Showbizz

‘Niet Anouk, maar Ilse moet terug in The Voice’

Ilse en Anouk bij hun rode stoelen./samenstelling met ANP-foto's

Foto van 'Metro'

17 FEB 2017

De vrijgekomen plaats op de rode draaistoelen van The Voice of Holland moet niet worden ingevuld door Anouk, maar door Ilse DeLange. Dat is althans de wens van de kijker, zo blijkt uit een poll op metronieuws.nl.

Vrijdagochtend maakte Guus Meeuwis bekend dat hij het na slechts een jaartje als coach alweer voor gezien houdt. Naar eigen zeggen omdat hij het komend jaar te druk heeft met zijn eigen projecten, maar achter de schermen wordt ook gezegd dat de Brabantse zanger het simpelweg niet zo naar zijn zin had in de rol van coach.

Officieel is er nog niets over naar buiten gebracht, maar het antwoord op de vraag wie Meeuwis nu moet opvolgen, lijkt niet zo moeilijk. Zangeres Anouk tekende in 2015 voor twee jaar bij het RTL 4-programma, maar moest zich al na een seizoen terugtrekken vanwege haar zwangerschap. Waylon verving haar, maar die kan met het vertrek van Meeuwis waarschijnlijk gewoon blijven zitten. Ook Ali B en Sanne Hans willen blijven en zo zouden de 4 zetels eenvoudig weer gevuld zijn.

Ideale groep

Toch vroegen we ook jullie mening. In een poll over wie er in de ‘ideale Voice-coachgroep’ zou moeten zitten, zijn Inmiddels zijn een kleine 3000 stemmen binnengekomen en daaruit blijkt dat het grootste deel van de metronieuwslezers niet zit te wachten op de terugkeer van de Haagse rockchick.

We legden verschillende samenstellingen voor, en slechts 29 procent van de stemmen gaat naar een samenstelling met Anouk daarin. Voor de voor de hand liggende combinatie voor het nieuwe seizoen, dus Anouk, Ali B, Sanne en Waylon, kiest maar 14 procent.

Ilse DeLange

Opvallend is dat veel lezers uitkijken naar de terugkeer van Ilse DeLange. Zij verliet de show na het seizoen 2014-2015 om zich volledig op The Common Linnets te kunnen storten en werd vervangen door Anouk. Ruim 40 procent van de stemmen gaat naar een groep met daarin de Twentse blondine. Met 37 procent van de stemmen is de combi Ilse, Sanne, Waylon en Ali B de populairste.

De kans dat Ilse en Waylon echter naast elkaar in de rode stoelen plaats zullen nemen lijkt ons echter klein. De twee gingen kort na het Eurovisiesongfestival waar ze als The Common Linnets tweede werden met ruzie uit elkaar.

Andere namen die genoemd worden onder poll van metronieuws.nl zijn die van Bløf-zanger Paskal Jacobsen, Edsillia Rombley en Jan Smit. Ongetwijfeld zal er binnenkort duidelijkheid worden verschaft, aangezien de eerste audities voor het nieuwe seizoen van The Voice of Holland er alweer aan zitten te komen.


Views

200+

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke. / Screenshot YouTube

Foto van 'Imre Himmelbauer'

GISTEREN

Boer Olke van Boer Zoekt Vrouw Internationaal heeft nieuw liefdesgeluk gevonden. Een halfjaar na de tragische dood van zijn vriendin Karen heeft de in Texas woonachtige landbouwer bekendgemaakt dat hij een nieuwe vlam gevonden heeft.

„Ik ben na het overlijden van Karen in contact gekomen met Hilda, een Nederlandse vrouw die hier in Texas woont. We zijn heel blij met elkaar en zien elkaar zoveel mogelijk”, zo vertelt boer Olke tegen de KRO-NCRV.

Steun


Views

1k+

Jorden van Ex on the Beach krijgt eigen programma

Jorden van Ex on the Beach krijgt eigen programma

Jorden was de grote playboy van het derde seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Foto van 'D. van Aken'

19 JUL 2018

Jorden was waarschijnlijk de meest besproken deelnemer aan het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De playboy krijgt daarom samen met medekandidaat Channah deze zomer een eigen programma op MTV.

Albufeira en Spaanse costa

In 'Scoor De Zomer Door' gaan Jorden en Channah vakantiegangers helpen met versieren. Het duo struint populaire buitenlandse strandbestemmingen af naar vriendengroepen die nog geen "succes" hebben geboekt.


Views

3k+

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

Dorien Rose is één van de verleidsters die mee doet aan Temptation Island VIPS. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

22 MEI 2018

Temptation Island is afgelopen, maar je kunt maar heel even rustig ademhalen tot de volgende editie alweer voor de deur staat: Temptation Island VIPS. En nadat de koppels bekend werden gemaakt, is het nu ook tijd voor een aantal van de verleiders en verleidsters om naar buiten te treden. En daar zitten tevens een paar 'BN'ers' tussen...

Dorien Rose

Zo is model en Angelina Jolie-look a like Dorien Rose een van de bekendste verleidsters die gaat proberen om Niels, Donny, Ruud en de onbekende Stefano te verleiden.


Views

24k+

Pete Philly slechtste kandidaat De Slimste Mens ooit

Dat ging moeizaam... ©NPO

Foto van 'Jelmer Visser'

17 JUL 2018

Dat ging op zijn zachtst gezegd een beetje stroef. De deelname van rapper Pete Philly aan de Slimste Mens is historisch geworden. Nog nooit sprokkelde een kandidaat zo weinig seconden bij elkaar tijdens de kennisquiz met Philip Freriks en Maarten van Rossem.

Vooral de puzzelronde bleek een onoverbrugbare hindernis, hij verloor zoveel seconden dat hij extra tijd kreeg omdat hij anders de finale niet eens zou halen. Auw.

De tijd begint te dringen ©NPO


Views

3k+