Televisieserie Charmed maakt comeback

6 januari 2017 om 09:29 door Jessica Heijmans
Televisieserie Charmed maakt comeback
Foto: Kippa

Full House, Gillmore Girls, Prison Break, 2016 was een jaar vol met series die hun terugkeer naar de buis maakten. Dit jaar mogen de fans van de 90's serie Charmed zich in hun handen wrijven, want ook deze serie zou een reboot krijgen.

Heksentrio Phoebe (Alyssa Milano), Piper (Holly-Marie Combs) en Prue (Shannen Doherty), later vervangen door Paige (Rose McGowan), wisten met hun magische avonturen in San Francisco vele kijkers jarenlang te boeien. Meer dan tien jaar nadat de serie tot zijn einde kwam, heeft The CW besloten om de serie nieuw leven in te blazen.

Terugkomst

Het Amerikaanse netwerk heeft aan The Huffington Post bevestigd dat zij een pilotaflevering van de serie hebben besteld. Helaas voor de fans van de zusjes Halliwell, is er wel een catch. De nieuwe serie zou in 1976 gaan afspelen, en dat maakt een terugkomst van de originele 'Charmed Ones' vrij onwaarschijnlijk.

 

De nieuwe serie zal worden geleid door Jennie Snyder Urman, de producent van 'Jane the Virgin'. Collega's Amy Rardin en Jennie Snyder verzorgen naar alle waarschijnlijkheid het script.

Een aantal van de originele actrices heeft via Twitter direct gereageerd op het nieuws. „#Charmed fans! Er zijn geen fans zoals jullie. Jullie zijn de beste van het beste!", tweette Alyssa Milano enthousiast. Holly Marie Combs liet weten het team geluk te wensen.

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!