Showbizz

Jonge stellen worstelen met dilemma’s in hapsnap-tv

Camera videoStelletjes worstelen met dilemma’s in hapsnap-serie

De Vaders & Moeders-cast met boven Korneel Evers, midden Judith Noyons (l) en Anne-Marie Jung, onder vlnr Edwin Jonker, Sanne Langelaar en Cas Jansen.

Foto van 'Erik Jonk'

7 AUG 2017

Onontkoombare awkwardmomenten, hilariteit en soms wat frictie. Dat krijg je als je drie totaal verschillende jonge stellen met kinderen naast elkaar zet in Hoofddorp. Videoland deed dat voor een serie van twaalf afleveringen.

Metro sprak de zes acteurs van Vaders & Moeders; en legde ze lastige dilemma’s voor (zie video verderop). Dat gebeurde overigens in de Amsterdamse Taproom, een horecazaak van een van die acteurs, Cas Jansen. Hij is mede-eigenaar.

Short-form

Opvallend: de twaalf afleveringen duren minimaal zes en maximaal acht minuten. Lichtvoetige short-form-dramaserie noemt Videoland - waarvoor je een abonnement moet hebben - het zelf. Vanaf deze maandag verschijnen er wekelijks twee online, waardoor je Vader & Moeders over zes weken ook als een korte speelfilm achter elkaar zou kunnen kijken. Het script komt van de handen van liefst vier acteurs: Thijs en Nienke Römer (broer en zus), Anna Drijver en Marjon Hoffman.

Wij stellen de personages en acteurs aan je voor. Personages die ondanks hun verschillen vrienden zijn geworden en misschien wel meer met elkaar gemeen hebben dan zij op voorhand zouden denken. Het gezamenlijke fietsen (de mannen) en hardlopen (de vrouwen), themafeestjes, buurtbarbecues, gedoe met kinderen die je overigens niet in beeld ziet en het gehang - weer de de heren - in een mancave gaat zorgen voor vrolijke, pijnlijke en voor velen vast ook zeer herkenbare momenten…

Daan en Esther

Gespeeld door Cas Jansen (All Stars, Lek) en Sanne Langelaar (Michiel de Ruyter, Dagboek van een Callgirl). Daan en Esther zijn het actieve duo, hebben een druk sociaal leven en zijn de bindende factor van het zestal in de buurt.

Hoe hebben jullie het script uit vier handen ervaren?

Sanne: Fijn. De dialogen zijn goed, de personages duidelijk. Als acteur is dat heel lekker, dan kun je echt gaan spelen in plaats van dat je teksten nog probeert te repareren tot iets natuurlijks. Dat hoefde nu niet.

Cas: Eens. Het was toch even spannend omdat de short-form met light-comedy en drama tegelijk een nieuw format is. Wat willen de schrijvers dan? Maar ik las het script en voelde meteen dat de snaar goed geraakt was.

Is het niet gek om afleveringen van 6 tot 8 minuten te draaien?

Cas: Ik vond het juist wel lekker. Elke aflevering heeft één onderwerp, daar gaan de drie stellen op reageren en voor de kijker is dat snel duidelijk. Je weet op een gegeven moment welke kant het op gaat en dat maakt het komisch en leuk om naar te kijken.

Jullie vormen - Esther is nog een controlfreak bijvoorbeeld - nogal een pijnlijk stel…

Sanne: Ja? Ik hoop pijnlijk herkenbaar. Ik ken echt mensen die zo zijn. Sterker: ik heb gedragsdingen van ze gejat. Die kon ik voor Esther goed gebruiken.

Jonge stellen worstelen met dilemma’s in hapsnap-tv

Sanne Langelaar en Cas Jansen.

Hoe zou je je personage zelf omschrijven?

Sanne: Esther wil heel graag de touwtjes in handen hebben en dat komt uit een goed hart. Ze schiet er nogal in door. Dat kunnen anderen natuurlijk irritant vinden. Ik vergelijk haar met Monica uit Friends, die heeft ook alleen maar goede bedoelingen.

Cas: En Daan ondergaat dat allemaal maar en is dienstbaar. Dat is de enige mogelijkheid om samen een relatie te hebben. Ik denk dat er heel veel mannen zijn die zo leven tegenwoordig. Vrouwen hebben pit gekregen.

Sanne: Cas! Vroeger zaten vrouwen toch ook niet in een hok? Mijn oma was al een Esther en opa een Daan die indommelde achter de krant en door oma met een harde ‘Jooooop!’ werd wakker gemaakt. Ze hielden het gewoon veertig jaar vol hoor.

Escape uit eigen huis

Jullie zijn nieuw in de buurt. Zijn Daan en Esther blij met hun nieuwe buren?

Cas: Daan zeker. De mancave bij Bas (Edwin Jonker, red.) is een escape uit zijn eigen huis. Daarmee heeft hij niet een excuus nodig om met vrienden af te spreken in de kroeg. Dat zou van Esther niet mogen. Wielrennen met de buurmannen, wat ze natuurlijk helemaal niet doen, is voor haar wel geoorloofd.

Sanne: Esther heeft wat meer moeite met de nieuwe buren. Ze gaat wel met de twee buurvrouwen mee wijn drinken en vindt dat gezellig, maar ze hangt er ook een beetje bij. Als er openlijk over seks wordt gepraat, ontstaat er bij Esther een soort kortsluiting.

Kennen jullie je eigen buren?

Sanne: Een beetje, maar niet op de manier van Vaders & Moeders. Het is bij mij geen zoete inval waarbij iedereen bij elkaar naar binnen loopt. Of zoals bij mijn vader en moeder, waarbij de buren elkaars sleutel hebben. Ik ken er een paar, maar verder is het nogal anoniem.

Cas: Eerst woonde ik hier in Amsterdam en wist ik na acht jaar nog steeds niet wie er naast me woonde. Bizar. Nu woon ik in een dorpje buiten de stad en heb ik plotseling een onwijs goede band met de buren. De deuren staan open, de kinderen lopen van tuin naar tuin en we hebben een gemeenschappelijke trampoline staan.

Sanne: Een gemeenschappelijke? Wat lief!

Cas: Daardoor kom je heel makkelijk bij elkaar over de vloer. Dit vind ik nu veel leuker dan driehoog achter in het centrum. Ik heb nu spontane buurtbarbecues, voor mij een nieuw fenomeen. Die lopen ook uit de hand en de kinderen zijn dan door het dolle.

Bas en Jildou

Gespeeld door Edwin Jonker (Beauty and the Beast, Tuintje in mijn Hart) en de hoogzwangere Judith Noyons (Nieuwe Tijden, Feuten). Bas en Jildou zijn het hippe stel waarbij het gaat om uiterlijk, hippe hobby’s en themafeestjes.

Hoe hebben jullie het script uit vier handen ervaren?

Edwin: Als een aangename verrassing. Als acteur ben je vaak kritisch, tenminste ik wel. Bij de eerste keer lezen vond ik dit gelijk goed. Je kunt merken dat het door acteurs geschreven is.

Judith: De situaties zijn heel herkenbaar, soms een beetje gênant of akelig. Dat maakt het natuurlijk heel leuk om te spelen. Wat me opviel was dat de teksten zo makkelijk te leren waren. Dat zegt veel over hoe het geschreven is. Het zit heel natuurlijk in elkaar. Er zit veel informatie in de blikken en het spel, in plaats van dat alles voortdurend wordt uitgelegd. Dat is prettig voor de acteurs, maar ook de kracht van de serie.

En dat allemaal in 6 tot 8 minuutjes.

Edwin: Daarvoor heb je een slimme manier van schrijven nodig. Je moet toch tot een afgerond verhaal komen.

Jullie zijn de feestnummers van de buurt?

Edwin: Ja, wij zijn nogal gezellig.

Judith: We zijn de Ibizagangers van het stel, maar dan in een rijtjeshuis in Hoofddorp (daar is de serie opgenomen, red.). Wij zijn vrolijk en houden heel erg van elkaar, wat ons onderscheidt van de andere koppels.

Edwin: Bas en Jildou houden van avontuur, niets is te gek.

Judith: Ik ben wat jonger dan de rest en de naaste buren zijn wat meer gesetteld. We zijn wat jeugdiger.

En jullie slepen je buren in je jeugdigheid mee.

Edwin: In sommige gevallen wel. Als Jildou bedenkt een gaaf feest te geven, dan worden de anderen wel in bepaalde kledij verwacht.

Jonge stellen worstelen met dilemma’s in hapsnap-tv

Edwin Jonker en Judith Noyons.

Kennen jullie je eigen buren?

Edwin: Mwah, ik zie op tv wel dat we allemaal wat meer met elkaar zouden moeten omgaan en ik ben het daar ook wel mee eens… maar toch heb ik het niet zo. Bij mij is het niet zoals in de serie, dat je van alles met elkaar doet en bij elkaar door de achterdeur binnen loopt.

Judith: Ik woon in deze drukke straat in een appartementencomplex. Ik woon naast mijn oom en dat is hartstikke gezellig. Verder ben ik met niemand bevriend.

Edwin: Maar ja, beter een goede buur dan een verre vriend hè? Het is dus eigenlijk wel goed om in je buren te investeren. Toevallig had ik het er laatst met mijn moeder over. Vroeger werden tuinen gescheiden door lage hekjes, nu door hoge schuttingen. Dat zegt wel iets. Mensen zijn wat meer op zichzelf.

Judith: In de serie zijn die buren allemaal bevriend met elkaar. Ze zijn meer dan buren en dat vind ik leuk. Bij mij is dat dus niet zo, maar het lijkt me heel gezellig.

Onuitputtelijke bron

Smaakt het na twaalf afleveringen naar meer?

Edwin: Van mij mogen we doorgaan. Mocht dat zo zijn dat is het jammer dat we nu een lange pauze hebben, want we hebben net de juiste toon gevonden. Dan wil je als acteur het liefst meteen doorgaan.

Judith: Het is even afwachten of de kijker het leuk vindt natuurlijk, maar die drie stellen zijn een onuitputtelijke bron voor nieuwe afleveringen. Het kan kerst worden, we kunnen nog talloze feestjes organiseren, nieuwe kinderen maken… er is genoeg.

Er kan een stel verhuizen en vervangen worden.

Edwin: Dat kan, maar liever niet!

Judith: We kunnen zelfs nog opa’s en oma’s worden toch?

Zijn jullie kijkers van diensten als Videoland en Netflix?

Edwin: Op de reguliere tv kijk is live sport en dingen als De Wereld Draait Door en Pauw. Maar ik ben eerlijk gezegd wel een, zoals dat heet, enorme Netflixer.

Judith: Ik kijk bijna alleen maar online, maar dat kan ook Uitzending Gemist van de publieke omroep zijn. En Videoland natuurlijk omdat ik er zelf Nieuwe Tijden en nu Vaders & Moeders voor heb gedaan. Ideaal om even bij het ontbijt te kijken of in de trein.

Edwin: Het is gewoon fijn om dingen te kijken op het tijdstip wanneer jij dat wilt.

Mo en Eva

Gespeeld door Korneel Evers (Feuten, De Heineken Ontvoering) en Anne-Marie Jung (Hartenstraat, Goedenavond Dames en Heren, De Mol in Wie Is De Mol? 2012). Mo en Eva zijn het stel waar alle kids samenkomen. Hun huis is een waar kinderparadijs.

Hoe hebben jullie het script uit vier handen ervaren?

Anne-Marie: Ik zat er meteen in, het heeft een goede vibe.

Korneel: Zeker, het is hartstikke leuk en we konden er prettig door spelen. Het taalgebruik is normaal, de teksten zou ik normaal ook zo zeggen.

Anne-Marie: Ik vind het leuk dat het ook echt om de vaders en moeders gaat en dat niet de kinderproblemen centraal staan. Het gaat om onze dingetjes.

Hoe zouden jullie je personages omschrijven?

Korneel: Bij Mo en Eva zijn de kinderen de baas. De buurtkinderen zijn vaak bij ons en we houden niet de schijn op dat we een net huishouden hebben. We vinden het allemaal wel prima zo.

Anne-Marie: We zijn ongecompliceerd, maar wel recht door zee. Mo en Eva zijn een joh-maak-je-niet-druk-stel. Eva lost problemen met humor op.

Korneel: Het is wel zo dat we niet alles even slim aanpakken. Dat we bijvoorbeeld ons huis via Airbnb verhuren, terwijl we zelf helemaal niet weg kunnen. Dat wordt het even gedoe, maar het komt altijd weer goed.

Maakt het voor een acteur uit of je in een aflevering van 7 minuten speelt of in een film van twee uur?

Anne-Marie: Mij maakt het echt niks uit. Je neemt toch al nooit chronologisch op.

Korneel: Mij ook niet. Ik speel scènes, dan maakt het niet uit voor welk geheel dat is.

Jonge stellen worstelen met dilemma’s in hapsnap-tv

Anne-Marie Jung en Korneel Evers.

Zijn jullie kijkers van diensten als Videoland en Netflix?

Anne-Marie: Ik ben wel lid van zulke platformen, maar eerlijk gezegd vergeet ik het meestal. Ik vind het wel lekker dat ik te pas of te onpas iets kan aanzetten. En korte filmpjes, waar dan ook, vind ik een fijn fenomeen. Die spanningsboog van 7 minuten Vaders & Moeders is voor mij een perfect format.

Korneel: Ik ben ook wel van het ‘nog even een aflevering’ kijken voor het slapen gaan en dat worden er dan weer drie. Reguliere tv vind ik ook leuk hoor, live sport bijvoorbeeld. Ik kan een hele avond zappen, ik heb zo mijn periodes. Maar ik vind het prima als ik niet een week op een volgende aflevering hoef te wachten en in de gids moet kijken wanneer het is.

Kennen jullie je eigen buren?

Anne-Marie: Ik ken ze wel, maar ik ga verder niet met ze om.

Korneel: Ik woon wel in zo’n buurt als de serie en kan de kinderen in de tuin naast me horen. Zo bevriend als in Vaders & Moeders ben ik niet, maar als er een nieuw speeltuintje gebouwd is dan ben ik wel bij de buurtbarbecue die volgt. Zo’n barbecue dat de kinderen op een gegeven moment naar bed moeten en de ouders nog even doorgaan. Het fijne van buren vind ik dat je lol met ze kunt hebben, maar niet per se hartsvrienden hoeft te zijn.

Een boor lenen

Anne-Marie: Bespreek je dan ook je seksleven en problemen?

Korneel: Nou nee, meer dingen als ‘ik heb nog een boor nodig’, haha. Ik heb wel in de stad gewoond, maar ben geboren in een dorp en nu weer terug. Als kind vond ik het al zo fijn. Het voelde alsof het hele dorp van mij was.

Anne-Marie: Wij wonen in de stad, boven, met een leuke diversiteit aan mensen om ons heen. Maar de gezelligheid moeten we wel zelf opzoeken. Anoniem zijn vind ik heerlijk.

Smaken de twaalf afleveringen naar meer?

Anne-Marie: Ik wil met die buren straks wel rond de kerstboom zitten ja. Lekker kaasfonduen met de gezinnen.

Korneel: Alleen voor de sfeer op de set zou ik al graag teruggaan.

Komt Vaders & Moeders na Videoland ook op tv?

Anne-Marie: Op dit moment is dat niet de bedoeling. Het lijkt me ook niet, want de korte afleveringen zijn zo’n bijzonder format. Dit past zonder tijdslot heel goed bij video on demand.


Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA
Likeability of3

Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA

Noa gaat dan misschien wel haar moeder achterna, maar ze vindt het niet erg om vergeleken te worden met haar. /Zomer met Art

Foto van 'Metro'

VANDAAG, 10:00

Noa Vahle, de 19-jarige dochter van Linda de Mol, heeft een carrièrestap ondernomen waarmee ze haar moeder achterna gaat. Ze heeft namelijk een contract getekend bij BNNVARA, zo maakte ze gisteravond bekend bij Zomer met Art.

Misschien presenteren

„Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik heb twee weken geleden een contract getekend bij BNNVARA”, vertelt Noa aan presentator Art. Hij wil natuurlijk alle details weten, en dan specifiek of ze haar moeder achterna gaat en ook programma's zal presenteren. Jammer genoeg komt er geen definitief antwoord op: „Wie weet", aldus de nieuwste aanwinst van BNNVARA.


dislike
user_ea6f18687d4bcd126a7b2feadee879b472a171a8_avatar

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontjevideo icon
01:47

In samenwerking met Dutch Film Works

GISTEREN

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontje

Met de beste bedoelingen heeft een moeder, Karen, een speelgoedpop voor de verjaardag van haar eenzame zoontje gekocht. Ze zijn pas verhuisd en de jonge Andy heeft het er maar wat moeilijk mee. De aankoop blijkt bepaald geen gelukkige. De pop beschouwt zich als beste vriend van het kind gaat gruwelijk los op iedereen die Andy op een of andere manier in de weg zit.

Horror

Komt dit verhaal je bekend voor? Klopt: Chucky is back! Donderdag kun je de re-make van de horrorklassieker Child’s Play in de bioscoop zien. De op het oog vriendelijke pop komt net als in 1988 op de verkeerde manier tot leven en zorgt voor bloederige taferelen. De vraag voor velen in Child’s Play: ben ik Chucky’s beste vriend of een grote vijand? Oftewel, vraagt de pop jou Wanna play?

Child’s Play 2019 geeft de bioscoopganger een totaal vernieuwde kijk op de klassieker van 31 jaar geleden. De makers presteerden dat eerder met de succesvolle reboot van IT.


Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn. /ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

De 21-jarige Amerikaanse Disneyster Bella Thorne laat zich niet zomaar chanteren. Waarom? Ze heeft haar eigen naaktfoto’s op Twitter geplaatst, nadat ze werd afgeperst door hackers die de beelden in handen kregen.

Chanteren

Op Twitter schrijft ze: „Fuck you en de macht die je over me denkt te hebben. Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek”. Ze schrijft bij haar post: „Gisteren is mijn account gehackt en de voorbije 24 uur werd ik afgeperst met mijn eigen naaktfoto’s. Ik voel me bekeken. Iemand heeft iets van me afgepakt dat ik enkel wilde tonen aan één speciaal persoon”.


Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

De eerste van vier Hunger Games-films, met Jennifer Lawrence in de hoofdrol, verscheen in 2012 en leverde wereldwijd zo'n 3 miljard dollar (bijna 2,7 miljard euro) op. / ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Hunger Game-fans opgelet! Nog heel even wachten, maar er komt een nieuw boek mét verfilming. Schrijfster Suzanne Collins brengt in mei 2020 een prequel uit, die naar verwachting vrij snel daarna verfilmd gaat worden, dat meldt The Hollywood Reporter.

Het nieuwe boek


Likeability of5

Pasgetrouwde Daley Blind wordt vader

Daley Blind en Candy Rae Fleur. / AFP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Afgelopen weekend trouwde voetballer Daley Blind met zijn vriendin Candy Rae Fleur. Maandag laat de 29-jarige Ajacied weten dat hij niet alleen met Fleur is getrouwd.

Bij een foto genomen op hun huwelijksdag schrijft de voetballer: „Het ene speciale moment na het andere. We zijn met zijn drietjes getrouwd. Mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader.”

Een hoop te vieren


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Komt Tempation-Megan Joshua verrassen in EOTB?!

Megan uit Temptation Island. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

15 JUN 2019

Dikke kans dat de kijkers van Temptation Island (wat nu even niet wordt uitgezonden) zich elke zondagavond storten op een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars. En daar komt een oude Temptation-deelneemster in terug, als we sommige media mogen geloven: Megan (snap je)!

Megan deed in 2018 mee aan Temptation Island met haar toenmalige lover Kevin. Dat ging al snel mis: Kevin was meerdere malen vreemdgegaan voordat het koppel meedeed aan het programma. Megan kreeg door de lieve woorden en vriendelijke schouder om op te huilen van Joshua al snel het besef dat ze wellicht beter weg kon gaan bij Kevin. En haar 'liefdesverdriet' genas snel door de bedkunsten van Joshua, waar ze al op dag 3 kennis mee maakte.

Doei beste vriend, hallo Ex On The Beach!


Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Rupert Grint en Tom Felton lijken wel wat te voelen voor een Harry Potter-filmreünie. /ANP

Foto van 'Metro'

14 JUN 2019

Harry Potter liefhebbers opgelet! Er bestaat een kans dat we Rupert Grint en Tom Felton weer te zien krijgen in de tovenaarswereld, zij lijken namelijk wel wat te voelen voor een eventuele filmreünie. Aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly vertellen de acteurs dat hun personages een deel van hen zijn geworden en dat het ze erg leuk lijkt weer eens deel te zijn van de magische wereld.

Eerder deze week opende een nieuwe attractie in het het Wizarding World of Harry Potter-pretpark, namelijk Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure. Een paar Harry Potter-acteurs waren aanwezig om de opening zo feestelijk mogelijk te maken, waaronder Grint en Felton.

Eventuele remake


Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren

Britt Dekker tijdens de seizoenspresentatie van de NPO 2018-2019. / ANP

Foto van 'Metro'

13 JUN 2019

Voormalig realityster Britt Dekker gaat voor het eerst haar eigen studioprogramma presenteren. Dekker, die ook video’s maakt voor haar eigen Youtube-kanaal, zal de dierenquiz Paardenpraat TV op de AVROTROS aan elkaar gaan praten.

Eerste eigen studioprogramma

„Dit is heel cool, ik krijg mijn eigen dierenquiz bij AVROTROS op NPO3” deelt de 27-jarige Dekker donderdag op Instagram. „Echt super gaaf, want dit is mijn eerste eigen studioprogramma en we hebben echt twee mega toffe teamcaptains die nog geheim moeten blijven.”


Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Rico Verhoeven. / Robin Utrecht | ANP

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Presentator Bram Krikke, kickbokser Rico Verhoeven, politicus Jesse Klaver en presentatrice Gwen van Poorten zijn donderdagavond beloond met een Best Social Awards. Deze awards worden beschouwd als de belangrijkste social media-prijzen van ons land. Woensdag werden onder meer overheden en merken in business-categorieën al beloond, donderdag waren in Casco Amsterdam de vijftien publieksprijzen aan de beurt.

Nieuw talent

„Wat een geweldige lijst winnaars! We zien veel nieuw talent dat heeft gewonnen, zoals Bram Krikke, Gwen van Poorten en Merol. Social media is in beweging en ook de consument heeft behoefte aan innovatie en creativiteit. Dat bewijst deze groep nieuwe winnaars ook maar weer eens. Het is fijn om te zien dat onze prijzen met de zesde editie steeds groter worden. Dat zie je aan de groei in uitgebrachte stemmen en aandacht voor onze prijzen”, aldus Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social.


Trotse Jonny de Mol wordt opnieuw vader
Likeability of5

Trotse Johnny de Mol wordt opnieuw vader

Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk verwachten samen hun tweede kindje. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

12 JUN 2019

Babynieuws! Johnny de Mol wordt opnieuw vader. Hij en zijn vrouw Anouk verwachten een tweede kindje. Dat laat de presentator weten via Instagram.

Woensdag plaatste De Mol een tekening van zijn stiefdochter Kiki, die Anouk kreeg uit een eerdere relatie, op Instagram.

Tekening


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

De verloofde van Lil' Kleine is zaterdag bevallen van hun eerste kindje: een zoon. /Instagram Jaimie Vaes

Foto van 'Metro'

9 JUN 2019

Hoera! Lil' Kleine heeft tijdens zijn optreden op het 7th Sunday festival in Veghel bekend gemaakt dat hij voor het eerst vader is geworden. Zijn verloofde, Jaimie Vaes, is zaterdag bevallen van een jongetje.

'Heel gezellige vader'

De rapper hoopt een „heel gezellige" vader te worden. Eerder zei hij tegen Grazia„Ik word zijn beste vriend." Ook streeft hij ernaar een vader te zijn waarop zijn zoon trots zal kunnen zijn.


Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

Onder andere de Vlaamse verleiders Pommeline en Fabrizio zien we terug in Temptation Island VIPS. Foto: Instagram @pommelinetilliere

Foto van 'Lisa Vermeij'

6 JUN 2019

Nog een paar weken wachten en dan kunnen liefhebbers van bedrog, drama, lust en sexy intriges weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIPS. Vanaf 27 juni is de relatietest weer exclusief te zien bij Videoland. De eerste paar koppels zijn bekend.

Fabrizio & Pommeline


CJP’er Rick op De Parade: dat kan zomaar chaos worden

CJP’er Rick op De Parade: dat kan chaos worden

Rick van Veluw is deze zomer ‘chaotisch talkshowhost’ op de Parade. / Diederick Bulstra Photography

Foto van 'Rick van Veluw Eindredacteur CJP'

6 JUN 2019

Een interview houden met jezelf? CJP-eindredacteur Rick van Veluw doet dat gewoon, als slot van de CJP/Metro-reeks, over zijn andere rol op theaterfeest De Parade.

Hij claimt de bastaardzoon van Jeroen Pauw én het achterneefje van Eva Jinek te zijn: Rick van Veluw (26). Deze zomer mag hij zijn voorbeelden achterna als talkshowhost met Zijn er nog vragen? op rondreizend theaterfestival De Parade. Om te oefenen interviewde hij alvast zichzelf.

Erg vroeg naar bed


Likeability of2

Zoontje Nicolette Kluijver gepest

icolette Kluijver met haar kinderen Isabella, Ana-Sofia en Jesse op de rode loper voorafgaand aan de Christmas Show. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Het vierjarige zoontje van presentatrice Nicolette Kluijver wordt gepest omdat hij op ballet zit. Dat laat de presentatrice weten via een bericht op Instagram, waarin zij tevens een oproep doet aan alle ouders.

Als je maar gelukkig bent


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Likeability of3

Emile Ratelband voor de achtste keer vader

Emile Ratelband. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Emile Ratelband verwacht opnieuw een kind. De positiviteitsgoeroe bevestigde het nieuws eerder op woensdag aan BuzzE. Zijn draagmoeder, die twee keer eerder een miskraam kreeg, is opnieuw zwanger.

Omgangsregeling

Ratelband ziet zijn achtste kind als een kans om ‘helemaal opnieuw te beginnen’. Eerder probeerde Ratelband via de rechtbank zijn wettelijke leeftijd aan te passen. Wetenschappelijk onderzoek had volgens Ratelband namelijk uitgewezen dat zijn ‘echte’ leeftijd 41 is.


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Likeability of3

Martine Bijl op 71-jarige leeftijd overleden

Martine Bijl (1948 - 2019) / ANP

Foto van 'ANP'

3 JUN 2019

Presentatrice, zangeres en actrice Martine Bijl is afgelopen donderdag op 71-jarige leeftijd overleden. Dat heeft productiebedrijf Stage Entertainment laten weten. Bijl was de laatste jaren vooral bekend als presentatrice van het populaire programma Heel Holland Bakt. Martine Bijl kreeg in september 2015 een hersenbloeding. Ze is overleden aan de complicaties van die hersenbloeding.

Martine Bijl overleed in haar atelier in Maarssen, in het bijzijn van haar familie.

Hersenbloeding


sad
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

David Bowie-musical langer te zien in Amsterdam

Foto van 'Metro en ANP'

3 JUN 2019

Het laatste meesterwerk van David Bowie is komend najaar langer te zien dan gepland. Lazarus, de musical die de artiest voor zijn dood schreef, draait van oktober 2019 tot april 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Aanvankelijk zou de voorstelling tot december draaien.

Veel belangstelling

De speelperiode is verlengd tot en met begin april, heeft producent Stage Entertainment maandag bekendgemaakt. Stage heeft besloten tot de verlenging omdat de kaartverkoop harder gaat dan verwacht. Vier maanden voor de première van de Nederlandse versie van Lazarus zijn er al meer dan 50.000 kaarten verkocht.


‘Mannen moeten júist naar Bevallen met... gaan kijken’

‘Mannen moeten júist naar Bevallen met... kijken’

Marly van der Velden.

Foto van 'Erik Jonk'

3 JUN 2019

De tweede reeks van de reality-serie Bevallen met... is onderweg. Dinsdagavond zien we onder meer actrice Marly van der Velden. Zij maakte een heftige en bijzondere bevalling mee.

De tweede reeks Bevallen met... is begonnen en dat betekent dat BN’ers de kraamkamers mogen binnenstappen. Eén van hen is Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Marly van der Velden. De 31-jarige zal op straat meer met Nina Sanders worden aangesproken (ze speelt de rol al 14 jaar!), maar voor zender TLC heeft ze eens iets totáál anders gedaan: meekijken met zwangere vrouwen.

Stiekem meekijken


Film Elton John in Rusland zonder seksscènes

Elton John/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

31 MEI 2019

Russische bioscoopgangers die naar Rocketman gaan, de biografische film over Elton John, krijgen de seksscènes niet te zien. Ook fragmenten met drugsgebruik komen na bewerking voor de Russische markt niet voor. Filmrecensenten merkten de verschillen met het origineel vrijdag op tijdens een voorvertoning.

Triest

Het distributiebedrijf Central Partnership erkende dat de film is aangepast „om te voldoen aan de wetten van de Russische Federatie''. Details gaf het bedrijf niet. De Russische wet verbiedt sinds enkele jaren „het promoten van niet-traditionele seksuele relaties onder minderjarigen". De film over de beroemde Britse artiest is geschikt bevonden voor kijkers van 18 jaar en ouder.