Showbizz

Camera videoDit zijn de leukste fan-accounts van Wie is de Mol

Afscheid van 'Jeroen Kijk in de Vegte' door Cornelia en Hanna van widm_playmobil.

Foto van 'Constance van Amstel'

22 FEB 2017

Of het nu een tafereel met Playmobil is, een complete recap als tekening of een statistische aanpak met felle kleuren: vindingrijke molloten maken de mooiste dingen naar aanleiding van Wie is de Mol. De eigenaren van 3 fan-accounts aan het woord over de kunststukjes die ze wekelijks van hun favoriete tv-programma maken.

Aflevering 1 door Vincent Keuchen

Tekeningen

Vincent Keuchen (29) uit Breda is illustrator van beroep en maakt iedere week een tekening die alle gebeurtenissen in Wie is de Mol? samenvat. Twitter: @Vincent_Keuchen

Begin: Tekenen is mijn grootste passie en Wie is de mol? vind ik een fantastisch programma. Die twee heb ik nu samengevoegd door elke week een tekening van de uitzending te maken. Het uitgangspunt is om anderen er blij mee te maken.

Hoe: Elke week zit ik tijdens de uitzending met een kladblok op schoot om aantekeningen te maken. Ik let op de bedragen die de kandidaten verdienen en op dingen die gebeuren tijdens de opdrachten. Ook luister ik goed naar wat ze zeggen, want van iedere kandidaat gebruik ik ook een quote. Voor de teksten van Art in het begin, kijk ik vaak naar uitzending gemist want hij praat veel.

Tijd: Met het kijken erbij doe ik er zo’n drie uur over. Ik maak de tekening dezelfde avond nog, want aan de respons merk ik dat de meeste mensen er dan behoefte aan hebben om de tekening te zien. Dat motiveert om het af te maken. Ook al is het midden in de nacht!

Aflevering 7 door Vincent Keuchen

Leukste reacties: Dat zijn die van de kandidaten zelf. Sanne, Thomas, Jochem en Imanuelle hebben mijn tekeningen al eens geretweet op twitter. Fantastisch dat zij mijn tekeningen ook gaaf vinden.

Nadeel: Het gaat het wel een beetje ten koste van het kijkplezier. Je zit toch op bij andere dingen te letten dan andere kijkers. Maar misschien kan ik op die manier ook wel sneller de mol ontmaskeren.

Wie is de Mol?: Ik zit op Sanne. Als ik kijk naar waar andere kandidaten op stemmen dan zijn dat vooral Sanne en Jochem. Zij kan denk ik het beste acteren, Jochem vertrouw ik wat meer. Al heeft Jochem wel voor minder geld in de pot gezorgd.

Na de mol? Dan teken ik gewoon door voor anderen. Voor een zwart gat is geen tijd, er is altijd iets te tekenen.

'Imanuelle' en 'Jochem' tijdens de handtekening-test van Imanuelle.

Playmobil

Zusjes Cornelia (13) en Hanna (10) Aanen uit Renkum bouwen iedere week voor een paar Wie is de Mol?-scènes na met Playmobil. Instagram: @widm_playmobil

Begin: We spelen al sinds we klein zijn met Playmobil en hebben daar heel veel van. Ook maakten we vroeger ook weleens filmpjes waarbij je foto’s achter elkaar plakt en waardoor het lijkt dat de poppetjes bewegen. Daaruit ontstond een jaar geleden het idee om The Voice Kids na te maken met Playmobil en op Instagram te plaatsen. Toen dat stopte, stopten wij ook met het account. Maar toen WIDM weer begon, zijn we onder een andere naam weer verder gedaan.

Tijd: Eigenlijk duurt het niet zo lang om de foto’s te maken; 10 minuten per foto misschien. Filmpjes duren wel wat langer want als je bijvoorbeeld per ongeluk tegen de camera aanstoot dan is het perspectief verandert en hoe het licht valt, en kan je weer opnieuw beginnen. Daar zijn we dan wat langer mee bezig, omdat we graag hebben dat het perfect is!

Poppetjes: We hebben heel veel Playmobil dus we kijken welke poppetjes het beste overeenkomen met de kandidaten! We hebben niet echt speciaal voor het programma Playmobil gekocht.

Leukste reacties: We waren ten eerste al heel erg blij toen we volgers kregen! We hebben er nu 200, maar de afgelopen dagen is het ineens heel hard gaan stijgen dus laten we dat volhouden. Deelnemers Sanne en Diederik volgen ons account en ook anndere kandidaten onze foto’s geliked en gereageerd. Roos heeft een keer een foto van ons account op haar eigen account gedeeld, supervet!

Wie is de Mol?: We verdenken Thomas. Maar als er dit jaar twee mollen zijn dan is volgens ons Jochem ook de Mol.

'Follow the money' door WIDM_crosswise

Statistieken

Wout (14) uit Harmelen maakt animaties en overzichten voor zijn Instagram-account WIDM.crosswise

Begin: Sinds afgelopen seizoen ben ik bezig met dit account. De belangrijkste reden is natuurlijk dat ik een 'molloot' ben, iemand die helemaal gek is van Wie is de Mol?. Vorig seizoen maakte ik al overzichtjes, die ik dan in een WhatsApp-groep met wat medekijkers stuurde. Op aanraden van hen ben ik toen begonnen met dit account, een keuze waar ik nu heel blij mee ben.

Hoe:​ De eerste helft van het seizoen heb ik een beetje gezocht naar hoe en wat ik ging plaatsen. Nu houd ik een vast patroon aan. Hierin wissel ik overzichtjes over bijvoorbeeld hoeveel geld iedereen heeft verdient af met molacties en aanwijzingen. Dit lijkt mij op dit moment een goede balans.

Tijd: Dat hangt af van welk soort plaatje ik maak. Ik maak namelijk animaties, overzichten en hints en molacties. Met die laatste ben ik het kortste bezig, omdat dit vaak een kwestie is van een plaatje + een stukje tekst, wat ongeveer 15 tijd kost. Een overzicht en animaties zullen ongeveer evenveel tijd in beslag nemen, maar ze kunnen ook heel erg variëren. Soms 20 minuten en soms tweeënhalf uur. Ik doe het graag!

Quote van Jeroen door WIDM_crosswise

Leukste reacties: De reacties waar ik het meeste van geniet zijn mensen die zelf hints of molacties zeggen te hebben gezien en dat met mij delen. Je merkt dan dat mensen willen bewijzen dat ze gelijk hebben met hun Mol. Zo had ik laatst ook de reactie waarin iemand een ander tagte en zei : KIJK DAN! Ga die chocola maar vast kopen! Dat soort dingen zijn erg leuk om te lezen.

Nadeel: Één woord: Tunnelvisie. De term 'tunnelvisie' staat in het Wie is de Mol-woordenboek voor een iemand die helemaal zeker is dat een kandidaat de Mol is. Een ervaren molkijker zou moeten weten dat je daar niet aan toe moet geven, maar helaas is dat mij niet gelukt. Het nadeel daarvan is, is dat ik mezelf enorm moet bedwingen niet alleen aanwijzingen en hints naar die ene kandidaat te plaatsen.

Wie is de Mol? Dan komen we bij die ene kandidaat: THOMAS CAMMAERT! Ik durf te zeggen dat vrijwel iedere molloot Thomas als mol heeft, waar uiteraard meerdere redenen voor zijn. Één van de sterkste aanwijzingen voor Thomas als Mol is de 'Follow the Money'. De Mol wil natuurlijk zo min mogelijk geld voor de pot verdienen. Thomas staat op dit moment onderaan in die lijst, hij heeft namelijk ruim €740 UIT de pot gehaald! Ter vergelijking: de rest van de kandidaten die nog in het spel zitten hebben allemaal meer dan €500 per persoon voor de pot verdient, en Imanuelle Grives die afgelopen zaterdag naar huis moest maar liefst €3200! En zo zijn er nog wel meer redenen waarom Thomas de Mol, die je allemaal kan vinden op m'n account!


Onbekend gezicht, grote stem: Nyassa is Tina Turner

Onbekend gezicht, grote stem: Nyassa is Tina Turner

Nyassa Alberta. / Foto: Roy Beusker

Foto van 'Erik Jonk'

21 OKT 2019

Na een maandenlange zoektocht heeft musicalproducent Albert Verlinde zijn Queen of Rock ’n Roll gevonden. Nyassa Alberta speelt vanaf februari Tina Turner in de musical TINA.

De geboren Groningse is voor Nederland een onbekend gezicht (ze was jaren geleden alleen in de voorlaatste Lion King in Scheveningen te zien). Voor Duitsland is zij dat allesbehalve. Alberta speelde en zong er in niet minder dan dertien musicals, waaronder Sister Act, The Body Guard, Hair en We Will Rock You.

Onbekend gezicht, grote stem: Nyassa is Tina Turner

Nyassa Alberta. / Levin den Boer | ANP


Streetlab is terug, althans voor 24 uur

De presentatoren van Streetlab. Credits: Tomek Dersu Aaron

Foto van 'Quincy Brouwer'

21 OKT 2019

De jongens van Streetlab zijn terug. In een eenmalige live uitzending zullen de vier presentatoren hun kijkers 24 uur vermaken.

Anderhalf jaar nadat Streetlab stopte, zijn Jasper Demollin, Stijn van Vliet, Daan Boom en Tim Senders terug met een nieuwe show. Het idee kwam naar voren toen de vrienden zo’n jaar geleden in de kroeg zaten. „Toen we bij elkaar kwamen, ging het weer kriebelen. Maar het moest wel iets nieuws zijn”, zegt Tim, de blonde krullenbol. „Toen kwamen we op het idee van deze show. We vullen hem in als een echt tv-kanaal. Dus we hebben een ochtendshow, kinder-tv, een soort Nederland in beweging én eigen talkshows”, vervolgt hij. Stijn vult aan: „Het is ook wel grappig dat zo’n idee ontstaat op een servetje in een kroeg. Dat we het nu daadwerkelijk ook uitvoeren is heel vet.”

Gasten


Filmmuziekhelden voor het eerst live in Nederland

Filmmuziekhelden voor het eerst live in Nederland

Thomas Bergersen (links) en Nick Phoenix. / Foto's: Two Steps From Hell

Foto van 'Erik Jonk'

21 OKT 2019

Two Steps From Hell brengt populaire filmtrailermuziek volgend jaar tot leven in AFAS Live in Amsterdam. Het producersduo, bij leven al legendes als het gaat om film- en gamemuziek, komt voor het eerst met liveshow naar Nederland. Dat gebeurt op op 25 april.

Het duo bestaat uit Thomas Bergersen en Nick Phoenix. Zij brengen tijdens Two Steps from Hell Live met een orkest en koor hun geliefde filmtrailerproducties live. De componisten zijn bekend van producties voor onder anderen Avengers: Endgame, The Dark Knight en Game of Thrones en games zoals Resident Evil 6 en Assassin's Creed IV: Black Flag. Hun YouTube-kanaal heeft inmiddels meer dat 4,75 miljard streams behaald.

Europese tour


Sunnery & Ryan: Muziek is onze drugs!

Foto: The Media Nanny

Foto van 'Lisa Vermeij'

17 OKT 2019

Sunnery James en Ryan Marciano draaien al heel wat jaartjes mee in de house-scene. Dertien jaar om precies te zijn. Na een zomer vol met festivals en clubavonden zijn ze terug in hun geliefde Amsterdam. 18 oktober staan ze in de AFAS Live met hun nieuwe shows: Exposed.

De heren beloven een nieuwe meer rauwe en edgy kant van zichzelf te laten zien. Is dit het begin van iets nieuws of misschien toch het einde? Metro sprak met de top-dj’s over hun carrière, social media, de veranderingen in muziek en seks, drugs and rock en roll.

Vertel, wat kunnen we verwachten van Exposed?
Ryan: Het is wat rauwer dan dat ons publiek van ons gewend is. We willen laten zien wat ons de afgelopen jaren heeft geïnspireerd. Wij begonnen in 2006 met draaien, toen waren we jonge honden, inmiddels zijn we gegroeid in ons werk. Het publiek gaat een nieuwe kant van ons zien.


Britse realityshow: 'Word vegetariër, of eet je huisdier op'

Schaap/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

17 OKT 2019

Het wel of niet eten van vlees, is een topic dat steeds meer voorbijkomt in de dagelijkse gesprekken. Maar een Britse realityshow wil de discussie een nieuwe invalshoek gegeven.

Het gaat om Meat The Family, dat volgend jaar op tv komt. In deze serie krijgen Britse gezinnen een keuze: ze worden of vegetariër of ze eten hun eigen - voor de show gekregen - huisdier op. En dat leidt uiteraard tot de nodige discussie en emoties op het scherm.

Varkentje


Marco Borsato had verhouding met pianiste Iris Hond

Marco Borsato had verhouding met pianiste Iris Hond

Tien jaar geleden heeft Marco Borsato (52) een relatie gehad met pianiste Iris Hond (32). /ANP

Foto van 'Metro'

17 OKT 2019

Tien jaar geleden heeft Marco Borsato (52) een relatie gehad met pianiste Iris Hond (32). Dit geven zij toe in een verklaring aan weekblad Privé. Privé zegt echter te weten dat de verhouding pas dit jaar is geëindigd, maar dat wordt ontkend door zowel de zanger als de pianiste. 

Borsato is sinds 1997 getrouwd met Leontine (51), zij hebben drie kinderen. Luca (20), Senna (18) en Jada (16). Hond is te zien in de tv-datingshow Iris en de 12 dates op Net5. In dat programma gaat ze op zoek naar ware liefde.

Huwelijk heeft verhouding weerstaan


wow
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Jennifer Aniston maakt Instagram-debuut met bijzondere foto

Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

15 OKT 2019

Jennifer Aniston heeft dinsdag haar debuut gemaakt op Instagram en dat deed ze gelijk met een iconische foto. De actrice deelde een foto met haar lieftallige Friends-collega's.

Op de foto staan Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry en Matt LeBlanc. De populaire serie Friends bestaat dit jaar precies 25 jaar. Het 25-jarige jubileum van Friends wordt gevierd met de productie ‘Friends 25: The One With The Anniversary, die vanaf 20 oktober in de bios is te zien.


HBO werkt aan spin-off serie van Grease!

Ken jij Sandy en Danny nog? Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

15 OKT 2019

Streamingdienst HBO werkt aan een nieuwe spin-off-serie gebaseerd op de hitfilm Grease uit 1978. Dat meldt The Hollywood Reporter. Eerder werd al aangekondigd dat er ook een bioscoop-prequel in de maak is, die plottechnisch het verhaal vertelt vóór de wereldberoemde film met John Travolta en Olivia Newton John.

Rydell High

Grease vertelt over Sandy en Danny, die elkaar op vakantie ontmoeten en verliefd worden. Als Sandy verhuist en op dezelfde school als Danny belandt, blijkt hij een heel andere jongen dan hij in de zomermaanden leek te zijn. Het tweetal gaat in het origineel naar Rydell High; dat zal ook de titel van de nieuwe serie worden.


Ewout Genemans over Verslaafd: 'Niet altijd iemand onder een brug'

Ewout Genemans over Verslaafd: 'Niet altijd iemand onder een brug'

Ewout Genemans (links) en interventionist Maarten Dammers helpen in Verslaafd mensen van hun afhankelijkheid af te komen. / ANP

Foto van 'Amarins de Boer'

15 OKT 2019

In Verslaafd worden zes kandidaten geholpen met hun verslaving. Dinsdagavond verschijnt op RTL 4 een nieuw seizoen.

Ons land telt zo’n 1,8 miljoen verslaafden, blijkt uit cijfers van verslavingsinstelling Jellinek. Het gaat dan om alcohol, tabak (meer dan twintig sigaretten per dag), drugs, gamen en gokken. In het programma Verslaafd wordt het topje van die ijsberg geholpen. In het nieuwe seizoen neemt naast het vaste gezicht Peter van der Vorst nu ook Ewout Genemans de helft van de afleveringen voor zijn rekening. Samen met interventionist Maarten Dammers helpen ze mensen van hun afhankelijkheid af te komen.

Aangezien Peter van der Vorst nu directeur content is bij RTL, had hij geen tijd meer om alle afleveringen te presenteren. Ewout Genemans werd daarom gevraagd drie episodes van zijn baas over te nemen. „Dat is een hele eer”, zegt Genemans. „Maar tegelijkertijd ook wel spannend.”


Familie wil kersthit Bing Crosby op nummer 1

Bing Crosby / ANP

Foto van 'Ingelise de Vries'

14 OKT 2019

Kerst zelf mag dan nog even duren, de marketingmachines zijn alweer op volle gang. Ook in de muziekindustrie. De familie van Bing Crosby wil namelijk zijn hit White Christmas op nummer 1 in de hitlijsten hebben.

White Christmas van Bing Crosby uit 1942 is een van de meest bekende kerstliedjes uit de geschiedenis, maar de plaat heeft in meer dan 75 jaar nog nooit op nummer 1 gestaan in de Britse hitlijsten. De familie van de vermaarde zanger hoopt dat daar verandering in komt als volgende maand een nieuw album met daarop de genoemde single uitkomt.


Jeugdserie van VPRO maakt kans op Emmy

Acteur Ferdi Stofmeel / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

14 OKT 2019

Jeugdserie De regels van Floor is genomineerd voor een International Emmy Kids Award. De VPRO-reeks maakt kans op het beeldje voor beste serie, zo onthulde de organisatie maandag. De uitreiking vindt op 31 maart plaats in Cannes.

De regels van Floor, naar de gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman, scoort goed in het buitenland. Zo werd de jeugdserie verkocht aan KIKA, de jeugdzender van de Duitse omroep NDR en ARD.

De serie, waarin Bobbie Mulder, Ole Kroes, Ferdi Stofmeel en Elisa Beuger de hoofdrollen vertolken, strijdt om de Emmy voor beste serie tegen Guru Paarvai 4 uit Singapore, Jamie Johnson uit het Verenigd Koninkrijk en Malhação: Vidas Brasileiras uit Brazilië.


Hoe vage Lazarus-shit van David Bowie ook geweldig kan zijn

Hoe vage Lazarus-shit van David Bowie ook geweldig kan zijn

Dragan Bakema en Noortje Herlaar. / Foto's: Jan Versweyveld

Foto van 'Erik Jonk'

14 OKT 2019

80.000 kaarten vlogen de afgelopen tijd voor de David Bowie-musical Lazarus over de digitale toonbank. Dat is een enorme berg voor een betrekkelijk nieuwe titel die niet eerder in Nederland te zien was. Maar waarvoor kochten al die duizenden een ticket eigenlijk?

Metro probeerde dat zondagavond tijdens de première in DeLaMar in Amsterdam - daar is de voorstelling maar liefst een half jaar te zien - uit te vinden. Het antwoord: geen idee wat we eigenlijk gezien hebben. Maar… gaat dat zien! Na november dan, want de eerste twee maanden hangt het bordje uitverkocht op de deur.

Hoe vage Lazarus-shit van David Bowie ook geweldig kan zijn

Dragan Bakema, het scherm en de band achter glas.


Natte voeten bij mini-optreden The Script in Amsterdams café

The Script-zanger Danny O'Donoghue/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

11 OKT 2019

„Ik heb natte voeten.” Nee, het is geen pretje om buiten in onzekerheid af te wachten of je je favoriete band te zien krijgt tijdens een mini-showcase.

Zelfs vanuit Apeldoorn en Nijmegen hebben er mensen zich op het Leidseplein gemeld waar in café Hoopman The Script een halfuurtje gaat optreden. Maar garantie om binnen te komen is er niet. Er wordt geduldig afgewacht totdat iets voor half twee de deuren opengaan en de lange rij in een klap implodeert. Wie geluk heeft, raakt binnen en wordt getrakteerd op een intiem optreden.

Gezellige rij


Zondag Met Lubach is terug: ‘Soms net guerrillacampagnes’

Arjen Lubach/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

11 OKT 2019

Nadat Zondag Met Lubach een seizoen pauze had, keert het gelauwerde programma zondag weer terug op de buis.

Arjen Lubach stond gedurende het voorjaar in tal van theaters op de planken, maar keert nu weer terug in zijn vertrouwde studio. Zijn items bepaalden in het verleden meer dan eens de onderwerpen bij de koffieautomaat en meer. Hij wist 65.000 mensen over te halen om een petitie te tekenen, waarin hij werd voorgedragen als Farao der Nederlanden, tal van radio-dj’s draaiden zijn Vroempoen-jingle en bijna een miljoen mensen downloadden de Kamergotchi-app.

TTIP


Platina voor Paul Elstaks Rainbow in the Sky

DJ Paul Elstak / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

10 OKT 2019

Met de muziek van Paul Elstak wordt het al snel een feestje. Nu is zijn muziek ook nog eens reden voor een feestje. Elstak heeft een platina plaat ontvangen voor zijn single Rainbow in the Sky.

De klassieker is, sinds de invoering van de digitale downloads, maar liefst 12 miljoen keer gestreamd. De teller staat nog lang niet stil, want het nummer is nog steeds één van de meest gestreamde tracks uit de jaren negentig, maakte zijn woordvoerder donderdag bekend.


Maan over filmdebuut: Suuuuuuperleuk, maar wel een ‘soort zij-ding’

Maan over filmdebuut: Suuuuuuperleuk, maar wel een ‘soort zij-ding’

Maan als leidster van de opstand van mooie kinderen.

Foto van 'Erik Jonk'

9 OKT 2019

Zangeres Maan maakt haar acteerdebuut in De Club van Lelijke Kinderen (deze week in de bioscoop). De 22-jarige zangeres is te zien als dochter van een nieuwslezer (Jeroen van Koningsbrugge).

Maan verafschuwt in familiefilm De Club van Lelijke Kinderen de flaporen van haar broertje Paul (hoofdrolspeler Sem Hulsmann). Maar als de president van het land lelijke kinderen laat oppakken en afvoeren naar een opfriskamp) begint zij dat in haar ogen afzichtelijke broertje te missen. Paul wordt de held als hij met twee andere kids ontsnapt (de geweldige Narek Awanesyan en Faye Kimmijser) en leider wordt van een landelijke opstand van mooie kinderen. Ook Maan neemt daarin het voortouw. Haar vader de nieuwslezer komt in een onmogelijke spagaat omdat hij van de president op tv de meest verschrikkelijke dingen over zijn zoon moet zeggen. Dat houdt hij lang vol. Metro sprak Maan over haar debuut in een hotel in Amsterdam.

Mevrouw De Steenwinkel, de actrice…


Jeroen van Koningsbrugge in spagaat in De Club van Lelijke Kinderen

Jeroen van Koningsbrugge in spagaat in De Club van Lelijke Kinderen

Foto: Robin van Lonkhuijsen / ANP

Foto van 'Erik Jonk'

8 OKT 2019

In de Familiefilm De Club van Lelijke Kinderen worden lelijke jongeren verwijderd uit de samenleving. Jeroen van Koningsbrugge speelt een vader in tweestrijd.

Bizar onderwerp natuurlijk: een president (Roeland Fernhout) die lelijke kinderen en vuil in het algemeen verafschuwt. ‘Houd het schoon’ is zijn slogan. Kids met flaporen, schele ogen, rood haar en wijnvlekken worden opgepakt en naar een opfriskamp gestuurd. Drie kinderen weten daaruit te ontsnappen en krijgen onder leiding van ‘flapoor-Paul’ (Sem Hulsmann) een landelijke opstand van mooie leeftijdsgenoten voor elkaar.

Flapoor-Paul


Richelle Plantinga is ‘de echte Britt Dekker’

Richelle Plantinga is ‘de echte Britt Dekker’

Richelle Plantinga als Megan.

Foto van 'Erik Jonk'

8 OKT 2019

‘De film van Britt Dekker’, klinkt het als Whitestar waar dan ook ter sprake komt. De werkelijke hoofdrolspeelster is echter Richelle Plantinga (20) die eerder te zien was in de serie Zomer in Zeeland (SBS6), de film De Libi en langer geleden in beide Flikkens, Maastricht en Rotterdam.

Richelles eerste hoofdrol als Megan (zij deelt de rol met Dekker, als haar personage ouder is, zie onder) speelt zich regelmatig zittend op een paard af. Als Zandvoortse draafde ze vast vaak op een edele viervoeter over het strand, zou je denken. Niets is minder waar: „Nee, nooit gedaan. Ik had nog helemaal geen paardrij-ervaring. Ik zat heel lang op turnen.”

Richelle Plantinga is ‘de echte Britt Dekker’

Richelle en Victoria Koblenko.


Britt Dekker: liever op een paard dan op tv

Britt Dekker: liever op een paard dan op tv

Britt Dekker met haar George.

Foto van 'Erik Jonk'

7 OKT 2019

Britt Dekker maakt woensdag haar acteerdebuut in de film Whitestar. Haar paard George heeft een hoofdrol en die kreeg zij op een opmerkelijke manier.

Britt Dekker (27) en paarden, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De blondine met het hart op de tv-tong bedient met haar YouTubekanaal PaardenpraatTV 166.000 abonnees. Nu is er een onvervalste paardenfilm, Whitestar (woensdag in de bioscoop). Bedacht door Britt, met actrice Britt.

Metro sprak de debuterende actrice tijdens een persdag in Hippisch Centrum Muiderberg.