Ismail Ilgun verklaart de liefde aan Anna Nooshin

Foto: Screenshot YouTube Anna Nooshin

Foto van 'Daisy Heyer'

Daisy Heyer

7 JUN 2017

'Treitervlogger' Ismael Ilgun is hard bezig van zijn slechte imago af te komen. Hij doet dat onder andere met zijn nieuwe baan bij het AD, maar ook door gastoptredens bij andere YouTubers. Recentelijk werd Ilgun geïnterviewd voor het kanaal van Supergaande en woensdag kwam er een Gossip-video van Anna Nooshin online, waarin Ilgun en Nooshin roddels over hem bespreken. En daar doet de vlogger een wel heel opmerkelijke uitspraak...

Als Anna Nooshin hem vraagt naar de roddel dat Kim Kardashian zijn droomvrouw is, laat een verlegen Ilgun weten dat dat totaal niet het geval is. „Ik ben gek op jou", zegt hij zenuwachtig lachend terwijl Nooshin vol verbazing in de camera kijkt. De twee ervaren de situatie beiden als 'awkward', maar Ilgun doet er nog een schepje bovenop. „Ik vind je wel echt helemaal geweldig. Als je geen vriendje had... ik zweer het. Ik had er alles aan gedaan om je te krijgen."

Positief

In het interview geeft Ilgun ook aan dat de documentaire waar hij nu mee bezig is hem een heel positief gevoel geeft. „Ik wil gewoon video's maken van twintig of dertig minuten en ervoor zorgen dat mensen daar met hun volle interesse naar kijken. Dat ze hun ogen er niet van kunnen afhouden. Die documentaires die ik nu maak ben ik zo gelukkig mee. We gaan het ook verder uitbreiden, maar daar kan ik nog niets over zeggen."

Check het volledige interview van Anna Nooshin met Ismail Ilgun hieronder:


Log in om een reactie te plaatsen

Views

83

Camera videoWat vonden we van The Roast van Giel Beelen?

Giel Beelen op de rode loper/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

Kasper Hermans

VANDAAG, 21:20

Er was lang naar uitgekeken, maar na The Roast van Gordon afgelopen jaar, was het nu dan eindelijk de beurt Giel Beelen. Naast host Gijs Staverman waren Jebroer, Soundos El Ahmadi, Kaj van der Reevan, Peter Pannekoek, Sylvana Simons, Henry van Loon en Dennis Weening uitgenodigd om te roasten.

Pannekoek en Van Loon

Volgend jaar februari nieuw seizoen Homeland

Camera videoVolgend jaar februari nieuw seizoen Homeland

Foto van 'Metro'

Metro

GISTEREN

Fans van de serie Homeland kunnen de datum 11 februari alvast omcirkelen in hun agenda. Dan komt het nieuwe seizoen van de hitserie uit, zo maakte Showtime bekend. Momenteel vinden opnames voor het zevende seizoen plaats in het Amerikaanse Richmond, in de staat Virginia.

Nieuwe trailer

Camera videoThe Last Jedi nieuw hoogtepunt in Star Wars-saga

De uitblinkende Adam Driver als schurk Kylo Ren

Foto van 'Metro'

Metro

GISTEREN

LET OP: DIT ARTIKEL BEVAT SPOILERS

Star Wars: The Last Jedi
Genre: Actie, avontuur, fantasy
Regie: Rian Johnson
Met: Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill en Andy Serkis
Waardering: 4 van de 5 ballen

Likeability of 5

Jonna Fraser: ik moest heel erg gestuurd worden

Mael en Jonna Fraser in de studio. / Stacii Samidin, TopNotch

Foto van 'Daisy Heyer'

Daisy Heyer

12 DEC 2017

Platenlabel Top Notch gaat de samenwerking aan met jongerenplatform PASSI van Rabobank. Het doel: jongeren de kans bieden om hun talenten te ontdekken en geld te verdienen met hun passie en talent. Hitartiest Jonna Fraser is één van de zes artiesten die dit project wel ziet zitten en dook recent de studio in met de 21-jarige Herman Brood Academie-student Mael.

Broeden op de titel

Likeability of 3

Camera videoGiel Beelen over The Roast: top dankzij Sylvana

Giel Beelen voor aanvang van Comedy Centrals The Roast./Foto's: Samuel van Leeuwen

Foto van 'Mario Wisse'

Mario Wisse

12 DEC 2017

Vriend en vijand pakten de op grote schaal geliefde en gehate Giel Beelen (40) aan in de nieuwe aflevering van The Roast die woensdagavond te zien is bij Comedy Central. „Toen Sylvana ‘ja’ zei, wist ik dat het top ging worden.”

Hoe voelde je je vijf minuten voordat het begon?
Heel relaxed en nieuwsgierig. Kom maar door, dacht ik. Maar naarmate de avond vorderde, begon ik me steeds ongemakkelijker te voelen. Ze waren allemaal zo goed en ik dacht: kut, ik moet straks ook nog mijn zegje gaan doen.

Likeability of 3

Er wordt wat afgepaft in al die Netflix-series

Foto van 'Sander Schomaker'

Sander Schomaker

11 DEC 2017

Liefhebbers van series op Netflix moet het zijn opgevallen: het constante gerook. Ook in het gloednieuwe seizoen 2 van The Crown, over het leven van de Britse koningin Elizabeth, wordt weer de ene peuk met de andere aangestoken. Mensen die onlangs zijn gestopt met roken, krijgen de kriebels als ze seizoen 2 van The Crown aan het ‘bingewatchen’ zijn. Het roken wordt zo pontificaal in beeld gebracht dat zelfs een niet-roker zin krijgt in een ‘peukie’.

Ongeveer hetzelfde gebeurde eerder overigens al met series als Mad Men, House of Cards, Californication, Sons of Anarchy, Homeland en Orange is the new Black. En dat terwijl er in Nederland een uiterst streng beleid wordt gehanteerd ten aanzien van roken op televisie.

Camera videoCaro Emerald maakt haar eerste kerstsingle

Caro Emerald./ANP

Foto van 'Mario Wisse'

Mario Wisse

11 DEC 2017

In de monumentale open ruimte van het Amsterdamse Conservatorium Hotel staat een joekel van een kerstboom. Toepasselijk, want Caro Emerald (36) heeft net een EP met vijf liedjes gelanceerd waaronder haar eerste kerstsingle ooit: Something For Christmas.