Juliëtte ziet droom uitkomen: leven als fotomodel

20 april 2017 om 07:29 door Metro
Juliëtte ziet droom uitkomen: leven als fotomodel
Juliëtte en Kim Feenstra. Foto: Videostill RTL.

In het programma Hotel SynDroom zag Juliëtte van Broekhuisen uit het Utrechtse Nieuwegein een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Wat zou er mooier zijn dan een dag leven als een fotomodel? Met dank aan Johnny de Mol kwam die droom uit.

Dag als model

Op beelden is te zien hoe Juliëtte een dag wordt behandeld als een superster. Dat ook model Kim Feenstra meewerkt aan het vervullen van die wens maakt alles nog wat specialer.

 

Er ontstaat een bijzonder moment wanneer Juliëtte in de visagie zit en Feenstra door haar fotoboek bladert. Daarop is Juliëtte te zien met kale plekken in het haar: „Mijn vader is er niet meer. Als ik dan verdrietig ben dan heb ik vaak soms stress. Dan vallen mijn haren uit”, vertelt ze. „Maar ook zonder haar vind ik je knap”, complimenteert Feenstra de dame.

Zelfvertrouwen

Moeder Reny is er zeker van dat de bijzondere dag haar dochter goed doet: „Het is zo’n doorbreking van de sleur van de dag. Ik denk dat het heel veel doet met haar ‘zijn’, hoe ze is als mensje. Dat ze nog meer zelfvertrouwen krijgt. Zeker nu ze haar haar weer terugheeft”, vertelt ze aan Johnny de Mol.

Als het 24-jarige model zichzelf na de visagie in de spiegel mag bekijken is ze met stomheid geslagen: „Mooi”, is bijna het enige wat ze uit kan brengen. Na wat tips van Feenstra is het tijd voor de fotoshoot. En ook dat loop helemaal op rolletjes. Na de shoot wordt Juliëtte gevraagd hoe ze zich voelt: „Gelukkig”, zegt ze.

Missie geslaagd!

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!