Showbizz

Boef domineert: 'Van sommige dingen heb ik spijt'

Boef domineert: 'Van sommige dingen heb ik spijt'

Boef. / Warner Music

Foto van 'Daisy Heyer'

27 MRT 2017

Of je hem nou leuk vindt of niet, je kunt niet meer om hem heen: Boef. De rapper plaatste vrijdagochtend zijn debuutalbum Slaaptekort online, en domineert direct de hitlijsten. Single Salam staat binnen een dag op nummer één op Spotify, waarmee hij onder andere records van Ed Sheeran, Adele en Drake verbrak. De clip van Habiba werd in een uur tijd bijna 100.000 keer bekeken. We kunnen wel stellen: Boef is de nieuwste superster van Nederland.

Boef is blij. Wie hem enkel kent van zijn moeilijke moment bij RTL Late Night, waar hij door onder anderen Rick Nieman en minister Jeanine Hennis-Plasschaert werd aangevallen over zijn manier van vloggen, zou de vrolijke rapper niet herkennen als hij voor het kantoor van management SPEC snel op de foto gaat met een paar jonge fans. „Wel je school afmaken hè?!” roept hij tegen de jochies, voordat zij dolblij met een foto vertrekken.

Volwassener

„Ik ben volwassener geworden de afgelopen tijd”, zegt Boef even later als hij met een frisse blik en een grote lach op zijn gezicht de clip van Habiba laat zien. „In het begin maak je muziek, maar ben je je niet bewust van de voorbeeldfunctie die je hebt. Dat was voor mij best moeilijk. Ik wist nog niet helemaal hoe ik met al die aandacht om moest gaan. Daarna gaat het een beetje settelen en kom je toch tot de conclusie dat er echt verandering moet komen als je bepaalde doelen wilt bereiken.”

Je bent daarom ook gestopt met blowen, toch?
„Ja dat is één van de redenen, maar niet alleen daarom hoor. Het gaat ook om mijn gezondheid. Op een gegeven moment ben je superdruk met die shows. Je moet om 09:00 uur op, bent om 06:00 uur thuis… Je bent gewoon kapot. Daarom heet mijn album ook Slaaptekort. Het was een fase in mijn leven, maar ik had zoiets van: nu moet ik kappen, want dit is niet wat ik op mijn vijftigste nog steeds wil doen.”

En hoe gaat het je af?
„Het gaat goed. Ik zeg je eerlijk; ik slaap lekker, ben actief en vrolijk dus voor mij is het een goede keuze geweest.”

Even wat zelfreflectie: we leggen je wat stukjes tekst voor uit de nummers van Slaaptekort. Allereerst Habiba. ‘Ik ben gefocust op verdienen, dus word niet te verliefd.’ Hoeveel moet je verdiend hebben voordat je tevreden bent?
„Ik ben nu al tevreden om eerlijk te zijn, want ik kom echt van niks. Alleen ik ruik wel dat er nog meer verdiend kan worden. Ik denk dat ieder mens zoveel mogelijk wil verdienen, dus ik kijk waar het kan eindigen. Maar ik heb niks te klagen op dit moment.”

Ga je, als je vindt dat je genoeg verdiend hebt, wel op jacht naar die ene vrouw?
„Ja, absoluut. Ik weet alleen op dit moment nog niet helemaal waar ik sta en heen wil in mijn leven. Als ik een vriendin heb, wil ik ook dat zij weet dat we samen iets moois kunnen opbouwen. Ik neem niet zomaar een vriendin, ik wil haar ook iets kunnen bieden, snap je? Dus het is niet zo dat ik gretig op zoek ben op dit moment. Ik ben nu heel erg gefocust op mijn muziek.”

Wat zoek je eigenlijk in een vrouw?
„Loyaliteit is voor mij heel belangrijk. Dat is echt mijn nummer één als ik een vriendin zou hebben. Ze moet mij succes gunnen, steunen en bijvoorbeeld begrip hebben op de momenten dat ik het druk heb.”

Je bent nu een bekende Nederlander. Hoe voelt dat?
„De laatste zes maanden is het echt absurd hoe vaak ik herkend word. Ik vind het heel leuk, al is er natuurlijk ook geen weg meer terug. Meestal geniet ik er van, alleen ook ik ben weleens chagrijnig. Dan houd ik altijd in mijn achterhoofd dat ik ondanks de situatie, altijd aardig moet zijn tegen de fans want die maken jou maar één keer mee, niet ook nog die vijf dagen dat je wel aardig bent. Dat is wel eens lastig qua gedachtegang, maar ik laat dat nooit aan de buitenwereld zien.”

In Salam zing je: ‘Bedank m'n ma, zij heeft gestreden voor dit, maar die klok hier om mijn pols vindt zij een beetje getikt.’ In een interview heb je weleens gezegd dat ze niet goed weet wat je doet. Is dat nu anders?
„Het begint steeds meer te komen, maar mijn moeder woont in Parijs en spreekt geen Nederlands. Mijn broertjes en zusjes laten wel zien wat ik doe, dus trots is ze absoluut. Mee naar een optreden heb ik haar nog nooit genomen. Wie weet als ik ooit een Ahoy of Ziggo Dome uitverkoop: dan moet ze er wel bij zijn.”

Is er nog iets wat je haar zou willen geven?
„Ik geef haar al heel veel, ben haar ontzettend dankbaar. Financieel heeft zij het goed als ik het goed heb en qua liefde sta ik altijd voor haar klaar. Ik heb alleen niet zoiets van: ik geef haar een Range Rover. Mijn moeder krijgt wat zij wil. Ik zorg dat ze het goed heeft.”

Spijt

‘Nu gaat het goed, maar weet nog drie jaar terug’ rap je in Slapend Rijk. Wat zou je jongeren die nu in een rotsituatie zitten meegeven?
„Dat ze hun talent echt moeten ontwikkelen en achter hun dromen aan moeten gaan. Het gaat niet vanzelf, ook bij mij niet. Ik ging ook niet rappen om vervolgens binnen een week succesvol te zijn, ik heb hier heel hard voor gewerkt. Ik denk dat als zij dat ook doen en de negatieve dingen laten, ze er iets heel moois van kunnen maken.”

Heb je spijt van daden uit het verleden? (Boef kwam in het verleden meermalen met politie en justitie in aanraking, onder andere vanwege provocatie, opruiing en betrokkenheid bij een vechtpartij).
„Het is dubbel, want het heeft mij wel gecreëerd en gevormd, maar van bepaalde dingen heb ik wel spijt ja. Ik heb naïef gehandeld op bepaalde momenten. Achteraf bleek ik soms naïef, denk bijvoorbeeld aan blowen in mijn vlogs. Het is een klein voorbeeld, maar ik dacht daar in het begin ook niet bij na, bedacht me pas later dat er ook kinderen naar mijn vlogs kijken en mij als voorbeeld hebben. Ik zou dat nu heel anders hebben gedaan.”

In je nummers ben je best wel open over je verleden, je gevoelens. Zijn er dingen die je wel in een track zegt, maar in een vlog nooit zou laten zien?
„Jawel. Ik vlog bijna alles, maar ik denk wel dat iedereen privedingen mag hebben. Ik rap bijvoorbeeld over mijn moeder, maar zou haar niet op de vlogs laten zien uit respect voor haar. Niet iedereen hoeft mijn moeder te zien.”

En je eigen verdriet?
„Ik zal je vertellen dat ik voor het laatst gehuild heb toen ik 12 of 13 jaar was, maar als ik verdriet zou hebben zou ik dat denk ik wel in mijn vlogs laten zien. Al zou ik niet voor de camera in tranen uitbarsten hoor.”

In Wejoow rap je: ‘Zeg de PVV van "Er is nog hoop". Geef me heel effe, ik verdwijn van hier’ Waar ga je heen?!
„Haha, gewoon even op vakantie hoor. Met rap is het net als met cabaret: niet alles wat je zegt hoeft 100 procent waar te zijn. Af en toe overdrijf je dingen. Het was meer een grap dat ze dan geen last meer van me zouden hebben. Nederland is het best geregelde land ter wereld. Dus nee, het is niet zo dat ik aan het sparen ben, een huis in Spanje koop en nooit meer terugkom. Niemand hoeft bang of blij te zijn dat ik ga emigreren: dit voelt als mijn land.”

Het album Slaaptekort van Boef is vanaf nu te koop via iTunes of te luisteren via Spotify.


Views

1k+

Ali B of Ronnie Flex op je feest? Dit zijn de kosten

Mocht je benieuwd zijn wat het kost om artiesten als Ronnie Flex, Lil Kleine, Kraantje Pappie, Ali B of Famke Louise uit te nodigen? Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

GISTEREN

Verjaardag, vrijgezellenfeestje of een groot oud&nieuw feest op de planning en lijkt het je leuk om wat Nederlandse artiesten uit te nodigen? Dan kan je nog even flink gaan sparen.

Mocht je benieuwd zijn wat het kost om artiesten als Ronnie Flex, Lil Kleine, Kraantje Pappie, Ali B of Famke Louise uit te nodigen? RTL Boulevard deed onderzoek en dit zijn de kosten.

Ronnie Flex
Voor een halfuur Ronnie kun je zo'n 12.750 euro neerleggen. Wil je dat Ronnie ook zijn Dieuxperience meeneemt, dan kost het 22.500 euro.


Views

2k+

Herfstvakantie Museadeuren open voor de kids
Likeability of 3

Herfstvakantie! Museadeuren open voor de kids

In samenwerking met de Museumvereniging

19 OKT 2018

Zo’n 170 musea met meer dan 400 activiteiten en een thema dat aansluit bij de Kinderboekenweek: vriendschap. Dat is de Museumkidsweek – die tot en met 28 oktober stiekem twee weken duurt – in één zin. De museumdeuren staan tijdens de herfstvakantie dus wagenwijd open voor de kinderen, want zij zijn de museumambassadeurs van de toekomst! Voor wie nog uitjes voor die vakantie wil bedenken: de musea in ons land zijn voor gezinnen met kids op een leuke manier te ontdekken. Metro licht enkele activiteiten uit en een compleet overzicht van musea en ‘wat te doen’ vind je op Museumkidsweek.nl.

1 Een high tech Romein spelen

Rare jongens, die Romeinen, klinkt het vaak in de strips van Asterix & Obelix. Nou, zo raar waren die jongens niet. In de tentoonstelling High Tech Romeinen kunnen de kleintjes zelf ontdekken welke slimme technieken de Romeinen allemaal bedachten. De expo bevat nog veel meer knappe techniek van vroeger tijden en door voorwerpen te zoeken, stickers te plakken en letters te verzamelen kan – hoe spannend – een code worden gekraakt. Wie de Techniekspeurtocht tot een goed einde brengt, krijgt een technisch cadeautje.


sad
user_c0691129cef63d2bc620261552fd65907cc215dd_avatar

Views

4k+

Nieuwe relatie Anna Nooshin lijkt bevestigd

Anna Nooshin tijdens de seizoenspresentatie van RTL 2017/2018. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

GISTEREN

Het lijkt erop dat Anna Nooshin nu officieel een nieuwe vriend heeft. Wie de gelukkige is? Niemand minder dan de Amsterdamse Nassim Zeta, CEO van We Say So Contact Centers, een telemarketing bedrijf.

tatoeage

De geruchten gaan al iets langer. Eerst werden de twee samen gesignaleerd bij een tatoeageshop in New York, waar ze elkaars initialen hebben laten tatoeëren op hun polsen. Foto's daarvan kun je op deze Instagram zien. Ook viel het de oplettende kijker op dat Anna Nooshin en Nassim Zeta op precies dezelfde tijd op Bali verbleven, in iets wat zeer sterk ook hetzelfde resort leek. Tot nu toe bleven de lippen echter stijf op elkaar.


Views

2k+

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn
Likeability of 5

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn

In samenwerking met de Dierenbescherming

22 OKT 2018

Wie z’n boodschappenmandje vult met pizza’s, hondenvoer, soep en mayonaise waarin eieren zijn verwerkt, zal niet meteen overtuigd van de daken schreeuwen dat hij of zij zo lekker diervriendelijker aan het winkelen is. Maar… dat kan wel degelijk het geval zijn!

Supermarkten bieden namelijk steeds meer producten aan die het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming dragen. Zo hebben mensen die graag diervriendelijker shoppen, meer keuze dan ooit. Om dat nog duidelijker te maken, houdt de Dierenbescherming deze week (22 tot en met 28 oktober) een Beter Leven week.

Ook pizza’s en mayo kunnen diervriendelijker zijn

like
user_b30560760a6da3bd458506e184e5951806c29233_avatar

Views

6k+

Jessie J. spreekt openhartig over onvruchtbaarheid

Een van haar nieuwe nummers Four Letter World gaat over haar kinderwens. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

16 NOV 2018

Zangeres Jessie J. vertelde tijdens een concert in Londen openhartig over een persoonlijk onderwerp. De 30-jarige zangeres vertelde haar fans dat ze geen kinderen kan krijgen.

Een van de miljoenen

,,Vier jaar geleden heb ik van de dokters gehoord dat ik geen kinderen kan krijgen. Ik vertel dit niet om medeleven te krijgen, ik ben een van de miljoenen vrouwen en mannen die hiermee kampen. Ik wilde dit nummer voor mezelf schrijven toen ik verdrietig was, om mezelf wat op te vrolijken, maar ook om mensen iets te geven om naar te luisteren als zij het moeilijk hebben," zei Jessie J.


Views

900+

Tim gaf zich op als verleider voor Temptation Island

Tim Wauters Foto: RTL

Foto van 'Lisa Vermeij'

15 NOV 2018

Als het aan Tim Wauters, misschien beter bekend als 'Timtation' had gelegen, dan was hij te zien als verleider in het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Op gesprek geweest

,,Ik zou direct weer meedoen. Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider," zegt de Vlaming aan RTL Boulevard. Toch gaan we volgend seizoen niet opnieuw smullen van de Timtation-island avonturen. ,,Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten," liet Tim weten.


Views

1k+

Lange Frans haalt opnieuw hard uit naar Monica Geuze

Lange Frans en Monica Geuze. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

15 NOV 2018

Lange Frans haalt in zijn nieuwe track Vergeven, die gaat over zijn ruzie met Lil Kleine, hard uit naar Monica Geuze. Ook het 'waarom' over de ruzie tussen Lil Kleine en Lange Frans wordt duidelijk in het lied.

Lil Kleine en Lange Frans liggen al een behoorlijke tijd met elkaar in de clinch. De ruzie zou gaan over geld wat Lange Frans nog van Lil Kleine zou krijgen. De ruzie ging heen en weer over Twitter en werd nooit uitgesproken.

'Ik sta achter ieder woord'


Views

7k+

Zijn Channing Tatum en Jessie J nu echt een stel?

Foto van 'metronieuws'

14 NOV 2018

Grote kans dat de relatie tussen Channing Tatum en Jessie J serieuze vormen begint te krijgen. De acteur postte een foto op Instagram, waarin hij zijn nieuwe liefje de hemel in prijst. ,,Deze vrouw heeft zich zojuist met hart en ziel gegeven op het podium van de Royal Albert Hall. Iedereen die erbij was heeft iets magisch meegemaakt, wow!"

Onderonsje met schoonmoeder

Ook Jessie's moeder zou aanwezig zijn geweest bij het concert van haar dochter. Volgens bronnen heeft Channing zijn 'schoonmoeder' daar ontmoet.


Views

900+

Spiderman- en Hulk-bedenker Stan Lee (95) overleden

Stan Lee/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

12 NOV 2018

Stan Lee, de geestelijk vader van de meeste personages uit het universum van uitgever Marvel Comics, is overleden. De 95-jarige striptekenaar is maandag volgens entertainmentsite TMZ per ambulance van zijn huis naar het ziekenhuis gebracht en stierf daar.

Lee had al langere tijd gezondheidsproblemen. Hij dankt zijn bekendheid bij een groot publiek onder meer aan zijn vele korte verschijningen in Marvel-films, die wereldwijd miljarden opleverden. ,,Zijn gezin hield van hem en zijn fans hielden van hem. Hij was onvervangbaar'', zegt zijn dochter J.C. Lee tegen persbureau Reuters.

Marvel Comics


Views

900+

Jane (23) looft 60.000 pond per jaar uit aan man

De jonge loterijwinnares heeft 60.000 pond per jaar (!) over voor een man die haar gelukkig maakt. 
 Foto: Pexels

Foto van 'Lisa Vermeij'

11 NOV 2018

Liefde is niet te koop, of toch wel? De 23-jarige Schotse Jane Park denkt daar toch anders over. De jonge loterijwinnares heeft 60.000 pond per jaar (!) over voor een man die haar gelukkig maakt.

Jane won op haar 17e één miljoen pond met een nationale loterij. Dat geld gaf ze al uit aan auto's, vakanties, nieuwe tanden, nieuwe borsten en nieuwe billen. De ware liefde heeft ze echter nog niet gevonden.


Views

3k+

Krijgt Vlaardingen een Bassie en Adriaan pretpark?

De broers Bas en Aad van Toor (Bassie en Adriaan) schijnen enthousiast te zijn over de plannen. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

9 NOV 2018

Wie kent ze niet? Clown Bassie en acrobaat Adriaan gaan al generaties lang mee. En als het aan de politieke partij ONS Vlaardingen ligt komt er heel snel een heus Bassie & Adriaan pretpark.

Bassie en Adriaan komen uit Vlaardingen, meerdere generaties groeiden op met de avonturen van de circusartiesten. ,,Zelfs mijn moeder van 85 kijkt nog wel eens naar Bassie & Adriaan.” De gemeente onder de rook van Rotterdam kan wel wat meer reuring en toerisme gebruiken laat Rob Boers van ONS Vlaardingen weten. ,,We denken aan een wielerronde, maar ook aan iets veel groters zoals een Bassie & Adriaan pretpark.”

Allemachies!


Views

1k+

Hilary Duff maakt smoothie van placenta

Volgens de actrice, die onlangs voor de tweede keer moeder werd, 'was het de beste die ik ooit geproefd heb'. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

9 NOV 2018

,,Ik heb sinds ik 10 was niet meer zo'n lekkere smoothie gedronken. Calorierijk met vers sap en fruit, heerlijk gewoon," aldus Hilary Duff die een smoothie maakte van haar placenta. Het is weer eens wat anders dan een gewone smoothie, moet Hilary Duff gedacht hebben toen ze haar placenta mengde met bessen en fruitsap om daar een smoothie van te maken.

Volgens de actrice, die onlangs voor de tweede keer moeder werd, 'was het de beste die ik ooit geproefd heb'. Dit vertelde Hilary tijdens een aflevering van Dr. Berlin's Informed Pregnancy podcast.

IJsblokjes


Views

5k+

Likeability of 5

Welke rol spelen huidskleur en geloof bij daten?

Iris van Lunenburg heeft onderzocht welke grenzen er aan de liefde zitten.

Foto van 'Johan van Boven'

8 NOV 2018

Onze columniste Iris van Lunenburg is vrijgezel en kijkt af en toe op haar datingapp The Inner Circle of er nog iets leuks rondloopt bij haar in de buurt. Nadat ze weer eens naar rechts had geswiped, vroeg haar match of ze alleen op blanke jongens valt. Het zette haar aan het denken. Het resultaat is de vierdelige tv-serie over gemengde relaties.

Van Lunenburg werd als baby geadopteerd vanuit Haïti en groeide in Emmen op bij een wit gezin. „In Emmen had ik altijd het idee dat ik het enige donkere meisje was”, zegt de 32-jarige presentatrice. Ligt daar de grondslag voor haar interesse in overwegend blanke Nederlanders? In ‘Iris onderzoekt’ gaat ze op zoek naar het antwoord op die vraag.

Black love


like
user_9473348dab69503cd8acdbd5a0ce0fd6644a4918_avatar

Views

1k+

Dave Roelvink hoort taakstraf en geldboete eisen

Dave Roelvink krijgt taakstraf en geldboete

Hij zat met alcohol op achter het stuur. Foto / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

7 NOV 2018

Dave Roelvink heeft een geldboete en een taakstraf horen eisen van het Openbaar Ministerie van Amsterdam. In totaal moet hij 1750 euro betalen en een taakstraf van 40 uur uitvoeren, zo vindt het OM. Als het aan de officier van justitie ligt krijgt de dj uit Landsmeer ook een rij-ontzegging van twaalf maanden. Justitie klaagt hem aan voor rijden onder invloed, gevaarlijk rijgedrag en een forse overschrijding van de maximumsnelheid.

Alcohol

Roelvink werd in augustus aangehouden door de politie nadat hij met 180 kilometer per uur over de ring van Amsterdam reed, waar maximaal 100 kilometer per uur mag. Uit een blaastest bleek dat hij ruim 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.


Views

2k+

Likeability of 5

Beau haalt daklozen van straat voor nieuwe tv-show

Beau van Erven Dorens. / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

6 NOV 2018

In De Sleutel, het nieuwe tv-programma van Beau van Erven Dorens, spelen daklozen wederom een centrale rol. Na The Amsterdam Project en Het Rotterdam Project, gaat hij nu op pad om daklozen uit zes verschillende steden een dak boven het hoofd te geven. Het programma komt volgend jaar op de buis, maakte RTL dinsdag bekend.

Geen geld, maar een appartement

„Bij Gerrie, Alan en Marco, deelnemers aan het daklozenproject in Amsterdam, heb ik gemerkt dat een groot deel van het verhaal pas begon toen ze een eigen huis hadden gevonden", aldus Beau. „Met als belangrijkste probleem: hoe hou je dat huis? En hoe vecht je je terug in een samenleving waar je zolang geen deel van hebt uitgemaakt?"


like
user_5d5c8c81f9b6f38536e699043d44b75ebb8be657_avatar

Views

2k+

Trump laat de humor op late night tv soms verstommen

John Oliver werd ondanks gekroond tot de koning van de late night tv-shows met een Emmy/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

5 NOV 2018

Zondag Met Lubach is inmiddels al jaren een goed bekeken programma op de Nederlandse televisie, waarin politieke onderwerpen worden aangesneden en uitgelegd op een makkelijk begrijpbare en grappige manier. In Nederland is zijn formule redelijk uniek, maar in Amerika stikt het van dergelijke programma's. Toch hebben ze bijna allemaal hetzelfde focuspunt: het presidentschap van Donald Trump.

Onvermijdelijk

,,Het is bijna onvermijdelijk, want hij is gewoon betrokken bij elk verhaal", zo sprak Trevor Noah onlangs. Noah nam de presentatie van The Daily Show over aan het begin van 2015, toen de verkiezingscampagnes voor 2016 al langzaam in opkomst kwamen. Wat dat betreft, is hij eigenlijk meegegroeid met de politicus Trump.


Views

2k+

Famke Louise leefde op babyvoeding om dun te worden

Famke Louise. / ANP Kippa

Foto van 'Daisy Heyer'

3 NOV 2018

Veel mensen wachten met spanning op de documentairereeks van Famke Louise, die zondag op Videoland in première gaat. Om de docu te promoten zit Famke in meerdere televisie- en YouTube-programma's, zo ook het bekende Supergaande. En daar geeft ze al een klein beetje antwoord op vragen die heel veel fans voor haar hebben.

Niet zwanger

Als er al mensen twijfelen of Famke Louise wellicht de moeder wordt van het kindje van Ronnie Flex, dan neemt ze die twijfel in deze talkshow waarschijnlijk voorgoed weg. Famke vertelt aan Qucee en Nesim Nijah dat er zeker ook positieve dingen in de documentaire te zien gaan zijn. „Je ziet gewoon heel erg een groei van de afgelopen maanden en aan het einde van de documentaire komt er iets heftigs."


Views

6k+

De familie Blijd zet The Voice of Holland op stelten

Talita en haar moeder tijdens de Blind Auditions van The Voice of Holland. / Videostill RTL

Foto van 'Daisy Heyer'

3 NOV 2018

Ruim 1,9 miljoen mensen keken vrijdagavond naar de aftrap van The Voice of Holland en we durven te wedden dat het grootste gedeelte van de mensen héél vrolijk werd van de familie Blijd.

De 27-jarige Talita kwam auditie doen. De vrouw, die een bijzonder verhaal heeft omdat zij al een zoontje van 11 heeft, maakte indruk op de jury met haar versie van Rise van Katy Perry. Ali B en Waylon draaiden hun stoelen.


Views

4k+

Art Rooijakkers gevraagd voor presentatie Robinson

Art Rooijakkers. / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

2 NOV 2018

Nadat bekend werd dat Dennis Weening volgend seizoen niet naast Nicolette Kluiver zal staan voor de presentatie van het survivalprogramma Expeditie Robinson, wordt er volop gespeculeerd over zijn opvolger. Art Rooijakkers heeft inmiddels bevestigd dat hem is gevraagd de klus over te nemen.

Wie is de Mol

De presentator heeft echter nog geen ja gezegd, benadrukte hij in gesprek met Gerard Ekdom tijdens de ochtendshow op Radio 10. „Ik ben door RTL gevraagd toen ik overstapte om verschillende programma's te presenteren en te maken. Toen hebben ze ook gevraagd of ik Robinson zou willen doen", aldus Art.


Views

2k+