Wéér janken bij Beste Zangers: Maan zingt opera

18 juni 2017 om 11:29 door Daisy Heyer
Wéér janken bij Beste Zangers: Maan zingt opera
Foto: Videostill Beste Zangers

Als er één programma is dat ieder weekend de harten van tv-kijkend Nederland verovert, is het de Beste Zangers van Nederland wel. Zaterdagavond was het Maan die het publiek kippenvel tot in de tenen bezorgde.

De aflevering stond in het teken van operazangeres Tania Kross. Voor haar trok Maan haar beste versie van Nessun Dorma uit de kast. Ze wist daarmee - wederom - Kross in tranen te krijgen, maar ook de andere deelnemers van het programma sloegen stijl achterover van de operakunsten van de Voice-winnares.

 

Trending

Er werden ook naast Maan flink wat tranen gelaten. Zo was Kross diep geraakt door de versie van Somewhere die Anita Meyer ten gehore bracht en kon haar tranen nog maar net bedwingen bij Ave Maria, gezongen door Brace. Beste Zangers van Nederland was gisterenavond goed voor meer dan één miljoen kijkers en was op Twitter wederom trending topic.

 
 
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!