Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 31 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Wat is er nieuw op de derde The Flying Dutch?

Het grootste open air dance event van ons land, The Flying Dutch, kennen we van topdj’s die per helikopter het land doorkruisen en landen in Amsterdam (Olympisch Stadion), Rotterdam (bij Ahoy) en bij Eindhoven (E3 Strand Eersel). En we kennen het van de kleuren rood (de hoofdstad), wit (Eindhoven) en blauw (Rotterdam). Maar wat is er zaterdag eigenlijk allemaal nieuw op dit festival dat voor de derde keer gehouden wordt (12.00 – 23.00 uur)?

1 App

The Flying Dutch heeft deze editie een app. Daarin is niet alleen de nodige festivalinfo opgenomen, maar de app wordt zaterdag ook ingezet voor een speciaal showmoment. Dit moment heet The Flying Dutch: Connect en verbindt de drie festivalplaatsen tussen 21.50 en 22.00 uur.

2 Terug in de tijd

De dj’s Chuckie en Quintino stappen in The Flying Dutch Time Machine. Met als thema Born in Holland, raise the world draaien zij tracks van toen en nu en worden daarbij ondersteund door 2 Unlimited.

Wat is er nieuw op de derde The Flying Dutch?
Gelegenheidsduo Quintino (links) en Chuckie.

3 Schrijver

Behalve dj’s gaat deze keer ook een schrijver de festivals langs. Kluun heeft een speciale act in verband met zijn nieuwe roman DJ.

4 Modellen

The Flying Dutch gaat samen met Touche Models modellen scouten. Tijdens het festival wordt zij gezocht om het nieuwe gezicht van modemerk Costes te worden.

Hier vind je informatie over The Flying Dutch. Er zijn trouwens nog kaartjes voor het evenement beschikbaar.

Winactie

• Metro geeft woensdag 5×2 kaarten voor zaterdag weg. Ga daarvoor naar Metronieuws.nl/winacties en invullen maar!

• Als je tot de winnaars behoort kun je de volgende acts aan het werk zien: Afrojack, Don Diablo, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Chuckie & Quintino, Dash Berlin, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Showtek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.