draait pas vanaf 31 januari in onze bioscopen.


TV-serie De Buit: kan iedereen een crimineel zijn?

TV-serie De Buit: kan iedereen een crimineel zijn?

Deelnemer Judith (links) met vriendin Marieke. / Foto's: Elvin Boer

Foto van 'Laura van Horik'

7 JAN 2019

Gewone dorpsbewoners Helvoirt spelen de (criminele) hoofdrol in nieuw tv-programma AVROTROS.

Een overval plegen, 80.000 euro buitmaken en ondertussen proberen een normaal leven te leiden zonder dat iemand iets doorheeft. Tien inwoners van het Brabantse dorp Helvoirt proberen – vanaf maandagavond 7 januari - in het nieuwe programma De Buit twee weken uit handen te blijven van ervaren rechercheurs. Wie gaat het lukken?

Geen idee waaraan te beginnen


Nienke Plas noemt lover als manager 'gouden formule'

Nienke Plas en vriend Resley op de rode loper voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala 2018 in AFAS Live. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

5 JAN 2019

In een interview met SUPERGAANDE doet Nienke Plas een boekje open over hoe het is als je vriend ook je manager is. Want wat velen niet weten is dat dat het geval is bij de 32-jarige YouTube-ster. Maar dat is niet voor iedereen een goede combinatie, geeft Plas toe.

„Ik denk dat het sowieso niet voor iedereen is weggelegd", vertelt ze aan de twee heren van het YouTube-programma, terwijl ze samen met Jonna Fraser op de bank zit. „Als jij iets groots met je partner gaat doen, zoals een huis kopen, alle kamers inrichten en je wordt dan gek van elkaar kan ik je vertellen: ga nooit samenwerken. Je bent zo intens en intiem met elkaar bezig. We zitten samen bij meetings. Als je dan struggles hebt kun je niet goed faken. Je komt hem thuis ook gewoon tegen."

'We hebben schijt'


'Kleine Jongen' in The voice of Holland groot succes

Quido van de Graaf, Ginger en Mariëlle Flens in TVOH. / Videostill

Foto van 'Daisy Heyer'

5 JAN 2019

The Battles in The voice of Holland zijn bezig en die konden ook vrijdagavond weer op veel negatief én positief commentaar van tv-kijkend Nederland rekenen. Zo vond het grote gros van de kijkers de battle tussen Mariëlle Flens, Ginger en Quido van de Graaf helemaal fantastisch.

Kleine Jongen

Kleine Jongen: dat is het nummer waar Lil Kleine voor koos toen hij het trio bij elkaar zette. Waar het eerst wellicht een tikkeltje vreemd leek, bleek de keuze van Lil Kleine uiteindelijk zo gek nog niet, want volgens velen is de battle de beste van de avond.


Louvre best bezochte museum na clip Beyoncé en Jay-Z

De video Apeshit van Beyoncé en Jay-Z is zo'n 150 miljoen keer bekeken en toont enkele van de belangrijkste werken in het Louvre. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

3 JAN 2019

Het Louvre in Parijs heeft vorig jaar een recordaantal bezoekers ontvangen en is het best bezochte museum ter wereld. De grote aandacht voor het museum komt deels door de muziekvideo die Beyoncé en Jay-Z tussen de collectie opnamen.

De video Apeshit van Beyoncé en Jay-Z is zo'n 150 miljoen keer bekeken en toont enkele van de belangrijkste werken in het Louvre. Het Nationale Museum van China en het Metropolitan Museum of Art in New York behoren ook tot de top drie van best bezochte musea ter wereld.


Famke Louise bijna overspannen door oude management

Famke Louise. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

2 JAN 2019

Het was groot nieuws nadat de documentaire van Famke Louise online kwam: ze brak met haar oude management waar JayJay Boske en Bizzey haar begeleidden. Niet veel later werd het nieuws bekend dat ze tekende bij SPEC, het management van Ali B. Maar waarom Famke nou precies brak met haar oude management was ze nooit echt duidelijk over. Tot nu toe.

Te druk

In een interview voor MTV met Monica Geuze en Kaj Nambiar vertelt Famke Louise eindelijk de reden achter de breuk met o.a. Bizzey en JayJay. Zo geeft ze aan dat ze tijdens de periode dat de documentaire werd opgenomen niet wist hoe ze met de drukte moest omgaan.


Black Mirror seizoen 5 vertraagd door film

De cast en crew van Black Mirror tijdens de Emmy Awards in 2017. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

2 JAN 2019

Fans van Black Mirror moeten iets langer geduld hebben voordat het vijfde seizoen wordt uitgezonden dan eigenlijk gedacht werd. Het seizoen is uitgesteld vanwege de film Bandersnatch.

Het vierde seizoen van Black Mirror werd eind 2017 uitgezonden. Het was de bedoeling dat het vijfde seizoen van Black Mirror 'ergens in 2019' uit zou komen, maar door de in 2018 verschenen film Bandersnatch zal de film pas later uitkomen dan gepland. Het maken van Bandersnatch was namelijk best veel werk, zegt mede-producent Annabel Jones tegen The Hollywood Reporter. En door dat vele werk moest het vijfde seizoen van Black Mirror nog even opschuiven.

Wel in 2019


Aquaman levert bakken met geld op vanwege sexy Jason

Jason Momoa. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

31 DEC 2018

De film Aquaman is nog maar net uit, maar levert nu al bakken met geld op. En dat ligt volgens verschillende websites vooral aan hoofdrolspeler Jason Momoa en zijn looks.

Meest sexy man

Momoa, die als Khal Drogo in Game of Thrones al menig vrouwenhart wist te veroveren, heeft nu wereldwijd een nog grotere fanbase aan zich weten te binden met zijn rol als Aquaman. Hij wordt dit jaar door verschillende websites zelfs uitgeroepen tot meest sexy man van 2018!


Kaj Gorgels en Jessie Jazz een stelletje

Kaj Gorgels ©ANP

Foto van 'Metro'

30 DEC 2018

Wie de Instagram Story van Kaj Gorgels en/of Jessie Jazz Vuijk de afgelopen dagen in de gaten heeft gehouden, had al iets kunnen vermoeden. Vanavond bevestigden de twee tortelduifjes het dan echt: ze zijn smoorverliefd op elkaar.

Beiden plaatsen op hun Instagram een schattig kiekje van hen samen. Ze krijgen tienduizenden likes en honderden reacties.