Showbizz

Likeability of5

Nu al gas erop bij Welcome to the Future

Lekker scheuren met projectmanager Carina in haar gepersonaliseerde terreinwagen

Foto van 'Iris Hermans'

21 JUL 2017

Zaterdag barst de elfde editie van ID&T’s Welcome tot the Future (WTTF) los in al haar volle techno- en een dikke dosis (deep)house glorie. Metro scheurde mee met projectmanager Carina in haar gepersonaliseerde terreinwagentje, zag alle nu nog lege stages en kreeg instant zin om te dansen.

Portofoon

„Gaan we lopen of met m’n wagentje?” Carina Kornfeind komt bewapend met glimlach én portofoon aangelopen, een essentieeltje hier op het Twisketerrein bij Amsterdam, waar op deze opbouwmiddag zo’n 300 man en vrouw keihard aan het werk zijn om zaterdag alle feestgangers de festivaldag van deze zomer te laten beleven. Op haar terreinwagen prijkt haar naam in sierletters en een vlinder, een mooi contrast wanneer ze met haar stoere werklaarzen het gas hard intrapt en behendig wegrijdt.

Circusstage

Ze wordt opgeroepen door de portofoon en verkondigt daarna: „even een probleempje oplossen bij de Circusstage.” Zoef, daar scheuren we ervandoor, heuveltje op, heuveltje af. Een aantal attributen van het podium waar de dj-booth op komt, is niet geleverd. Maar voor alles is een oplossing en ze kijkt rond, bedenkt wat er nog allemaal in de loods staat en zegt dan gedecideerd: „we zetten twee Sensationpaarden neer, die doen het altijd leuk en als we iets op hun kop plakken, lijken het net eenhoorns.” Verder nog wat kanonnen misschien en spiegels, „en kunnen we een bellenblaasmachine in het kanon neerzetten?” Dat blijkt een dingetje, „dan doen we er planten in.” En weer door.

Nieuw

Carina is een echte aanpakker die zo’n 148 beslissingen per dag neemt deze dagen, als het niet meer is en dat gaat haar goed af. „Je kunt niet te lang bij iets stil blijven staan.” De portofoon gaat weer af, ‘iets met de wijnbar, die hebben we ook’. Maar dat kan wachten, „ik wil je iets laten zien…” De Basement doemt voor ons op, een houten huis slash dansstage waar de decorbouwers de flikkerlichten testen. Deze stage is nieuw dit jaar en een plek waar liefhebbers van een knusse setting hun technohart kunnen ophalen. „Het wordt heerlijk rauw rammen hier, ik zou hier zeker naartoe gaan.”

In het bos...

Sensationpaard in Forest

We pakken haar wagen weer en scheuren een minibos in, waar een verscholen stage („Forest, lekker letterlijk”) is. Het roze huisje met daarbovenop een Sensationpaard dat het inderdaad erg leuk doet, doet denken aan een sprookje. Hier draaien de deephousebeloftes van de toekomst, licht ze toe, „ook echt een topplek.”

‘Mooiste dag ooit’

Creatieve Jill van Raan is van de details

Carina komt uit Oostenrijk en tien jaar geleden ontmoette ze haar grote liefde op een after op Ibiza. Hij kwam uit Amsterdam en toen ze hem niet lang daarna bezocht, nam hij haar mee naar WTTF. Festivals waren nieuw voor haar, „die heb je niet in Oostenrijk of op Ibiza” en ze beleefde ‘de mooiste dag van haar leven’. Tot dan toe. „Om nu deel uit te maken van zo’n festival en een gouden team, dat is elke dag weer een droombaan.”

Geoliede machine

Samen met Gert van Veen, de oprichter van WTTF, en collega Jill van Raan die voor de creatieve invulling zorgt en met verve, getuige de leuke details die overal in het oog springen, en hun team zijn ze een goed geoliede machine. Een jaar lang zijn ze bezig en stoppen er hun hele ziel en zaligheid in. „Met passie en dat is denk ik ook het geheim van het succes, mensen voelen dat als ze hier rondlopen.” Het noodweer dat twee jaar geleden resulteerde in het moeten afgelasten van het festival, heeft ervoor gezorgd dat de organisatie nu wel wat relaxter betreft het weer is. Schijnt de zon? Perfect natuurlijk, „Maar ook al regent het, dan is dat geen ramp. Windkracht 12 daarentegen…”

Amsterdam

Tijd voor de Amsterdamstage, waar Amsterdamse dj’s als Robin Kampschoer, Carlos Valdes en Sandrien hun draaikunsten vertonen. De Wallen is het thema dit jaar en boven de dj-booth, zijn drie roodverlichte kamertjes. Nee, mannen kunnen daar niet aan hun andere trekken komen, knipoogt ze, „maar af en toe gaan wel jongens van ons naar binnen, voor de show.”

De Wallen bij de Amsterdamstage (niet echt te bezoeken...)

Poes

„Dit is ook echt een mooie plek.” Ze toont iets verderop de backstage van de mainstage, die is omgetoverd tot een knusse huiskamer. De poes van de zorgboerderij iets verderop ligt ‘m lekker te chillen op een luie stoel („die ligt hier elke dag, benieuwd of-ie er zaterdag ook is!”) en op een tafel ligt een boek van Roald Dahl. Al zal zaterdag niet veel worden gelezen, lacht ze, „daar is de line-up te goed voor.”

De poes van de zorgboerderij iets verderop chillt hem in de backstage

Main

De mainstage zelf is bijna als een kunstwerk. Het hele decor is handbeschilderd en wilgenkunstenaar Laurens Morsink maakt een creatie van takken. Hij komt uit Twente, vertelt hij, maar zijn huis heeft hij in de wilgen gehangen, figuurlijk dan. Hij woont overal en nergens, „volgende week ga ik naar Spanje.” Bij Main draaien dj’s als Seth Troxler en Kölsch, „ik zou hier zeker afsluiten”, verklapt Carina, „prachtig om met 12.000 man het laatste uurtje te beleven.”

Wilgenkunstenaar aka Laurens Morsink

Geluidsysteem

Technotent, of gewoon ‘Techno’ in de festivalmond, heeft een compleet nieuw geluidsysteem waar je oren, zij het met oordopjes, blij van worden. Vorig jaar waren er wat geluiden achteraf dat het geluid niet krachtig genoeg was, „dit jaar is het volle bak aan, de hele dag en avond.” 7500 man kan erin en ze kijkt tevreden om zich heen in de reusachtige tent die zaterdag tot de nok en het gaatje gevuld zal zijn, losgaand op Chris Liebing tot Dave Clarke, „veel mensen beginnen hier en willen gewoon niet meer weg.”

Nu nog leeg, zaterdag staan hier 7500 technoliefhebbers in de tent met vernieuwd geluidssysteem

Zin

Rond half drie verwacht Carina zaterdagnacht als laatste het terrein te verlaten en dan richting de WTTF-after te gaan, in de Elementenstraat. Ze is van plan om daar af te feesten met een biertje, „wordt mijn eerste keer, de afgelopen jaren is het er niet van gekomen.” De maandag na het festival is er nog van alles te doen, van afbouw tot aftermovie, maar daarna zal er best even ‘dat gat’ zijn. Maar gelukkig is daar dan alweer Mysteryland eind augustus en waar ze haar projectmanager-skills voor de eerste keer gaat vertonen. Heel spannend, beaamt ze,„,maar ook veel zin in.” Maar eerst haar WTTF. Nog een nachtje slapen, „ik kan echt niet wachten…”


like
user_1d9a9a87637c61417bc8960ed952ce111bb41b31_avataruser_7aebc621673c1a08ca6b58f4441b24a98a9d86ed_avatar

Britse realityshow: 'Word vegetariër, of eet je huisdier op'

Schaap/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

VANDAAG, 11:39

Het wel of niet eten van vlees, is een topic dat steeds meer voorbijkomt in de dagelijkse gesprekken. Maar een Britse realityshow wil de discussie een nieuwe invalshoek gegeven.

Het gaat om Meat The Family, dat volgend jaar op tv komt. In deze serie krijgen Britse gezinnen een keuze: ze worden of vegetariër of ze eten hun eigen - voor de show gekregen - huisdier op. En dat leidt uiteraard tot de nodige discussie en emoties op het scherm.

Varkentje


Marco Borsato had verhouding met pianiste Iris Hond

Marco Borsato had verhouding met pianiste Iris Hond

Tien jaar geleden heeft Marco Borsato (52) een relatie gehad met pianiste Iris Hond (32). /ANP

Foto van 'Metro'

VANDAAG, 08:10

Tien jaar geleden heeft Marco Borsato (52) een relatie gehad met pianiste Iris Hond (32). Dit geven zij toe in een verklaring aan weekblad Privé. Privé zegt echter te weten dat de verhouding pas dit jaar is geëindigd, maar dat wordt ontkend door zowel de zanger als de pianiste. 

Borsato is sinds 1997 getrouwd met Leontine (51), zij hebben drie kinderen. Luca (20), Senna (18) en Jada (16). Hond is te zien in de tv-datingshow Iris en de 12 dates op Net5. In dat programma gaat ze op zoek naar ware liefde.

Huwelijk heeft verhouding weerstaan


wow
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Jennifer Aniston maakt Instagram-debuut met bijzondere foto

Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

15 OKT 2019

Jennifer Aniston heeft dinsdag haar debuut gemaakt op Instagram en dat deed ze gelijk met een iconische foto. De actrice deelde een foto met haar lieftallige Friends-collega's.

Op de foto staan Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry en Matt LeBlanc. De populaire serie Friends bestaat dit jaar precies 25 jaar. Het 25-jarige jubileum van Friends wordt gevierd met de productie ‘Friends 25: The One With The Anniversary, die vanaf 20 oktober in de bios is te zien.


HBO werkt aan spin-off serie van Grease!

Ken jij Sandy en Danny nog? Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

15 OKT 2019

Streamingdienst HBO werkt aan een nieuwe spin-off-serie gebaseerd op de hitfilm Grease uit 1978. Dat meldt The Hollywood Reporter. Eerder werd al aangekondigd dat er ook een bioscoop-prequel in de maak is, die plottechnisch het verhaal vertelt vóór de wereldberoemde film met John Travolta en Olivia Newton John.

Rydell High

Grease vertelt over Sandy en Danny, die elkaar op vakantie ontmoeten en verliefd worden. Als Sandy verhuist en op dezelfde school als Danny belandt, blijkt hij een heel andere jongen dan hij in de zomermaanden leek te zijn. Het tweetal gaat in het origineel naar Rydell High; dat zal ook de titel van de nieuwe serie worden.


Ewout Genemans over Verslaafd: 'Niet altijd iemand onder een brug'

Ewout Genemans over Verslaafd: 'Niet altijd iemand onder een brug'

Ewout Genemans (links) en interventionist Maarten Dammers helpen in Verslaafd mensen van hun afhankelijkheid af te komen. / ANP

Foto van 'Amarins de Boer'

15 OKT 2019

In Verslaafd worden zes kandidaten geholpen met hun verslaving. Dinsdagavond verschijnt op RTL 4 een nieuw seizoen.

Ons land telt zo’n 1,8 miljoen verslaafden, blijkt uit cijfers van verslavingsinstelling Jellinek. Het gaat dan om alcohol, tabak (meer dan twintig sigaretten per dag), drugs, gamen en gokken. In het programma Verslaafd wordt het topje van die ijsberg geholpen. In het nieuwe seizoen neemt naast het vaste gezicht Peter van der Vorst nu ook Ewout Genemans de helft van de afleveringen voor zijn rekening. Samen met interventionist Maarten Dammers helpen ze mensen van hun afhankelijkheid af te komen.

Aangezien Peter van der Vorst nu directeur content is bij RTL, had hij geen tijd meer om alle afleveringen te presenteren. Ewout Genemans werd daarom gevraagd drie episodes van zijn baas over te nemen. „Dat is een hele eer”, zegt Genemans. „Maar tegelijkertijd ook wel spannend.”


Familie wil kersthit Bing Crosby op nummer 1

Bing Crosby / ANP

Foto van 'Ingelise de Vries'

14 OKT 2019

Kerst zelf mag dan nog even duren, de marketingmachines zijn alweer op volle gang. Ook in de muziekindustrie. De familie van Bing Crosby wil namelijk zijn hit White Christmas op nummer 1 in de hitlijsten hebben.

White Christmas van Bing Crosby uit 1942 is een van de meest bekende kerstliedjes uit de geschiedenis, maar de plaat heeft in meer dan 75 jaar nog nooit op nummer 1 gestaan in de Britse hitlijsten. De familie van de vermaarde zanger hoopt dat daar verandering in komt als volgende maand een nieuw album met daarop de genoemde single uitkomt.


Jeugdserie van VPRO maakt kans op Emmy

Acteur Ferdi Stofmeel / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

14 OKT 2019

Jeugdserie De regels van Floor is genomineerd voor een International Emmy Kids Award. De VPRO-reeks maakt kans op het beeldje voor beste serie, zo onthulde de organisatie maandag. De uitreiking vindt op 31 maart plaats in Cannes.

De regels van Floor, naar de gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman, scoort goed in het buitenland. Zo werd de jeugdserie verkocht aan KIKA, de jeugdzender van de Duitse omroep NDR en ARD.

De serie, waarin Bobbie Mulder, Ole Kroes, Ferdi Stofmeel en Elisa Beuger de hoofdrollen vertolken, strijdt om de Emmy voor beste serie tegen Guru Paarvai 4 uit Singapore, Jamie Johnson uit het Verenigd Koninkrijk en Malhação: Vidas Brasileiras uit Brazilië.


Hoe vage Lazarus-shit van David Bowie ook geweldig kan zijn

Hoe vage Lazarus-shit van David Bowie ook geweldig kan zijn

Dragan Bakema en Noortje Herlaar. / Foto's: Jan Versweyveld

Foto van 'Erik Jonk'

14 OKT 2019

80.000 kaarten vlogen de afgelopen tijd voor de David Bowie-musical Lazarus over de digitale toonbank. Dat is een enorme berg voor een betrekkelijk nieuwe titel die niet eerder in Nederland te zien was. Maar waarvoor kochten al die duizenden een ticket eigenlijk?

Metro probeerde dat zondagavond tijdens de première in DeLaMar in Amsterdam - daar is de voorstelling maar liefst een half jaar te zien - uit te vinden. Het antwoord: geen idee wat we eigenlijk gezien hebben. Maar… gaat dat zien! Na november dan, want de eerste twee maanden hangt het bordje uitverkocht op de deur.

Hoe vage Lazarus-shit van David Bowie ook geweldig kan zijn

Dragan Bakema, het scherm en de band achter glas.


Natte voeten bij mini-optreden The Script in Amsterdams café

The Script-zanger Danny O'Donoghue/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

11 OKT 2019

„Ik heb natte voeten.” Nee, het is geen pretje om buiten in onzekerheid af te wachten of je je favoriete band te zien krijgt tijdens een mini-showcase.

Zelfs vanuit Apeldoorn en Nijmegen hebben er mensen zich op het Leidseplein gemeld waar in café Hoopman The Script een halfuurtje gaat optreden. Maar garantie om binnen te komen is er niet. Er wordt geduldig afgewacht totdat iets voor half twee de deuren opengaan en de lange rij in een klap implodeert. Wie geluk heeft, raakt binnen en wordt getrakteerd op een intiem optreden.

Gezellige rij


Zondag Met Lubach is terug: ‘Soms net guerrillacampagnes’

Arjen Lubach/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

11 OKT 2019

Nadat Zondag Met Lubach een seizoen pauze had, keert het gelauwerde programma zondag weer terug op de buis.

Arjen Lubach stond gedurende het voorjaar in tal van theaters op de planken, maar keert nu weer terug in zijn vertrouwde studio. Zijn items bepaalden in het verleden meer dan eens de onderwerpen bij de koffieautomaat en meer. Hij wist 65.000 mensen over te halen om een petitie te tekenen, waarin hij werd voorgedragen als Farao der Nederlanden, tal van radio-dj’s draaiden zijn Vroempoen-jingle en bijna een miljoen mensen downloadden de Kamergotchi-app.

TTIP


Platina voor Paul Elstaks Rainbow in the Sky

DJ Paul Elstak / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

10 OKT 2019

Met de muziek van Paul Elstak wordt het al snel een feestje. Nu is zijn muziek ook nog eens reden voor een feestje. Elstak heeft een platina plaat ontvangen voor zijn single Rainbow in the Sky.

De klassieker is, sinds de invoering van de digitale downloads, maar liefst 12 miljoen keer gestreamd. De teller staat nog lang niet stil, want het nummer is nog steeds één van de meest gestreamde tracks uit de jaren negentig, maakte zijn woordvoerder donderdag bekend.


Maan over filmdebuut: Suuuuuuperleuk, maar wel een ‘soort zij-ding’

Maan over filmdebuut: Suuuuuuperleuk, maar wel een ‘soort zij-ding’

Maan als leidster van de opstand van mooie kinderen.

Foto van 'Erik Jonk'

9 OKT 2019

Zangeres Maan maakt haar acteerdebuut in De Club van Lelijke Kinderen (deze week in de bioscoop). De 22-jarige zangeres is te zien als dochter van een nieuwslezer (Jeroen van Koningsbrugge).

Maan verafschuwt in familiefilm De Club van Lelijke Kinderen de flaporen van haar broertje Paul (hoofdrolspeler Sem Hulsmann). Maar als de president van het land lelijke kinderen laat oppakken en afvoeren naar een opfriskamp) begint zij dat in haar ogen afzichtelijke broertje te missen. Paul wordt de held als hij met twee andere kids ontsnapt (de geweldige Narek Awanesyan en Faye Kimmijser) en leider wordt van een landelijke opstand van mooie kinderen. Ook Maan neemt daarin het voortouw. Haar vader de nieuwslezer komt in een onmogelijke spagaat omdat hij van de president op tv de meest verschrikkelijke dingen over zijn zoon moet zeggen. Dat houdt hij lang vol. Metro sprak Maan over haar debuut in een hotel in Amsterdam.

Mevrouw De Steenwinkel, de actrice…


Jeroen van Koningsbrugge in spagaat in De Club van Lelijke Kinderen

Jeroen van Koningsbrugge in spagaat in De Club van Lelijke Kinderen

Foto: Robin van Lonkhuijsen / ANP

Foto van 'Erik Jonk'

8 OKT 2019

In de Familiefilm De Club van Lelijke Kinderen worden lelijke jongeren verwijderd uit de samenleving. Jeroen van Koningsbrugge speelt een vader in tweestrijd.

Bizar onderwerp natuurlijk: een president (Roeland Fernhout) die lelijke kinderen en vuil in het algemeen verafschuwt. ‘Houd het schoon’ is zijn slogan. Kids met flaporen, schele ogen, rood haar en wijnvlekken worden opgepakt en naar een opfriskamp gestuurd. Drie kinderen weten daaruit te ontsnappen en krijgen onder leiding van ‘flapoor-Paul’ (Sem Hulsmann) een landelijke opstand van mooie leeftijdsgenoten voor elkaar.

Flapoor-Paul


Richelle Plantinga is ‘de echte Britt Dekker’

Richelle Plantinga is ‘de echte Britt Dekker’

Richelle Plantinga als Megan.

Foto van 'Erik Jonk'

8 OKT 2019

‘De film van Britt Dekker’, klinkt het als Whitestar waar dan ook ter sprake komt. De werkelijke hoofdrolspeelster is echter Richelle Plantinga (20) die eerder te zien was in de serie Zomer in Zeeland (SBS6), de film De Libi en langer geleden in beide Flikkens, Maastricht en Rotterdam.

Richelles eerste hoofdrol als Megan (zij deelt de rol met Dekker, als haar personage ouder is, zie onder) speelt zich regelmatig zittend op een paard af. Als Zandvoortse draafde ze vast vaak op een edele viervoeter over het strand, zou je denken. Niets is minder waar: „Nee, nooit gedaan. Ik had nog helemaal geen paardrij-ervaring. Ik zat heel lang op turnen.”

Richelle Plantinga is ‘de echte Britt Dekker’

Richelle en Victoria Koblenko.


Britt Dekker: liever op een paard dan op tv

Britt Dekker: liever op een paard dan op tv

Britt Dekker met haar George.

Foto van 'Erik Jonk'

7 OKT 2019

Britt Dekker maakt woensdag haar acteerdebuut in de film Whitestar. Haar paard George heeft een hoofdrol en die kreeg zij op een opmerkelijke manier.

Britt Dekker (27) en paarden, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De blondine met het hart op de tv-tong bedient met haar YouTubekanaal PaardenpraatTV 166.000 abonnees. Nu is er een onvervalste paardenfilm, Whitestar (woensdag in de bioscoop). Bedacht door Britt, met actrice Britt.

Metro sprak de debuterende actrice tijdens een persdag in Hippisch Centrum Muiderberg.


Jan des Bouvrie ging bij eerste vrouw elke dag vreemd

Zijn huidige vrouw Monique heeft hem getemd. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

5 OKT 2019

Jan des Bouvrie (77) laat in een openhartig interview met Volkskrant Magazine weten dat hij bij zijn eerste vrouw iedere dag vreemdging. De designer reed naar eigen zeggen elke dag een scheve schaats. Zijn huidige vrouw Monique heeft hem getemd.

„Ik ben nu 34 jaar met haar, en sindsdien ben ik nooit meer vreemd geweest. En daarvoor iedere dag”, aldus de ontwerper, die geen spijt heeft van zijn avontuurtjes. Toch besloot hij op een gegeven moment dat het zo niet langer kon. „Toen ben ik weggelopen, bij haar, mijn eerste vrouw. Ze was heel mooi, Joke heet ze. Maar ik kon er niet meer tegen dat ik elke dag moest liegen.”

Band hersteld


Carice vond acteerplezier door Halina terug

Carice vond acteerplezier door Halina terug

Carice van Houten (links) en Halina Reijn. / Sabine Cattaneo

Foto van 'Erik Jonk'

1 OKT 2019

Halina Reijn de regisseur, Carice van Houten haar hoofdrolspeelster. Zo werkten de hartsvriendinnen nog niet eerder samen.

Daar zitten ze dan, in een Amsterdamse hotelkamer met een bedstee. Ieniemienie-biscuitjes op tafel. Halina Reijn en Carice van Houten: als hartsvriendinnen, beiden de 40 gepasseerd en de steractrices gaven wel vaker samen interviews. Maar nu is er het indringende filmdrama INSTINCT (donderdag in de bioscoop) met Halina als regisseur en Carice als hoofdrolspeelster.

Dit smaakt naar meer


'The Masked Singer is een beetje freaky'
Likeability of5

'The Masked Singer is een beetje freaky'

Ruben Nicolai / Foto's: RTL

Foto van 'Quincy Brouwer'

27 SEP 2019

Ruben Nicolai werd bekend als onderdeel van De Lama’s en is al geruime tijd aan de slag als presentator bij RTL. Vanaf vrijdagavond presenteert hij The Masked Singer. De show was is al een hit in Korea, Duitsland en Amerika en komt nu ook Nederland veroveren. Daarnaast maken De Lama’s een comeback met een show in de Ziggodome.

Je presenteert het nieuwe programma The Masked Singer, kun je daar iets meer over vertellen? 

„Het is een spectaculair raadspelletje dat komt uit Korea en in een Hollands jasje is gestoken. Bekende Nederlanders worden onherkenbaar gemaakt en treden op in prachtige kostuums. Je hebt geen idee wie erin zit. Elke aflevering worden er hints weggeven. Het is aan het panel en kijkers om te raden wie er achter het masker zit. Pas als de deelnemers afvallen, wordt er onthuld wie er in het pak zit.”


like
user_1b743d7e35558e1b4282f09e3dbac238cd33d076_avatar

Beyoncé gaat verder met rechtszaak over naam dochter

Blue Ivy tussen haar ouders/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

26 SEP 2019

Beyoncé en weddingplanner Blue Ivy liggen met elkaar over hoop. Dat komt allemaal door de (merk)naam van de dochter van de wereldberoemde zangeres.

Het 7-jarige meisje heet namelijk ook Blue Ivy. Volgens Beyoncé is zij een cultureel icoon en daarom wil ze haar naam als merk registreren. De weddingplanner ziet het echter niet zitten en is bang voor de verwarring die er kan ontstaan bij potentiële klanten.

Belachelijk