Showbizz

De nieuwe waaghalzen van Jules Unlimited

Camera videoDe nieuwe waaghalzen van Jules Unlimited

Het nieuwe trio met vlnr Eva Koreman, Jamie Trenité en Maurice Lede. / Sander Koning | ANP

Foto van 'Erik Jonk'

13 MRT 2017

Terug van weggeweest! Jules Unlimited. Metro stelt de nieuwe presentatoren aan je voor.

„We hebben een programma terug waarover we hebben gedroomd”, zegt Marijtje van Amersvoort. De eindredacteur heeft het dan over Jules Unlimited, maandag terug bij de VARA en eerder te zien tussen 1990 en 2005. Er staat een nieuw team achter Jules Unlimited, het populairwetenschappelijke programma vol extreme sporten en voor jong en oud interessante experimenten.

Chemische ramp

Zeekoeien onderzoeken, na een hap lucht minuten onder water blijven (freediven), over een koord lopen tussen twee fabriekspijpen, big air springen (Olympische wintersport in 2018), je voorbereiden op een chemische ramp, inline skaten met een raketmotor op je rug, de wetenschappelijke experimenten komen allemaal terug. Drie presentatoren moest de VARA vinden en daarvoor holden en klauterden veertig kandidaten tijdens een screentest door een bos. Zij moesten bewijzen dat zij tegelijk kunnen ervaren en vertellen. De VARA vond ze en Metro stelt ze voor.

Jamie Trenité (26)

Jamie studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, is de zoon van actrice Linda van Dyck (Zwarte Tulp) en vooral – of bijna – bekend als professioneel tennisser. Jamie was een groot tennistalent dat de top net niet haalde en start met Jules Unlimited zijn tv-carrière.

De nieuwe waaghalzen van Jules Unlimited

Jamie Trenité. / Foto: Jasper Bramer

Van politicologie en sport naar de buis…

„Politicologie en tennis waren mijn basis, ik vond het allebei leuk om te doen. In mijn studie heb ik geleerd hoe ik iets zó kan vertellen dat het mensen boeit. Ik vind het leuk om mensen enthousiast te maken en hoop dat ik ze nieuwsgierig maak naar de meest verschillende onderwerpen. Ik ben zelf avontuurlijk ingesteld en wilde graag iets spannends doen. Daarom had ik voor de VARA een pilot voor een eigen wetenschappelijk tv-programma gemaakt en via hen kon ik daardoor voor Jules Unlimited een screentest doen.”

Denk je bij experimenten weleens… waaróm?

„We kunnen ons elke dag afvragen of de wereld morgen nog wel bestaat, maar we kunnen er ook op inzetten dat de mens tot veel dingen in staat is. We kunnen gewoon gave en mooie dingen doen, hoe raar misschien ook. Het is toch gaaf met hoeveel toewijding we toffe dingen kunnen maken?”

Goed voor het zelfvertrouwen

Durf je nu meer?

„Nee, ik durf helemaal niet meer. Ik ben geen supermens. Iets doen wat je nog nooit gedaan hebt - en het lukt – dat is wel goed voor je zelfvertrouwen. Zo heb ik een zijspan-motorcross met de wereldkampioen gedaan. Als ik tijdens dat crossen mijn handvat los had gelaten dan was dat mijn laatste item geweest, poeh. Maar de kracht van Jules is juist dat ik het als gewone jongen beleef: als ik veel meer zou kunnen dan alle anderen, dan is het niet leuk. We maken geen NOS Studio Sport.”

Was je zelf een ‘Juleskijker’?

„Nee, ik heb het door mijn leeftijd net gemist. Ik moest toen ik gevraagd werd kijken wat het was. De veelzijdigheid van het programma greep me meteen.”

Wat zou je bij Jules Unlimited weigeren?

„Dat is moeilijk te beantwoorden, want ik heb dingen gedaan waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Ik ben het programma in gegaan met: ik vind alles eng, maar niets is onoverkomelijk. Mijn grenzen aangeven doe ik wel.”

Eva Koreman (32)

Ook Eva maakt haar tv-debuut, al was zij dit jaar de side-kick van Frank van der Lende en Domien Verschuuren in het Glazen Huis (Serious Request) en deelnemer aan De Slimste Mens. Eva is dj bij NPO 3FM en elke zaterdag en zondag in de middag te horen bij BNN. In januari won zij de Zilveren RadioSter als beste vrouwelijke radio-dj.

Van een bèta-gamma bachelor met een major sociologie, uiteindelijk naar de buis…

„Gezien mijn studie ging mijn hart natuurlijk meteen sneller kloppen, toen ik auditie mocht doen. Ik had gehoord dat het een bootcamp was, dus ik ging in trui en joggingbroek. Mijn vriend vond dat ik er als een inbreker uit zag. Op zijn aanraden had ik een regenboogbadpak en een legging aan. Liep ik in dat bos. Hoe gênant, haha. Hoewel ik een radiomens ben, vind ik Jules Unlimited wel een prachtige stap.”

De nieuwe waaghalzen van Jules Unlimited

Eva Koreman. / Foto: Chris Reighelt

Denk je bij experimenten weleens… waaróm?

„Tussen twee fabriekspijpen over een koord lopen is behoorlijk eng, maar het programma heeft als doel om mensen te enthousiasmeren voor de wetenschap. Nee zeggen tegen een uitdaging mag hoor, maar is nog niet gebeurd in mijn geval.”

Durf je nu meer?

„Ja. Je verzint toch zelf niet dat je op 300 meter hoogte onderhoud gaat plegen aan de zendmast bij Lopik? Dat zou ik volslagen idioot vinden. Nu heb ik er van genoten en van geleerd.”

Kijken met mams

Was je zelf een ‘Juleskijker’?

„Absoluut en daarna kwam 12 Steden, 13 Ongelukken. In mijn herinnering keek ik altijd met mijn moeder. Ik was wel in wetenschap geïnteresseerd, niet zozeer in spannende dingen. Ik was wel een stoer kind, maar niet zo cool. Een beetje een nerdje ook wel.”

Wat zou je bij Jules Unlimited weigeren?

„Bepaalde items met dieren die echt niet kunnen. Als iets geen doel dient en het is niet leuk voor het dier, dan wil ik dat liever niet doen.”

Maurice Lede (31)

Maurice – meester in de rechten - heeft van de drie de meeste tv-ervaring. Hij is de nieuwe aanwinst van het BNN-programma 3 Op Reis en daarnaast presenteert hij al zes jaar Het Klokhuis. In november 2015 was hij dichtbij de aanslagen in Parijs en bleef in de Franse hoofdstad om reportages te maken voor RTL.

De nieuwe waaghalzen van Jules Unlimited

Maurice Lede. / Foto: Jasper Bramer

Van rechten naar de buis…

„Mijn rechtenstudie ging altijd over fictieve situaties, maar ik wilde liever echte verhalen vertellen. Televisie vond ik veel interessanter. Ik ben naast mijn studie voor websites en regionale omroepen gaan werken. Mijn scriptie ging ook over het beschermen van tv-formats, dus ik was helemaal into televisie.”

Denk je bij experimenten weleens… waaróm?

„Dat ik met een raketmotor op mijn rug inline skate, daarvan zou je kunnen zeggen: wat is dit voor gekkigheid? Maar het is ook mooi om te laten zien waartoe je in staat bent.”

Gevoel terug

Was je zelf een ‘Juleskijker’?

„Absoluut, met mijn broer en zus zat ik altijd klaar voor de uitzending. Het gevoel van vroeger kwam bij het kijken van de eerste aflevering direct terug.”

Durf je nu meer?

„Ik stond altijd wel overal voor open en was al een grenzenopzoeker. Ik denk dat ik niet per se meer durf, het zit gewoon in me. Ik ben alleen maar dankbaar dat ik dingen mag doen die anders nooit langsgekomen waren. Nu ben ik de vierde mens met zo’n raketmotor op z’n rug en en mocht ik in de simulator van Max Verstappen rijden. Te gek!”

Wat zou je bij Jules Unlimited weigeren?

„Ik vind kakkerlakken heel vies en scary. Klein ongedierte, daar houd ik écht niet van. Doe dan maar iets met snelheid, haha.”

De nieuwe waaghalzen van Jules Unlimited

Menno Bentveld ging in 2001 de Euromast af. / ANP

Oud-presentatoren

Negen presentatoren gingen Jamie, Eva en Maurice voor.

• 1990. Annette van Trigt.

• 1990 – 1999. Jan Douwe Kroeske.

• 1990-1991. Pien Savonije.

• 1990-1994. Pieter Jan Hagens.

• 1990-1993. Mieke van der Weij.

• 1994-2001. Ivette Forster.

• 1996-2005. Menno Bentveld.

• 2000-2005. Paul Luycx.

• 2001-2005. Lottie Hellingman.

Jules Unlimited, vanaf maandag 13 maart wekelijks om 20.30 uur op NPO 3.


Billie Eilish vindt sociale isolatie wel even lekker

Billie Eilish vindt sociale isolatie wel even lekker

Billie Eilish verzorgt op dit moment haar hondjes. | Foto: EPA / Vicky Flores

Foto van 'Metro en ANP'

GISTEREN

Zangeres en superster Billie Eilish zit niet in zak en as sinds ze door de uitbraak van het coronavirus aan huis is gekluisterd.

„Ik heb het prima naar mijn zin in mijn eentje. Het is denk voor het eerst sinds ik 12 jaar oud was dat ik zo lang niks te doen had," zegt ze in de podcast van Electronic Beats.

Ooit weer gelukkig en dankbaar


Gordon: nationale feestdag na corona
Likeability of3

Gordon: nationale feestdag na corona

„Ik denk dat we straks een soort nieuwe Bevrijdingsdag krijgen", voorspelt Gordon. | Foto: ANP / Levin den Boer

Foto van 'Metro en ANP'

GISTEREN

Het kan haast niet anders, denkt tv-presentator, horecaman en (voormalig) zanger Gordon. Na de coronacrisis vieren we met z'n allen een nationale feestdag. 

De magische datum van 1 juni - voorlopig de dag waarop de horeca in Nederland mogelijk weer open zou mogen - ziet Gordon als die nieuwe nationale feestdag. Dat zegt hij in een interview met HorecaNederland.tv op YouTube.

„Ik denk dat we straks een soort nieuwe Bevrijdingsdag krijgen", voorspelt hij. „Dat we op 1 juni massaal de straat opgaan en elkaar in de armen vliegen." Gordon loopt daarbij uiteraard vooruit op wat de toekomst Nederland brengt en of we die datum wel of niet massaal de straat weer op mogen.


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Misdaadzender komt met vervolg op Netflixtopper Tiger King
Likeability of3

Misdaadzender komt met vervolg op Netflixtopper Tiger King

Joe Exotic. | Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

GISTEREN

De Amerikaanse misdaadzender Investigation Discovery gaat een vervolg maken op de populaire Netflix-docureeks Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. In de special moeten vragen die kijkers na afloop van de serie hadden, worden beantwoord. Dat heeft de zender laten weten aan Amerikaanse media.

In Investigating the Strange World of Joe Exotic wordt dieper ingegaan op de ruzie tussen de excentrieke katachtigenverzamelaar Joe, die momenteel in de gevangenis zit, en dierenactiviste Carole Baskin, de dame die Joe had willen omleggen. „Kijkers waren begrijpelijk erg geboeid door Netflix' Tiger King, maar de miljoenen fans van true crime wereldwijd wilden meer", zegt Henry Schleiff, directeur van Investigation Discovery.

Mysterieuze verdwijning


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

‘Extra aflevering voor docuserie Tiger King op Netflix’

‘Extra aflevering voor docuserie Tiger King op Netflix’

Joe Exotic, één van de karakters uit de serie Tiger King, samen met een tijger | Foto: ANP

Foto van 'Metro'

5 APR 2020

Goed nieuws voor de fans van de Netflix-serie Tiger King. Volgens Jeff Lowe, één van de mensen in de serie, komt er namelijk een extra aflevering.

Wie een beetje actief is op sociale media of de entertainmentsecties van een krant leest, kan de enorme hype rondom Tiger King haast niet gemist hebben. In de serie worden verschillende eigenaren van dierentuinen gevolgd, dierentuinen met de focus op ‘grote katten’. Tijgers, leeuwen, panters en zelfs kruizingen tussen de verschillende dieren.

Documentairemaker Eric Goode legt in de zevendelige reeks de verhoudingen tussen de verschillende eigenaren bloot en laat daarbij ook een bizarre subcultuur zien. In een video zegt Jeff Lowe dat Netflix aan het filmen is en volgende week een nieuwe aflevering online komt. „Ze komen hier morgen filmen, het is volgende week online", zegt Lowe.


Ed Sheeran heeft wat anders aan zijn hoofd dan corona, de tuin

Ed Sheeran heeft wat anders aan zijn hoofd dan corona, de tuin

Ed Sheeran maakt bezwaar om een tuin. | Foto: EPA / Vicky Flores

Foto van 'Metro en ANP'

4 APR 2020

Beter een goede buur dan een verre vriend gaat niet echt op voor Ed Sheeran. Naast het coronavirus in zijn land, heeft de artiest nog een probleem. 

De Britse zanger lag al meerdere malen overhoop met zijn buren over wat hij op zijn erf allemaal uitspookte. Nu is het andersom en maakt Ed volgens de Daily Mail bezwaar tegen de tuinuitbreiding van een van zijn buurtbewoners.

Buurman Tony Robinson wil zijn erf graag uitbreiden en zegt dat het „weinig tot geen gevolgen heeft voor de aantrekkelijkheid van de erven eromheen." Maar Ed is het daar niet mee eens. Volgens zijn bezwaar zou de uitbreiding "niet bij de uitstraling van het dorp passen" en zou het dorp zich zo "op een kunstmatige en ongeplande manier in de natuur uitbreiden."


Rumag haalt ook kleding met 'wijnen, wijnen, wijnen' uit webshop

Rumag haalt ook kleding met 'wijnen, wijnen, wijnen' uit webshop

De familie Meiland. | Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

3 APR 2020

Rumag is gestopt met het verkopen van T-shirts, truien en andere kleding met daarop de gevleugelde spreuk 'wijnen, wijnen, wijnen' van de familie Meiland.

De items zijn in tegenstelling tot eerder deze week niet meer terug te vinden in de webshop.

Het lijkt erop dat Rumag de collectie uit voorzorg uit de handel heeft gehaald nadat eerder SLAM-dj Bram Krikke met juridische stappen had gedreigd over shirts met daarop de tekst 'joe joe'. Krikke registreerde zijn vaste kreet als intellectueel eigendom waardoor deze niet door derden misbruikt mag worden. Rumag besloot daarop alle kleding met die quote uit de webshop te halen.


Festivalbaas vreest voor onzekere festivalzomer

Festivalbaas vreest voor onzekere festivalzomer

Bezoekers tijdens Lowlands 2019 | Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

3 APR 2020

Wie zit te springen om een volle festivalzomer, komt wellicht van de koude kermis thuis. Zelfs de directeur van MOJO - één van de grotere festivalorganisatoren van ons land - maakt zich zorgen om de festivals. 

Zelfs als de overheid de coronamaatregelen voor de zomer kan afschalen, is het nog zeer onzeker of grote evenementen als Lowlands, Pinkpop of Down the Rabbit Hole kunnen doorgaan. De drie festivals worden allemaal door MOJO georganiseerd.

Geen afzeggingen


Miley Cyrus: 'Godsdiensten zijn dodelijker dan corona'
Likeability of6

Miley Cyrus: Godsdiensten zijn dodelijker dan corona

Cyrus tijdens een optreden voor de coronacrisis. | Foto: ANP

Foto van 'Metro'

2 APR 2020

Geloven in God en bij een kerk horen is niet hetzelfde, weet popster Miley Cyrus als geen ander. Het verschil legde ze onlangs uit aan een tv-dominee die haar bedankte voor het aanhangen van de kerk. 

Cyrus riep haar volgers op social media op om te bidden voor de slachtoffers van het coronavirus. Een tv-dominee schreef: „Goed dat jij als popster nog gelovig bent. Blij dat je nog altijd tot de kerk behoort."

Erger dan corona


like
user_c01145ae7afdf4177bb1ebc7fe861ede4746d054_avataruser_b7a9854e14e8edfa66c7dc3e8fa7f91de0bfc6fe_avataruser_2955c27e6606324f433eb07a3c37405ce771d1a2_avatar

Mocro Maffia krijgt derde seizoen

Mocro Maffia krijgt derde seizoen

Het tweede seizoen, dat sinds 20 maart te zien is, is de best bekeken release bij Videoland van een gescripte serie tot nu toe. | Foto: Videoland

Foto van 'Metro en ANP'

1 APR 2020

De populaire serie Mocro Maffia krijgt een derde seizoen bij Videoland. Het tweede seizoen, dat sinds 20 maart te zien is, is de best bekeken release bij Videoland van een gescripte serie tot nu toe. Wanneer het nieuwe deel te zien is, wordt later bekendgemaakt.

Na de bloedstollende seizoensfinale was de vraag naar nieuwe afleveringen groot, zegt creatief producent en hoofdrolspeler Achmed Akkabi: „Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken!"

Drugsvete


Miljuschka neemt je mee naar Mexico terwijl je thuis zit

Camera videoMiljuschka: Benieuwd wat champagne spuitende rappers doen

'Mexico is trouwens een rauw land met hele warmen mensen.' | Foto's: 24Kitchen

Foto van 'Erik Jonk'

30 MRT 2020

Miljuschka Witzenhausen ‘dook’ de keuken van Mexico in. Zij sprak met Metro over het land dat zoveel meer te bieden heeft dan tacos, burritos en tequila. En over de situatie in coronatijd.

In opvallend fleurige jurkjes fladdert de 34-jarige presentatrice en tv-kok met een grote glimlach over het scherm. Met Miljuschka in Mexico heeft Witzenhausen vanaf maandag (22.00 uur op 24Kitchen, zes afleveringen) een opvolger voor eerdere kijkjes in de keukens van de Verenigde Staten, Vietnam en Japan. Wekelijks neemt zij de tv-kijker mee aan de hand van zes Mexicaanse hoofdingrediënten: mais, avocado, bonen, chocolade, chilipeper en limoen. Ze bekijkt en proeft eten, maar bezoekt ook lokale markten, topchefs en boeren en snuift Mexicaanse cultuur. Maandag gaat het in aflevering 1 over mais: „Pak je popcorn er maar bij.”

Finale Wie Is De Mol?


Niemand in de klas, dan de klas (H3L) maar op de buis

Niemand in de klas, dan de klas (H3L) maar op de buis

Vlnr: Levy Jansen, Romy van de Put, Serah Doku, Davey Driessen en Hamza Othman. | Foto’s: William Rutten

Foto van 'Erik Jonk'

30 MRT 2020

Geen school heeft de deuren geopend voor lessen op dit moment. Videoland dacht: dan brengen we de school toch bij de mensen thuis?

H3L is een klas waarmee de kijkers het afgelopen najaar voor het eerst kennismaakten. Vooral jonge kijkers plus nieuwsgierige ouders zagen het wel, maar vooral het wee van een schoolklas aan de hand van vijf zeer uitgesproken types. ‘De nachtmerrie van elke docent’, dat zijn Thomas ​ (Levy Jansen), Faiz (Hamza Othman), Ollie (Davey Driessen​), Roos (Serah Doku​) en Tess (Romy van de Put) van het Keizer Vijzels College. Gewoon pauze hebben ze bijvoorbeeld niet, ‘pizzapauze wel’. En Tess die zoent met Roos op een brug? Filmpen die hap en openbaar maken voor de hele school („meneer, dat is vrijheid van meningsuiting").

Alles ligt stil


Volop complimenten tijdens laatste aflevering DWDD

Volop complimenten tijdens laatste aflevering DWDD

In een haast lege studio besprak host Matthijs van Nieuwkerk met Marc-Marie Huijbregts de voorbije seizoenen. | Foto: ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

27 MRT 2020

Na vijftien jaar heeft De Wereld Draait Door zijn laatste uitzending erop zitten. In een haast lege studio besprak host Matthijs van Nieuwkerk met Marc-Marie Huijbregts de voorbije seizoenen.

Er kwamen tal van fragmenten voorbij, waarbij Van Nieuwkerk niet moeilijkere momenten uit de weg ging. Zo kwam er onder andere een fragment met Andre Agassi voorbij, waar de presentator zich wat minder makkelijk bij voelde, omdat hij met zijn Engels niet helemaal uitkwam. Ook de kritiek van Queens of the Stoneage-frontman Josh Homme op de beperkte speeltijd die ze kregen, kwam voorbij.

Ilse en Henny


Boer Geert Jan shockeert tv-kijkend Nederland

Boer Geert Jan shockeert tv-kijkend Nederland

Boer Geert Jan shockeert tv-kijkend Nederland | Foto: Boer zoekt Vrouw.

Foto van 'Nina Juffermans'

23 MRT 2020

Boer zoekt Vrouw is normaal een programma zonder heftige uitspattingen en gekkigheid, maar daar heeft boer Geert Jan zondagavond eigenhandig verandering in gebracht.

Ruim 3,5 miljoen kijkers zaten zondagavond weer aan de buis gekluisterd om te zien hoe het de datende boeren vergaat. Inmiddels is het programma in de logeerweek beland, wat inhoudt dat elke boer drie potentiële liefdeskandidaten in huis te logeren heeft. Lekker samen een prakkie eten, een beetje televisie kijken, ongemakkelijk voor je uit staren en de koeien melken. Veel romantiek en wilde uitspattingen zal je in de boerderijen niet snel zien.

Konijnenpak


Dit zijn de eerste beelden van Ex on the Beach

Camera videoDit zijn de eerste beelden van Ex on the Beach

De acht vrijgezellen van Ex on the Beach. | Foto: MTV

Foto van 'Erik Jonk'

23 MRT 2020

De deelnemers werden vorige week door Metro voorgesteld, nu zijn de eerste beelden van Ex on the Beach: Double Dutch vrijgegeven.

Je hebt deze dagen vast veel andere dingen aan het hoofd, maar fans van het MTV-programma Ex on the Beach zijn er genoeg. Dan is het toch iets om naar uit te kijken tijdens deze veel-thuis-zit-periode: seizoen 6.

Ex-lovers spoelen aan


Davina Michelle brengt 17 Miljoen Mensen met Snelle uit

Davina Michelle brengt 17 Miljoen Mensen met Snelle uit

Davina Michelle doet vier concerten voor een leeg Ahoy | Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

23 MRT 2020

Het zijn gekke tijden waarin het niet altijd makkelijk is voor veel mensen. Gelukkig komen er ook een hoop mooie initiatieven naar boven. Bijvoorbeeld de concertreeks van Davina Michelle in een leeg Ahoy.

Natuurlijk staat ze daar zonder publiek, maar met andere artiesten. Eén van die artiesten is Snelle, met wie ze het nummer 17 Miljoen Mensen zong. Het nummer is een cover van 15 Miljoen Mensen van Fluitsma & Van Tijn uit 1996, maar werd herschrijven voor de concertreeks.

De nieuwe versie is een eerbetoon aan onder anderen hulpverleners, leraren en vakkenvullers in deze tijd van crisis. Bij heel wat luisteraars en kijkers van het concert viel het nummer in goede aarde.


Gijs Blom, ‘onze’ prins van Netflix

Gijs Blom, ‘onze’ prins van Netflix

Gijs Blom als prins Viridian te paard. | Foto: Netflix

Foto van 'Erik Jonk'

20 MRT 2020

Gijs Blom genoot van het succesboek De Brief voor de Koning. Nu acteert hij in de groots opgezette Netflixserie.

Natuurlijk heeft Gijs Blom (23) het boek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt in de kast staan. „Twee zelfs. Een wat modernere uitgave en een oorspronkelijke uitgave van mijn vader. Zijn vader las hem voor, mijn vader mij. Ik ben hem tijdens de draaiperiode weer gaan lezen.” Blom heeft het dan over het filmen van de Netflix-serie The Letter for the King, het wereldberoemde verhaal (zie onderaan) dat vrijdag op de streamingdienst verschijnt.

Grote première


Zij doen mee aan Ex On The Beach

Zij doen mee aan Ex On The Beach

Foto's: MTV

Foto van 'Erik Jonk'

19 MRT 2020

Omdat we in een tijd leven waarin we op zoek zijn naar vermaak: vanaf 5 april kun je deze acht Nederlanders zien in Ex On The Beach: Double Dutch.

‘Een gloednieuw tropisch avontuur.’ Zo kondigt MTV het zesde seizoen aan dat elke zondag vanaf 21.30 uur te zien is. Wekelijks spoelen nieuwe exen aan op de stranden van Thailand. Acht sexy singles bevinden zich al in een riante villa en krijgen te maken met de Tablet Of Terror. We stellen de Nederlanders en Belgen voor. Je gaat van ze houden of…

Zij doen mee aan Ex On The Beach

Alessio.


Seth Rogen recenseert stonded de film Cats
Likeability of3

Seth Rogen recenseert stoned de film Cats

Seth Rogen / ANP

Foto van 'Metro'

18 MRT 2020

Acteur, schrijver en wietactivist Seth Rogen rookt zelf graag ook af en toe een jointje. Zeker nu hij vanwege het COVID-19 virus zelf ook in quarantaine zit.

De Canadees besloot dat hij zijn weken goed door moest komen en steekt daarom regelmatig een joint op. Net als anders. Dit keer liet hij zijn volgers op Twitter echter ook deelgenoot worden van zijn high. Hij zette de film Cats op en recenseerde deze.

Musical


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

65e editie Songfestival gaat naar 2021
Likeability of5

65e editie Songfestival gaat naar 2021

Rotterdam krijgt dit jaar geen Eurovisie Songfestival / ANP

Foto van 'Pierre Oitmann'

18 MRT 2020

Steeds meer grote evenementen worden afgelast vanwege de uitbraak van het COVID-19 virus en nu moet ook het Eurovisie Songfestival eraan geloven. De 65e editie wordt verplaatst naar volgend jaar.

De organiserende partijen van het Songfestival, te weten de European Broadcasting Union (EBU), de Nederlandse Publiek Omroep (NPO), de omroepen NOS en AVROTROS en de Gemeente Rotterdam, kondigden woensdagmiddag aan dat ze geen andere kans zagen dan het jaarlijkse liedjesconcours niet door te laten gaan. Het is daarmee voor het eerst in de geschiedenis dat het Eurovisie Songfestival een jaartje overslaat.

Nieuwe datum onduidelijk


like
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar