Showbizz

Van Egmond: Halverwege Gijp wilde ik ermee stoppen

Foto: Vincent van Dordrecht

Foto van 'Johan van Boven'

24 JAN 2017

Michel van Egmond heeft zo'n 700.000 sportboeken verkocht en is bezig aan een nieuwe potentiële bestseller. Een interview over druk, Thomas Dekker en stiekem toch een beetje over geld.

De ober zet een cola light en een cappuccino op tafel en vraagt of zijn bezoek iets wil eten. Michel van Egmond houdt het liever bij koffie. Na een halfuurtje vraagt de schrijver van ‘Gijp’, ‘Kieft’, ‘Topshow’ en ‘De wereld van Gijp’ om een colaatje. Voor de dorst.

Geen uitsmijtertje?
Aaah, nee! Die heb ik voor de rubriek ‘Uitsmijter’ in Voetbal International zo ongelooflijk vaak op met René van der Gijp, dat ik ze nu niet meer kan zien. Iedereen dacht altijd dat het nep was, maar we aten – zeker in het begin – altijd een uitsmijter als we elkaar spraken. Op een dag kwam Hans van Breukelen het terras op en die geloofde zijn ogen niet. ‘Ik dacht dat jij deze rubriek uit je duim zoog’, zei hij tegen mij. Ik antwoordde dat dat iets zei over zijn wantrouwigheid. ‘Straks ga je me ook nog vertellen dat jullie echt een uitsmijter eten’, zei Van Breukelen. Op dat moment kwam net de ober aanlopen met twee uitsmijters in zijn handen. Je had die kop van Van Breukelen moeten zien!

Mis je dat soms, zo’n wekelijkse rubriek of überhaupt het werken voor een weekblad?
Af en toe liep ik tegen een verhaal aan dat ik niet kwijt kon. Best zonde. Tot Peter Vandermeersch, de hoofdredacteur van NRC, mij een keer vroeg voor zijn krant te schrijven. Ik had geen zin in een column, maar soms een verhaal kwijt kunnen is wel lekker. Laatst heb ik met Jorien van den Herik gedineerd en hij vertelde dat hij na tien jaar weer eens naar De Kuip ging. Daar heb een artikel voor NRC van gemaakt. Dus nu heb ik weer een uitlaatklep voor dat soort verhalen. Maar de redactie of een wekelijkse deadline mis ik absoluut niet.

Nu zit je liever in een vliegtuig met spelersmakelaar Rob Jansen voor een nieuw boek?
Het wordt een portret over hem en de wereld waarin hij zich beweegt. Als zoon van een vakbondsman is hij nu de grootste commerciële spelersagent van Nederland. Hij neemt mij mee in een wereld die normaal gesloten blijft voor een journalist. Ik zit bij gesprekken met spelers en clubbestuurders. Dus ik vond mezelf al vrij snel terug in de boardroom van Everton, achterin de auto bij Dick Advocaat in Istanbul en bij clubs in Milaan.

Mag je alles opschrijven?
Als ik mensen benader voor een boek overheerst altijd het misverstand dat ze álles moeten vertellen. Dat doet natuurlijk niemand. Het gaat erom wat ze wél kwijt willen en de toegang die ze geven tot hun leven. Dat moet interessant zijn voor een boek. In ‘Kieft’ staan heel veel dingen niet. Maar wat er overblijft, moet goed genoeg zijn om 400 pagina’s mee te vullen. Dat probeer ik bij Rob ook te doen en tot nu toe gaat dat zeer voortvarend.

Hebben er mensen nee gezegd toen je hen benaderde voor een boek?
Ja hoor. Meestal omdat ze op dat moment niet zaten te wachten op een boek over zichzelf. Ik heb ook vaak genoeg nee gezegd tegen mensen die mij benaderden. Hoe meer boeken ik verkoop, des te vaker ik word benaderd. In het begin werd ik alleen gebeld door iemand namens zeehondenopvang Pieterburen, maar inmiddels ook door artiesten, aanstormende politici en uitgerangeerde mensen die een graantje mee willen pikken.

En dan lig je in een deuk van het lachen als je hebt opgehangen?
Nee, ik ga meestal met die mensen om de tafel zitten. Binnen vijf minuten weet ik vaak al of er een goed boek in zit of niet.

Mensenkennis?
Meer kennis van wat er nodig is om het een half jaar met iemand vol te houden en ik moet een oprechte interesse in iemand hebben. Als dat er niet is, houd ik het niet vol.

Wordt het steeds moeilijker om een interessant persoon te vinden?
Alles moet kloppen. De naam, de populariteit van die persoon, zijn status in zijn wereldje, de klik met de auteur, de levensfase waarin hij of zij verkeert, noem alles maar op. Ik heb – dat klinkt heel wrang, maar je begrijpt wat ik bedoel – mazzel gehad met Gijp en Kieft. Bij het eerste boek van Gijp gebeurde er iets ingrijpends, bij Kieft was het ingrijpende al gebeurd en bij het tweede boek over Gijp gebeurde er weer iets ingrijpends. Dus het is wachten tot het noodlot Rob Jansen treft, haha.

Waarom wilde je het boek over Thomas Dekker niet schrijven?
Hij vond het een voordeel dat iemand van buiten de wielerwereld het zou schrijven, maar ik vond me te veel een outsider. Het leek mij daarom verstandiger dat iemand met verstand van de materie erop zou duiken.

Van der Gijp riep dat jij het verhaal van Dekker niet geloofde.
Dat klopt niet. Het werd een dermate technisch verhaal, ook over die doping, dat het zinloos zou zijn dat ik me vanaf nul zou moeten inlezen. Ik ben hartstikke blij dat Thijs Zonneveld het heeft gedaan.

Bel je Gijp dan nog op om te vragen waarom hij dat over jou heeft geroepen?
Ik ben heel lang geleden opgehouden met dingen rechtzetten die in dat programma worden geroepen. Het was ook niet zo belangrijk allemaal. Als mensen ernaar vragen vertel ik hoe het is gegaan, zoals nu tegen jou.

Van der Gijp had het ook vaak over geld. In 2014 stond er ergens een artikel met de kop ‘Steenrijke Van Egmond verlaat VI’.
Wat is steenrijk? Wat voor bedrag moet je dan op je rekening hebben staan? Mensen zijn heel erg geobsedeerd door de opbrengst van mijn boeken. Er gaat geen interview voorbij waarin niet naar geld wordt gevraagd. Heeft het geld mij veranderd? Nee. Wat doe je met het geld? Niets bijzonders. Moet je nog werken? Ja. Houd je van grote auto’s? Nee.

Vind je dat irritant?
Nee, juist grappig. Want het is een gebrek aan creativiteit. Ik houd al vier jaar lang hetzelfde verhaal.

Maar als je ineens bestsellerauteur bent, verandert je leven toch wel?
Ja, natuurlijk. Het eerste boek heb ik geschreven terwijl ik een baan bij Voetbal International had. Ik was toen best een actief mannetje. Wekelijks drieduizend woorden in de vorm van een reportage, een column, Uitsmijter met Van der Gijp, twee dagen per week eindredacteur van het tv-programma Voetbal International en ik schreef dat boek. Omdat ‘Gijp’ het bestverkochte sportboek aller tijden werd, kon ik bij ‘Kieft’ zeggen: jongens, het is voor iedereen beter als ik me op die boeken concentreer. ‘Kieft’ wilde ik sowieso snel maken.

Waarom?
Het was precies het juiste moment. Ik was bang dat het zou uitlekken, want heel veel mensen in Amsterdam wisten in wat voor situatie hij zat. Na het verschijnen van het boek ben ik misschien wel vijftig mensen tegengekomen die zeiden: leuk boek, dat wist ik allemaal al, want ik ben zijn buurman. Die Kieft heeft vijftig buurmannen, als ik iedereen moet geloven. Maar om op je vorige vraag terug te komen: de grootste verandering voor mij was dat ik me volledig op het schrijven van boeken kon gaan storten. En dat de verhalen nu naar mij toe kwamen, omdat het succes van ‘Gijp’ vertrouwen bij de mensen wekte. Maar het is natuurlijk niet zo dat een boek minimaal 100.000 keer wordt verkocht als mijn naam erop staat. Als ik een slecht onderwerp kies of het gewoon slecht opschrijf, koopt daarna niemand meer een boek van mij.

Maar je begint wel aan een boek met het idee: dit wordt weer een bestseller?
Ik moet toegeven dat ik best druk voel. Vanuit de uitgever en de mensen om me heen. Dan zeggen ze: We verwachten niet dat je volgende boek weer zo’n enorm succes wordt, als het 100.000 keer wordt verkocht is het ook goed. 100.000! Tegen die druk moet ik mezelf zien te wapenen.

Hoe?
Niet nadenken en het beste boek schrijven.

Dan zit je te tikken en denk je: ik heb weer een bestseller te pakken?
Bij ‘Kieft’ dacht ik dat al toen ik voor het eerst zijn verhaal aanhoorde. Al moest het wel exclusief blijven. Want als het al op zaterdag groot in De Telegraaf had gestaan, was het niet zo’n groot succes geworden. Bij de andere boeken was ik eigenlijk vrij negatief.

Negatief?
Voordat ik begin met schrijven ben ik vaak heel enthousiast en denk ik dat het boek potentie heeft. Maar als ik eenmaal ga schrijven, denk ik op een gegeven moment: waar slaat dit allemaal op? Wat een onzin allemaal, hier zit niemand op te wachten. Ik ben op zo’n moment in staat alles weg te flikkeren. Dan verzin ik enorm moeilijke constructies met flashbacks en weet ik veel allemaal. Dingen die sinds de uitvinding van de boekdrukkunst nog nooit zijn vertoond, hele schema’s. Maar dan gaat de tijd dringen en realiseer ik me: fuck it, ik moet gewoon schrijven zoals ik altijd schrijf. Dan komt het wel goed. Als ik het dan aan mensen laat lezen, zijn ze enthousiaster dan ik. Dat is een goed teken. Maar bij ‘Gijp’ dacht ik dat dat hele boek niet zou verschijnen. Halverwege wilde ik er echt mee stoppen.

Moet je je voorstellen…
Dan was mijn boekenschrijfcarrière in de kiem gesmoord. Het was echt een molensteen om mijn nek, ik had er totaal geen plezier in. Op een gegeven gebeurde er allerlei dingen rond Van der Gijp en ging het ineens als een speer. Zeker toen het een succes bleek, had ik natuurlijk de smaak goed te pakken. Maar als ik het had opgegeven, was ik nooit meer begonnen aan het schrijven van een boek.


Er komt een follow-up serie van Sex and the City!

De officiële cast van Sex and the City zal waarschijnlijk niet te zien zijn, maar goed nieuws is het wel. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

23 JUN 2019

Je had de serie, toen een film, toen een tweede film en daarna was het basta: Sex and the City komt nooit meer terug. Maar fans springen een gat in de lucht bij het volgende nieuws: er komt een nieuw boek én een nieuwe tv-serie van Sex and the City-schrijfster Candace Bushnell. En die klinkt nog beter dan het oldskool Sex and the City!

In maart afgelopen jaar werd bekendgemaakt door Deadline dat het boek van Sex and the City een follow-up kreeg met de naam Is There Still Sex in the City? Het boek staat gepland voor 6 augustus, maar dat is dus niet het enige: dit boek krijgt ook een tv-staartje met een eigen serie op televisie. En de serie zal gaan over een categorie vrouwen die je wellicht niet verwacht.

50-plussers


Dief berooft Halle Berry bijna van haar hele huis

Dief berooft Halle Berry bijna van haar hele huis

De man was flink brutaal: hij had een slotenmaker bij zich en een van de sloten was zelfs al veranderd. /ANP

Foto van 'Metro'

22 JUN 2019

Waarom zou je een tv, laptop of auto stelen als je ook gewoon iemands hele huis buit kan maken? Inboedel en al. Dat moet de dief die Halle Berry in maart bijna beroofde gedacht hebben. De 59-jarige man, die in januari ook al een poging waagde, was namelijk van plan de sloten van haar huis te verwisselen en zelf in te trekken.

Slotenmaker

De dief werd in januari ook al aangetroffen bij het huis van Berry. Toen was hij met een slot aan het rommelen, schrijft TMZ. Pas toen een tuinman hem aansprak, nam hij de benen. Slechts enkele maanden later, in maart, was het opnieuw raak. Deze keer was de man echter een stuk brutaler: hij had een slotenmaker bij zich. Een van de sloten was zelfs al vervangen toen het personeel toch maar even ging checken wat er aan de hand was.


Chucky is back: 2.0!

Camera videoChucky is back: 2.0!

Foto van 'Erik Jonk'

21 JUN 2019

Een angst van zovelen – een bezeten speelgoedpop - is terug op het witte doek. De horrorklassieker Child’s Play is nu in een 2019-versie te zien met uiteraard Chucky, de beroemde pop uit de vorige eeuw, in de absolute hoofdrol. En ja, hij vraagt het weer uitermate vriendelijk: Wanna play?

Gruwelijke andere kant

Child’s Play 2019 is van de makers van de succesvolle reboot van IT. Zij laten zien hoe een Vietnamese fabrieksarbeider wraak neemt op een vernederend ontslag. Hij creëert Chucky als moordpop in plaats van een behulpzaam vriendje Buddi, zoals de populaire poppen worden genoemd. De jonge Andy (Gabriel Bateman) wordt eigenaar van Chucky (met de stem van Star Wars-acteur Mark Hamill). Zijn moeder (Aubrey Plaza) schenkt de pop voor zijn verjaardag en als troost voor een verhuizing waarmee haar zoon het moeilijk heeft. Andy wordt Chucky’s beste vriendje, wat gelijk een gruwelijke andere kant inhoudt: wie Andy (of Chucky) pijn doet… die moet het ontgelden zullen we maar netjes zeggen. De vriend van Andy’s moeder, de kat, de aardige buurvrouw die zegt ‘nu Andy’s beste vriend te zijn’ en de klusjesman van het appartementencomplex en ook al het volk in de speelgoedwinkel waar Chucky eerder werd verkocht: allemaal zien zij een pop met een menselijke trekken en een menselijke wil, maar die tegelijkertijd een psychopaat en een moordmachine kan zijn.


Dotan geeft toe dat nepaccounts zijn idee waren

Dotan geeft toe dat nepaccounts zijn idee waren

Dotan noemt zijn actie een 'domme fout'. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

20 JUN 2019

Zanger Dotan heeft toegegeven dat hij de bedenker was van de nepaccounts waarmee hij zijn populariteit kon vergroten. Hij bood vanmiddag in een interview op Qmusic nogmaals zijn excuses aan.

De zanger noemt zijn acties ‘een domme fout’. Hij zocht manieren om zijn muziek aan de man te brengen en kwam er te laat achter dat hij te ver was gegaan. „Ik heb niet ingegrepen op de momenten dat het moest en kon”, aldus Dotan.

Aandacht


Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA
Likeability of3

Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA

Noa gaat dan misschien wel haar moeder achterna, maar ze vindt het niet erg om vergeleken te worden met haar. /Zomer met Art

Foto van 'Metro'

19 JUN 2019

Noa Vahle, de 19-jarige dochter van Linda de Mol, heeft een carrièrestap ondernomen waarmee ze haar moeder achterna gaat. Ze heeft namelijk een contract getekend bij BNNVARA, zo maakte ze gisteravond bekend bij Zomer met Art.

Misschien presenteren

„Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik heb twee weken geleden een contract getekend bij BNNVARA”, vertelt Noa aan presentator Art. Hij wil natuurlijk alle details weten, en dan specifiek of ze haar moeder achterna gaat en ook programma's zal presenteren. Jammer genoeg komt er geen definitief antwoord op: „Wie weet", aldus de nieuwste aanwinst van BNNVARA.


dislike
user_ea6f18687d4bcd126a7b2feadee879b472a171a8_avatar

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontjevideo icon
01:47

In samenwerking met Dutch Film Works

18 JUN 2019

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontje

Met de beste bedoelingen heeft een moeder, Karen, een speelgoedpop voor de verjaardag van haar eenzame zoontje gekocht. Ze zijn pas verhuisd en de jonge Andy heeft het er maar wat moeilijk mee. De aankoop blijkt bepaald geen gelukkige. De pop beschouwt zich als beste vriend van het kind gaat gruwelijk los op iedereen die Andy op een of andere manier in de weg zit.

Horror

Komt dit verhaal je bekend voor? Klopt: Chucky is back! Donderdag kun je de re-make van de horrorklassieker Child’s Play in de bioscoop zien. De op het oog vriendelijke pop komt net als in 1988 op de verkeerde manier tot leven en zorgt voor bloederige taferelen. De vraag voor velen in Child’s Play: ben ik Chucky’s beste vriend of een grote vijand? Oftewel, vraagt de pop jou Wanna play?

Child’s Play 2019 geeft de bioscoopganger een totaal vernieuwde kijk op de klassieker van 31 jaar geleden. De makers presteerden dat eerder met de succesvolle reboot van IT.


Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn. /ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

De 21-jarige Amerikaanse Disneyster Bella Thorne laat zich niet zomaar chanteren. Waarom? Ze heeft haar eigen naaktfoto’s op Twitter geplaatst, nadat ze werd afgeperst door hackers die de beelden in handen kregen.

Chanteren

Op Twitter schrijft ze: „Fuck you en de macht die je over me denkt te hebben. Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek”. Ze schrijft bij haar post: „Gisteren is mijn account gehackt en de voorbije 24 uur werd ik afgeperst met mijn eigen naaktfoto’s. Ik voel me bekeken. Iemand heeft iets van me afgepakt dat ik enkel wilde tonen aan één speciaal persoon”.


Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

De eerste van vier Hunger Games-films, met Jennifer Lawrence in de hoofdrol, verscheen in 2012 en leverde wereldwijd zo'n 3 miljard dollar (bijna 2,7 miljard euro) op. / ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Hunger Game-fans opgelet! Nog heel even wachten, maar er komt een nieuw boek mét verfilming. Schrijfster Suzanne Collins brengt in mei 2020 een prequel uit, die naar verwachting vrij snel daarna verfilmd gaat worden, dat meldt The Hollywood Reporter.

Het nieuwe boek


Likeability of5

Pasgetrouwde Daley Blind wordt vader

Daley Blind en Candy Rae Fleur. / AFP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Afgelopen weekend trouwde voetballer Daley Blind met zijn vriendin Candy Rae Fleur. Maandag laat de 29-jarige Ajacied weten dat hij niet alleen met Fleur is getrouwd.

Bij een foto genomen op hun huwelijksdag schrijft de voetballer: „Het ene speciale moment na het andere. We zijn met zijn drietjes getrouwd. Mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader.”

Een hoop te vieren


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Komt Tempation-Megan Joshua verrassen in EOTB?!

Megan uit Temptation Island. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

15 JUN 2019

Dikke kans dat de kijkers van Temptation Island (wat nu even niet wordt uitgezonden) zich elke zondagavond storten op een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars. En daar komt een oude Temptation-deelneemster in terug, als we sommige media mogen geloven: Megan (snap je)!

Megan deed in 2018 mee aan Temptation Island met haar toenmalige lover Kevin. Dat ging al snel mis: Kevin was meerdere malen vreemdgegaan voordat het koppel meedeed aan het programma. Megan kreeg door de lieve woorden en vriendelijke schouder om op te huilen van Joshua al snel het besef dat ze wellicht beter weg kon gaan bij Kevin. En haar 'liefdesverdriet' genas snel door de bedkunsten van Joshua, waar ze al op dag 3 kennis mee maakte.

Doei beste vriend, hallo Ex On The Beach!


Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Rupert Grint en Tom Felton lijken wel wat te voelen voor een Harry Potter-filmreünie. /ANP

Foto van 'Metro'

14 JUN 2019

Harry Potter liefhebbers opgelet! Er bestaat een kans dat we Rupert Grint en Tom Felton weer te zien krijgen in de tovenaarswereld, zij lijken namelijk wel wat te voelen voor een eventuele filmreünie. Aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly vertellen de acteurs dat hun personages een deel van hen zijn geworden en dat het ze erg leuk lijkt weer eens deel te zijn van de magische wereld.

Eerder deze week opende een nieuwe attractie in het het Wizarding World of Harry Potter-pretpark, namelijk Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure. Een paar Harry Potter-acteurs waren aanwezig om de opening zo feestelijk mogelijk te maken, waaronder Grint en Felton.

Eventuele remake


Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren

Britt Dekker tijdens de seizoenspresentatie van de NPO 2018-2019. / ANP

Foto van 'Metro'

13 JUN 2019

Voormalig realityster Britt Dekker gaat voor het eerst haar eigen studioprogramma presenteren. Dekker, die ook video’s maakt voor haar eigen Youtube-kanaal, zal de dierenquiz Paardenpraat TV op de AVROTROS aan elkaar gaan praten.

Eerste eigen studioprogramma

„Dit is heel cool, ik krijg mijn eigen dierenquiz bij AVROTROS op NPO3” deelt de 27-jarige Dekker donderdag op Instagram. „Echt super gaaf, want dit is mijn eerste eigen studioprogramma en we hebben echt twee mega toffe teamcaptains die nog geheim moeten blijven.”


Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Rico Verhoeven. / Robin Utrecht | ANP

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Presentator Bram Krikke, kickbokser Rico Verhoeven, politicus Jesse Klaver en presentatrice Gwen van Poorten zijn donderdagavond beloond met een Best Social Awards. Deze awards worden beschouwd als de belangrijkste social media-prijzen van ons land. Woensdag werden onder meer overheden en merken in business-categorieën al beloond, donderdag waren in Casco Amsterdam de vijftien publieksprijzen aan de beurt.

Nieuw talent

„Wat een geweldige lijst winnaars! We zien veel nieuw talent dat heeft gewonnen, zoals Bram Krikke, Gwen van Poorten en Merol. Social media is in beweging en ook de consument heeft behoefte aan innovatie en creativiteit. Dat bewijst deze groep nieuwe winnaars ook maar weer eens. Het is fijn om te zien dat onze prijzen met de zesde editie steeds groter worden. Dat zie je aan de groei in uitgebrachte stemmen en aandacht voor onze prijzen”, aldus Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social.


Trotse Jonny de Mol wordt opnieuw vader
Likeability of5

Trotse Johnny de Mol wordt opnieuw vader

Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk verwachten samen hun tweede kindje. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

12 JUN 2019

Babynieuws! Johnny de Mol wordt opnieuw vader. Hij en zijn vrouw Anouk verwachten een tweede kindje. Dat laat de presentator weten via Instagram.

Woensdag plaatste De Mol een tekening van zijn stiefdochter Kiki, die Anouk kreeg uit een eerdere relatie, op Instagram.

Tekening


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

De verloofde van Lil' Kleine is zaterdag bevallen van hun eerste kindje: een zoon. /Instagram Jaimie Vaes

Foto van 'Metro'

9 JUN 2019

Hoera! Lil' Kleine heeft tijdens zijn optreden op het 7th Sunday festival in Veghel bekend gemaakt dat hij voor het eerst vader is geworden. Zijn verloofde, Jaimie Vaes, is zaterdag bevallen van een jongetje.

'Heel gezellige vader'

De rapper hoopt een „heel gezellige" vader te worden. Eerder zei hij tegen Grazia„Ik word zijn beste vriend." Ook streeft hij ernaar een vader te zijn waarop zijn zoon trots zal kunnen zijn.


Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

Onder andere de Vlaamse verleiders Pommeline en Fabrizio zien we terug in Temptation Island VIPS. Foto: Instagram @pommelinetilliere

Foto van 'Lisa Vermeij'

6 JUN 2019

Nog een paar weken wachten en dan kunnen liefhebbers van bedrog, drama, lust en sexy intriges weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIPS. Vanaf 27 juni is de relatietest weer exclusief te zien bij Videoland. De eerste paar koppels zijn bekend.

Fabrizio & Pommeline


CJP’er Rick op De Parade: dat kan zomaar chaos worden

CJP’er Rick op De Parade: dat kan chaos worden

Rick van Veluw is deze zomer ‘chaotisch talkshowhost’ op de Parade. / Diederick Bulstra Photography

Foto van 'Rick van Veluw Eindredacteur CJP'

6 JUN 2019

Een interview houden met jezelf? CJP-eindredacteur Rick van Veluw doet dat gewoon, als slot van de CJP/Metro-reeks, over zijn andere rol op theaterfeest De Parade.

Hij claimt de bastaardzoon van Jeroen Pauw én het achterneefje van Eva Jinek te zijn: Rick van Veluw (26). Deze zomer mag hij zijn voorbeelden achterna als talkshowhost met Zijn er nog vragen? op rondreizend theaterfestival De Parade. Om te oefenen interviewde hij alvast zichzelf.

Erg vroeg naar bed


Likeability of2

Zoontje Nicolette Kluijver gepest

icolette Kluijver met haar kinderen Isabella, Ana-Sofia en Jesse op de rode loper voorafgaand aan de Christmas Show. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Het vierjarige zoontje van presentatrice Nicolette Kluijver wordt gepest omdat hij op ballet zit. Dat laat de presentatrice weten via een bericht op Instagram, waarin zij tevens een oproep doet aan alle ouders.

Als je maar gelukkig bent


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Likeability of3

Emile Ratelband voor de achtste keer vader

Emile Ratelband. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Emile Ratelband verwacht opnieuw een kind. De positiviteitsgoeroe bevestigde het nieuws eerder op woensdag aan BuzzE. Zijn draagmoeder, die twee keer eerder een miskraam kreeg, is opnieuw zwanger.

Omgangsregeling

Ratelband ziet zijn achtste kind als een kans om ‘helemaal opnieuw te beginnen’. Eerder probeerde Ratelband via de rechtbank zijn wettelijke leeftijd aan te passen. Wetenschappelijk onderzoek had volgens Ratelband namelijk uitgewezen dat zijn ‘echte’ leeftijd 41 is.


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar