Showbizz

Likeability of5

Nu al gas erop bij Welcome to the Future

Lekker scheuren met projectmanager Carina in haar gepersonaliseerde terreinwagen

Foto van 'Iris Hermans'

21 JUL 2017

Zaterdag barst de elfde editie van ID&T’s Welcome tot the Future (WTTF) los in al haar volle techno- en een dikke dosis (deep)house glorie. Metro scheurde mee met projectmanager Carina in haar gepersonaliseerde terreinwagentje, zag alle nu nog lege stages en kreeg instant zin om te dansen.

Portofoon

„Gaan we lopen of met m’n wagentje?” Carina Kornfeind komt bewapend met glimlach én portofoon aangelopen, een essentieeltje hier op het Twisketerrein bij Amsterdam, waar op deze opbouwmiddag zo’n 300 man en vrouw keihard aan het werk zijn om zaterdag alle feestgangers de festivaldag van deze zomer te laten beleven. Op haar terreinwagen prijkt haar naam in sierletters en een vlinder, een mooi contrast wanneer ze met haar stoere werklaarzen het gas hard intrapt en behendig wegrijdt.

Circusstage

Ze wordt opgeroepen door de portofoon en verkondigt daarna: „even een probleempje oplossen bij de Circusstage.” Zoef, daar scheuren we ervandoor, heuveltje op, heuveltje af. Een aantal attributen van het podium waar de dj-booth op komt, is niet geleverd. Maar voor alles is een oplossing en ze kijkt rond, bedenkt wat er nog allemaal in de loods staat en zegt dan gedecideerd: „we zetten twee Sensationpaarden neer, die doen het altijd leuk en als we iets op hun kop plakken, lijken het net eenhoorns.” Verder nog wat kanonnen misschien en spiegels, „en kunnen we een bellenblaasmachine in het kanon neerzetten?” Dat blijkt een dingetje, „dan doen we er planten in.” En weer door.

Nieuw

Carina is een echte aanpakker die zo’n 148 beslissingen per dag neemt deze dagen, als het niet meer is en dat gaat haar goed af. „Je kunt niet te lang bij iets stil blijven staan.” De portofoon gaat weer af, ‘iets met de wijnbar, die hebben we ook’. Maar dat kan wachten, „ik wil je iets laten zien…” De Basement doemt voor ons op, een houten huis slash dansstage waar de decorbouwers de flikkerlichten testen. Deze stage is nieuw dit jaar en een plek waar liefhebbers van een knusse setting hun technohart kunnen ophalen. „Het wordt heerlijk rauw rammen hier, ik zou hier zeker naartoe gaan.”

In het bos...

Sensationpaard in Forest

We pakken haar wagen weer en scheuren een minibos in, waar een verscholen stage („Forest, lekker letterlijk”) is. Het roze huisje met daarbovenop een Sensationpaard dat het inderdaad erg leuk doet, doet denken aan een sprookje. Hier draaien de deephousebeloftes van de toekomst, licht ze toe, „ook echt een topplek.”

‘Mooiste dag ooit’

Creatieve Jill van Raan is van de details

Carina komt uit Oostenrijk en tien jaar geleden ontmoette ze haar grote liefde op een after op Ibiza. Hij kwam uit Amsterdam en toen ze hem niet lang daarna bezocht, nam hij haar mee naar WTTF. Festivals waren nieuw voor haar, „die heb je niet in Oostenrijk of op Ibiza” en ze beleefde ‘de mooiste dag van haar leven’. Tot dan toe. „Om nu deel uit te maken van zo’n festival en een gouden team, dat is elke dag weer een droombaan.”

Geoliede machine

Samen met Gert van Veen, de oprichter van WTTF, en collega Jill van Raan die voor de creatieve invulling zorgt en met verve, getuige de leuke details die overal in het oog springen, en hun team zijn ze een goed geoliede machine. Een jaar lang zijn ze bezig en stoppen er hun hele ziel en zaligheid in. „Met passie en dat is denk ik ook het geheim van het succes, mensen voelen dat als ze hier rondlopen.” Het noodweer dat twee jaar geleden resulteerde in het moeten afgelasten van het festival, heeft ervoor gezorgd dat de organisatie nu wel wat relaxter betreft het weer is. Schijnt de zon? Perfect natuurlijk, „Maar ook al regent het, dan is dat geen ramp. Windkracht 12 daarentegen…”

Amsterdam

Tijd voor de Amsterdamstage, waar Amsterdamse dj’s als Robin Kampschoer, Carlos Valdes en Sandrien hun draaikunsten vertonen. De Wallen is het thema dit jaar en boven de dj-booth, zijn drie roodverlichte kamertjes. Nee, mannen kunnen daar niet aan hun andere trekken komen, knipoogt ze, „maar af en toe gaan wel jongens van ons naar binnen, voor de show.”

De Wallen bij de Amsterdamstage (niet echt te bezoeken...)

Poes

„Dit is ook echt een mooie plek.” Ze toont iets verderop de backstage van de mainstage, die is omgetoverd tot een knusse huiskamer. De poes van de zorgboerderij iets verderop ligt ‘m lekker te chillen op een luie stoel („die ligt hier elke dag, benieuwd of-ie er zaterdag ook is!”) en op een tafel ligt een boek van Roald Dahl. Al zal zaterdag niet veel worden gelezen, lacht ze, „daar is de line-up te goed voor.”

De poes van de zorgboerderij iets verderop chillt hem in de backstage

Main

De mainstage zelf is bijna als een kunstwerk. Het hele decor is handbeschilderd en wilgenkunstenaar Laurens Morsink maakt een creatie van takken. Hij komt uit Twente, vertelt hij, maar zijn huis heeft hij in de wilgen gehangen, figuurlijk dan. Hij woont overal en nergens, „volgende week ga ik naar Spanje.” Bij Main draaien dj’s als Seth Troxler en Kölsch, „ik zou hier zeker afsluiten”, verklapt Carina, „prachtig om met 12.000 man het laatste uurtje te beleven.”

Wilgenkunstenaar aka Laurens Morsink

Geluidsysteem

Technotent, of gewoon ‘Techno’ in de festivalmond, heeft een compleet nieuw geluidsysteem waar je oren, zij het met oordopjes, blij van worden. Vorig jaar waren er wat geluiden achteraf dat het geluid niet krachtig genoeg was, „dit jaar is het volle bak aan, de hele dag en avond.” 7500 man kan erin en ze kijkt tevreden om zich heen in de reusachtige tent die zaterdag tot de nok en het gaatje gevuld zal zijn, losgaand op Chris Liebing tot Dave Clarke, „veel mensen beginnen hier en willen gewoon niet meer weg.”

Nu nog leeg, zaterdag staan hier 7500 technoliefhebbers in de tent met vernieuwd geluidssysteem

Zin

Rond half drie verwacht Carina zaterdagnacht als laatste het terrein te verlaten en dan richting de WTTF-after te gaan, in de Elementenstraat. Ze is van plan om daar af te feesten met een biertje, „wordt mijn eerste keer, de afgelopen jaren is het er niet van gekomen.” De maandag na het festival is er nog van alles te doen, van afbouw tot aftermovie, maar daarna zal er best even ‘dat gat’ zijn. Maar gelukkig is daar dan alweer Mysteryland eind augustus en waar ze haar projectmanager-skills voor de eerste keer gaat vertonen. Heel spannend, beaamt ze,„,maar ook veel zin in.” Maar eerst haar WTTF. Nog een nachtje slapen, „ik kan echt niet wachten…”


like
user_1d9a9a87637c61417bc8960ed952ce111bb41b31_avataruser_7aebc621673c1a08ca6b58f4441b24a98a9d86ed_avatar

Er komt een follow-up serie van Sex and the City!

De officiële cast van Sex and the City zal waarschijnlijk niet te zien zijn, maar goed nieuws is het wel. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

23 JUN 2019

Je had de serie, toen een film, toen een tweede film en daarna was het basta: Sex and the City komt nooit meer terug. Maar fans springen een gat in de lucht bij het volgende nieuws: er komt een nieuw boek én een nieuwe tv-serie van Sex and the City-schrijfster Candace Bushnell. En die klinkt nog beter dan het oldskool Sex and the City!

In maart afgelopen jaar werd bekendgemaakt door Deadline dat het boek van Sex and the City een follow-up kreeg met de naam Is There Still Sex in the City? Het boek staat gepland voor 6 augustus, maar dat is dus niet het enige: dit boek krijgt ook een tv-staartje met een eigen serie op televisie. En de serie zal gaan over een categorie vrouwen die je wellicht niet verwacht.

50-plussers


Dief berooft Halle Berry bijna van haar hele huis

Dief berooft Halle Berry bijna van haar hele huis

De man was flink brutaal: hij had een slotenmaker bij zich en een van de sloten was zelfs al veranderd. /ANP

Foto van 'Metro'

22 JUN 2019

Waarom zou je een tv, laptop of auto stelen als je ook gewoon iemands hele huis buit kan maken? Inboedel en al. Dat moet de dief die Halle Berry in maart bijna beroofde gedacht hebben. De 59-jarige man, die in januari ook al een poging waagde, was namelijk van plan de sloten van haar huis te verwisselen en zelf in te trekken.

Slotenmaker

De dief werd in januari ook al aangetroffen bij het huis van Berry. Toen was hij met een slot aan het rommelen, schrijft TMZ. Pas toen een tuinman hem aansprak, nam hij de benen. Slechts enkele maanden later, in maart, was het opnieuw raak. Deze keer was de man echter een stuk brutaler: hij had een slotenmaker bij zich. Een van de sloten was zelfs al vervangen toen het personeel toch maar even ging checken wat er aan de hand was.


Chucky is back: 2.0!

Camera videoChucky is back: 2.0!

Foto van 'Erik Jonk'

21 JUN 2019

Een angst van zovelen – een bezeten speelgoedpop - is terug op het witte doek. De horrorklassieker Child’s Play is nu in een 2019-versie te zien met uiteraard Chucky, de beroemde pop uit de vorige eeuw, in de absolute hoofdrol. En ja, hij vraagt het weer uitermate vriendelijk: Wanna play?

Gruwelijke andere kant

Child’s Play 2019 is van de makers van de succesvolle reboot van IT. Zij laten zien hoe een Vietnamese fabrieksarbeider wraak neemt op een vernederend ontslag. Hij creëert Chucky als moordpop in plaats van een behulpzaam vriendje Buddi, zoals de populaire poppen worden genoemd. De jonge Andy (Gabriel Bateman) wordt eigenaar van Chucky (met de stem van Star Wars-acteur Mark Hamill). Zijn moeder (Aubrey Plaza) schenkt de pop voor zijn verjaardag en als troost voor een verhuizing waarmee haar zoon het moeilijk heeft. Andy wordt Chucky’s beste vriendje, wat gelijk een gruwelijke andere kant inhoudt: wie Andy (of Chucky) pijn doet… die moet het ontgelden zullen we maar netjes zeggen. De vriend van Andy’s moeder, de kat, de aardige buurvrouw die zegt ‘nu Andy’s beste vriend te zijn’ en de klusjesman van het appartementencomplex en ook al het volk in de speelgoedwinkel waar Chucky eerder werd verkocht: allemaal zien zij een pop met een menselijke trekken en een menselijke wil, maar die tegelijkertijd een psychopaat en een moordmachine kan zijn.


Dotan geeft toe dat nepaccounts zijn idee waren

Dotan geeft toe dat nepaccounts zijn idee waren

Dotan noemt zijn actie een 'domme fout'. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

20 JUN 2019

Zanger Dotan heeft toegegeven dat hij de bedenker was van de nepaccounts waarmee hij zijn populariteit kon vergroten. Hij bood vanmiddag in een interview op Qmusic nogmaals zijn excuses aan.

De zanger noemt zijn acties ‘een domme fout’. Hij zocht manieren om zijn muziek aan de man te brengen en kwam er te laat achter dat hij te ver was gegaan. „Ik heb niet ingegrepen op de momenten dat het moest en kon”, aldus Dotan.

Aandacht


Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA
Likeability of3

Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA

Noa gaat dan misschien wel haar moeder achterna, maar ze vindt het niet erg om vergeleken te worden met haar. /Zomer met Art

Foto van 'Metro'

19 JUN 2019

Noa Vahle, de 19-jarige dochter van Linda de Mol, heeft een carrièrestap ondernomen waarmee ze haar moeder achterna gaat. Ze heeft namelijk een contract getekend bij BNNVARA, zo maakte ze gisteravond bekend bij Zomer met Art.

Misschien presenteren

„Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik heb twee weken geleden een contract getekend bij BNNVARA”, vertelt Noa aan presentator Art. Hij wil natuurlijk alle details weten, en dan specifiek of ze haar moeder achterna gaat en ook programma's zal presenteren. Jammer genoeg komt er geen definitief antwoord op: „Wie weet", aldus de nieuwste aanwinst van BNNVARA.


dislike
user_ea6f18687d4bcd126a7b2feadee879b472a171a8_avatar

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontjevideo icon
01:47

In samenwerking met Dutch Film Works

18 JUN 2019

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontje

Met de beste bedoelingen heeft een moeder, Karen, een speelgoedpop voor de verjaardag van haar eenzame zoontje gekocht. Ze zijn pas verhuisd en de jonge Andy heeft het er maar wat moeilijk mee. De aankoop blijkt bepaald geen gelukkige. De pop beschouwt zich als beste vriend van het kind gaat gruwelijk los op iedereen die Andy op een of andere manier in de weg zit.

Horror

Komt dit verhaal je bekend voor? Klopt: Chucky is back! Donderdag kun je de re-make van de horrorklassieker Child’s Play in de bioscoop zien. De op het oog vriendelijke pop komt net als in 1988 op de verkeerde manier tot leven en zorgt voor bloederige taferelen. De vraag voor velen in Child’s Play: ben ik Chucky’s beste vriend of een grote vijand? Oftewel, vraagt de pop jou Wanna play?

Child’s Play 2019 geeft de bioscoopganger een totaal vernieuwde kijk op de klassieker van 31 jaar geleden. De makers presteerden dat eerder met de succesvolle reboot van IT.


Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn. /ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

De 21-jarige Amerikaanse Disneyster Bella Thorne laat zich niet zomaar chanteren. Waarom? Ze heeft haar eigen naaktfoto’s op Twitter geplaatst, nadat ze werd afgeperst door hackers die de beelden in handen kregen.

Chanteren

Op Twitter schrijft ze: „Fuck you en de macht die je over me denkt te hebben. Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek”. Ze schrijft bij haar post: „Gisteren is mijn account gehackt en de voorbije 24 uur werd ik afgeperst met mijn eigen naaktfoto’s. Ik voel me bekeken. Iemand heeft iets van me afgepakt dat ik enkel wilde tonen aan één speciaal persoon”.


Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

De eerste van vier Hunger Games-films, met Jennifer Lawrence in de hoofdrol, verscheen in 2012 en leverde wereldwijd zo'n 3 miljard dollar (bijna 2,7 miljard euro) op. / ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Hunger Game-fans opgelet! Nog heel even wachten, maar er komt een nieuw boek mét verfilming. Schrijfster Suzanne Collins brengt in mei 2020 een prequel uit, die naar verwachting vrij snel daarna verfilmd gaat worden, dat meldt The Hollywood Reporter.

Het nieuwe boek


Likeability of5

Pasgetrouwde Daley Blind wordt vader

Daley Blind en Candy Rae Fleur. / AFP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Afgelopen weekend trouwde voetballer Daley Blind met zijn vriendin Candy Rae Fleur. Maandag laat de 29-jarige Ajacied weten dat hij niet alleen met Fleur is getrouwd.

Bij een foto genomen op hun huwelijksdag schrijft de voetballer: „Het ene speciale moment na het andere. We zijn met zijn drietjes getrouwd. Mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader.”

Een hoop te vieren


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Komt Tempation-Megan Joshua verrassen in EOTB?!

Megan uit Temptation Island. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

15 JUN 2019

Dikke kans dat de kijkers van Temptation Island (wat nu even niet wordt uitgezonden) zich elke zondagavond storten op een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars. En daar komt een oude Temptation-deelneemster in terug, als we sommige media mogen geloven: Megan (snap je)!

Megan deed in 2018 mee aan Temptation Island met haar toenmalige lover Kevin. Dat ging al snel mis: Kevin was meerdere malen vreemdgegaan voordat het koppel meedeed aan het programma. Megan kreeg door de lieve woorden en vriendelijke schouder om op te huilen van Joshua al snel het besef dat ze wellicht beter weg kon gaan bij Kevin. En haar 'liefdesverdriet' genas snel door de bedkunsten van Joshua, waar ze al op dag 3 kennis mee maakte.

Doei beste vriend, hallo Ex On The Beach!


Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Rupert Grint en Tom Felton lijken wel wat te voelen voor een Harry Potter-filmreünie. /ANP

Foto van 'Metro'

14 JUN 2019

Harry Potter liefhebbers opgelet! Er bestaat een kans dat we Rupert Grint en Tom Felton weer te zien krijgen in de tovenaarswereld, zij lijken namelijk wel wat te voelen voor een eventuele filmreünie. Aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly vertellen de acteurs dat hun personages een deel van hen zijn geworden en dat het ze erg leuk lijkt weer eens deel te zijn van de magische wereld.

Eerder deze week opende een nieuwe attractie in het het Wizarding World of Harry Potter-pretpark, namelijk Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure. Een paar Harry Potter-acteurs waren aanwezig om de opening zo feestelijk mogelijk te maken, waaronder Grint en Felton.

Eventuele remake


Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren

Britt Dekker tijdens de seizoenspresentatie van de NPO 2018-2019. / ANP

Foto van 'Metro'

13 JUN 2019

Voormalig realityster Britt Dekker gaat voor het eerst haar eigen studioprogramma presenteren. Dekker, die ook video’s maakt voor haar eigen Youtube-kanaal, zal de dierenquiz Paardenpraat TV op de AVROTROS aan elkaar gaan praten.

Eerste eigen studioprogramma

„Dit is heel cool, ik krijg mijn eigen dierenquiz bij AVROTROS op NPO3” deelt de 27-jarige Dekker donderdag op Instagram. „Echt super gaaf, want dit is mijn eerste eigen studioprogramma en we hebben echt twee mega toffe teamcaptains die nog geheim moeten blijven.”


Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Rico Verhoeven. / Robin Utrecht | ANP

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Presentator Bram Krikke, kickbokser Rico Verhoeven, politicus Jesse Klaver en presentatrice Gwen van Poorten zijn donderdagavond beloond met een Best Social Awards. Deze awards worden beschouwd als de belangrijkste social media-prijzen van ons land. Woensdag werden onder meer overheden en merken in business-categorieën al beloond, donderdag waren in Casco Amsterdam de vijftien publieksprijzen aan de beurt.

Nieuw talent

„Wat een geweldige lijst winnaars! We zien veel nieuw talent dat heeft gewonnen, zoals Bram Krikke, Gwen van Poorten en Merol. Social media is in beweging en ook de consument heeft behoefte aan innovatie en creativiteit. Dat bewijst deze groep nieuwe winnaars ook maar weer eens. Het is fijn om te zien dat onze prijzen met de zesde editie steeds groter worden. Dat zie je aan de groei in uitgebrachte stemmen en aandacht voor onze prijzen”, aldus Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social.


Trotse Jonny de Mol wordt opnieuw vader
Likeability of5

Trotse Johnny de Mol wordt opnieuw vader

Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk verwachten samen hun tweede kindje. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

12 JUN 2019

Babynieuws! Johnny de Mol wordt opnieuw vader. Hij en zijn vrouw Anouk verwachten een tweede kindje. Dat laat de presentator weten via Instagram.

Woensdag plaatste De Mol een tekening van zijn stiefdochter Kiki, die Anouk kreeg uit een eerdere relatie, op Instagram.

Tekening


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

De verloofde van Lil' Kleine is zaterdag bevallen van hun eerste kindje: een zoon. /Instagram Jaimie Vaes

Foto van 'Metro'

9 JUN 2019

Hoera! Lil' Kleine heeft tijdens zijn optreden op het 7th Sunday festival in Veghel bekend gemaakt dat hij voor het eerst vader is geworden. Zijn verloofde, Jaimie Vaes, is zaterdag bevallen van een jongetje.

'Heel gezellige vader'

De rapper hoopt een „heel gezellige" vader te worden. Eerder zei hij tegen Grazia„Ik word zijn beste vriend." Ook streeft hij ernaar een vader te zijn waarop zijn zoon trots zal kunnen zijn.


Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

Onder andere de Vlaamse verleiders Pommeline en Fabrizio zien we terug in Temptation Island VIPS. Foto: Instagram @pommelinetilliere

Foto van 'Lisa Vermeij'

6 JUN 2019

Nog een paar weken wachten en dan kunnen liefhebbers van bedrog, drama, lust en sexy intriges weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIPS. Vanaf 27 juni is de relatietest weer exclusief te zien bij Videoland. De eerste paar koppels zijn bekend.

Fabrizio & Pommeline


CJP’er Rick op De Parade: dat kan zomaar chaos worden

CJP’er Rick op De Parade: dat kan chaos worden

Rick van Veluw is deze zomer ‘chaotisch talkshowhost’ op de Parade. / Diederick Bulstra Photography

Foto van 'Rick van Veluw Eindredacteur CJP'

6 JUN 2019

Een interview houden met jezelf? CJP-eindredacteur Rick van Veluw doet dat gewoon, als slot van de CJP/Metro-reeks, over zijn andere rol op theaterfeest De Parade.

Hij claimt de bastaardzoon van Jeroen Pauw én het achterneefje van Eva Jinek te zijn: Rick van Veluw (26). Deze zomer mag hij zijn voorbeelden achterna als talkshowhost met Zijn er nog vragen? op rondreizend theaterfestival De Parade. Om te oefenen interviewde hij alvast zichzelf.

Erg vroeg naar bed


Likeability of2

Zoontje Nicolette Kluijver gepest

icolette Kluijver met haar kinderen Isabella, Ana-Sofia en Jesse op de rode loper voorafgaand aan de Christmas Show. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Het vierjarige zoontje van presentatrice Nicolette Kluijver wordt gepest omdat hij op ballet zit. Dat laat de presentatrice weten via een bericht op Instagram, waarin zij tevens een oproep doet aan alle ouders.

Als je maar gelukkig bent


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Likeability of3

Emile Ratelband voor de achtste keer vader

Emile Ratelband. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Emile Ratelband verwacht opnieuw een kind. De positiviteitsgoeroe bevestigde het nieuws eerder op woensdag aan BuzzE. Zijn draagmoeder, die twee keer eerder een miskraam kreeg, is opnieuw zwanger.

Omgangsregeling

Ratelband ziet zijn achtste kind als een kans om ‘helemaal opnieuw te beginnen’. Eerder probeerde Ratelband via de rechtbank zijn wettelijke leeftijd aan te passen. Wetenschappelijk onderzoek had volgens Ratelband namelijk uitgewezen dat zijn ‘echte’ leeftijd 41 is.


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar