TV-moment: Jolien en Herbert toch nog bij elkaar

21 april 2017 om 07:55 door Metro
TV-moment: Jolien en Herbert toch nog bij elkaar

In de laatste aflevering van Temptation Island werd de balans opgemaakt: wie van de vier koppels is enkele maanden na de ultieme relatietest nog bij elkaar? Veel kijkers zagen tot hun verbazing dat Herbert en Jolien weer nader tot elkaar zijn gekomen.

 

De twee bleken namelijk niet bestand tegen de verleidingen op het eiland. Jolien zoende met Karim en nadat Herbert daar beelden van had gezien besloot hij ‘wraak’ te nemen en zich te storten op verleider Saartje.

Jolien heeft spijt

In de laatste aflevering is te zien dat de twee elkaar vergeven hebben: „Ik heb Jolien vroeger bedrogen, ze heeft me laten voelen hoe dat voelt. Ik wil dat nooit meer meemaken”, stelde Herbert. Spijt van zijn daden leek Herbert niet te hebben, in tegenstelling tot Jolien: „Er zijn dingen gebeurd die niet mochten gebeuren, daar heb ik echt niet normaal spijt van. En ik snap niet dat ik dat heb gedaan. Ik kon het van mezelf niet geloven dat ik dat heb gedaan.”

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!