Selena Gomez bereikt eenzame hoogte op Instagram

17 februari 2017 om 10:45 door Mario Wisse
Selena Gomez bereikt eenzame hoogte op Instagram
De vrouw van 110 miljoen: Selena Gomez./Getty Images

Selena Gomez heeft 110 miljoen volgers op Instagram. De Kill Em With Kindness-zangeres vestigt hiermee een nieuw record en bedankte haar volgers via een post op - hoe kan het ook anders - Instagram.

 

„Ik beloof dat ik jullie zal blijven koesteren en de waarheid zal spreken maar belangrijker, ieder van jullie heeft mijn leven veranderd. Ik ben jullie zeer dankbaar”, schreef Gomez. De 24-jarige zangeres is nu de meest gevolgde persoon op Instagram, berekende Forbes.

Puike promo

Gomez wist de mijlpaal te bereiken een dag nadat haar nieuwe single It Ain't Me uitkwam, die ze samen met de Noorse dj Kygo maakte.

 

Top 5

Op de tweede plaats van de ranglijst met het aantal volgers op Instagram staat zangeres Taylor Swift, die 97,6 miljoen volgers heeft. En met 96,9 miljoen volgers is zangeres Ariana Grande derde. Beyoncé (94,9 miljoen) en Kim Kardashian (92,5 miljoen) completeren de top 5.

Nederlandse top

Wat Nederlanders betreft, doen Martin Garrix en Doutzen Kroes het goed. De superster-dj uit Amstelveen heeft 9,8 miljoen volgers op Instagram, terwijl het Friese topmodel het met 5 miljoen volgers moet doen. Dj's Tiësto (4,7 miljoen volgers) en Hardwell (4 miljoen) doen het ook goed, net als voetballer Robin van Persie (4,1 miljoen).

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!