Art deelt foto van pasgeboren tweeling

20 april 2017 om 12:04 door Marike Wouters
Art deelt foto van pasgeboren tweeling
Art Rooijakkers. Foto: ANP.

Presentator Art Rooijakkers heeft donderdagochtend de eerste foto van zijn pasgeboren tweeling op Instagram gedeeld. En die is hartveroverend, zowel voor Art zelf als zijn volgers. De twee meisjes, Puk en Keesje, liggen gemoedelijk onder een dekentje te dromen.

„Vandaag zijn deze twee dieven precies 1 week oud. Puk & Keesje. #hartgestolen#vanslaapberoofd", schrijft de kersverse vader bij de foto van de baby's. Art, die de laatste jaren veel succes heeft als presentator van het programma Wie is de mol?, kan samen met z'n vriendin Andrea zijn geluk niet op. De tweeling werd vorige week donderdag geboren en het zijn de eerste kinderen voor het stel. 

 

Deze bekende mannen werden de afgelopen tijd ook vader:

Hiphopartiest Sean Paul en zijn vriendin Jodi zijn sinds februari opeens met zijn drietjes thuis. Ze gaven hun kersverse zoon de naam Levi Blaze Henriques.

 

Oud-Oranje-voetballer Ron Vlaar is 15 april voor de derde keer vader geworden. Zijn zoontje heeft de naam Levi Jazz gekregen. 

Voetballer Daryl Janmaat werd in april vader en is dolgelukkig met zijn Gizi. 

 

Acteur Bradley Cooper en zijn vriendin zijn in maart voor het eerst ouders geworden. Helaas heeft het beroemde stel nog geen babyfoto gedeeld waar we met z'n allen bij kunnen smelten. Dan maar dit romantische strandkiekje van tijdens de zwangerschap.

 

Zanger Nick Schilder is eind maart voor de derde keer vader geworden. Sindsdien bestaat het gezinnetje van de Volendammer uit zijn vrouw Kirsten, dochter Nikki, zoon Julian en nu ook dochtertje Jackie. 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!