Cruise raakt gewond na stunt Mission Impossible 6

13 augustus 2017 om 18:33 door Jeroen Haverkort
Cruise raakt gewond na stunt Mission Impossible 6

Filmster Tom Cruise (55) is in Londen gewond geraakt tijdens de opnamen voor de film Mission Impossible 6. De acteur deed zelf een van de stunts en raakte daarbij geblesseerd, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Sprong

Cruise sprong vanaf een stelling op een gebouw, maar dat ging mis. De 55-jarige acteur moest een flinke sprong maken en haalde de rand van het gebouw maar net. Hij kwam daardoor met zijn hele lichaam hard in aanraking met het gebouw.

Strompelen

Op een filmpje is te zien hoe Cruise na zijn val weer opkrabbelt en hinkend weg strompelt. Daarna is te zien dat hij duidelijk last heeft van zijn been. Omdat hij vastzit aan een veiligheidskoord, kunnen medewerkers hem met gemak weer van het gebouw halen. Onduidelijk is wat de precieze verwondingen zijn van Cruise.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!