Kim Kardashian ontroert met verhaal overval Parijs

20 maart 2017 om 17:35 door Constance van Amstel
Kim Kardashian ontroert met verhaal overval Parijs
Kim Kardashian is dankbaar dat ze haar verhaal heeft kunnen doen./Getty

Kijkers van de realityserie Keeping Up With The Kardashians hebben emotioneel gereageerd op het verhaal van Kim over de overval in Parijs, vorig jaar. In de uitzending van zondagavond vertelde realityster openhartig over hoe ze dacht dat ze elk moment verkracht en vermoord kon worden. Kijkers konden hun tranen niet bedwingen, zo blijkt uit reacties op social media.

 

De 36-jarige vrouw van Kanye West werd op 3 oktober vorig jaar onder schot gehouden en beroofd van juwelen ter waarde van ongeveer 9 miljoen euro. Gemaskerde mannen lieten haar uiteindelijk vastgebonden achter in haar gehuurde appartement in Parijs.

Woorden verdraaien

De realityster kondigde eerder op de avond zelf aan dat ze in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van haar serie haar verhaal zou doen. „Ik vond het belangrijk om dit verhaal vanuit mijn oogpunt te vertellen en niet in een interview te delen waar mijn eigen woorden kunnen worden verdraaid.”

 
 

Fans van de serie hielden het niet droog, zo bleek op Twitter.

 
 
 
 
 

Kim zelf was ook blij dat het verhaal eindelijk op tv is geweest.

 

In Nederland zie je de aflevering van Keeping Up With the Kardashians op zondag 26 maart om 20.00 uur op E!.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!