Nieuw in de Nederlandse bioscoop deze week

4 januari 2017 om 11:05 door Metro
Nieuw in de Nederlandse bioscoop deze week
Michael Fassbender als Callum Lynch in Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed
Dankzij een technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een geheim genootschap, de Assassijnen. Hij vergaart kennis en doet vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.

 

L’Odyssée
Het is 1946 en Jacques-Yves Cousteau leeft met zijn vrouw en hun twee zonen in een prachtig huis dat uitkijkt over de Middellandse Zee. Overdag duiken ze, ’s nachts kijken ze naar de sterren. Ze leven in een paradijs, maar Cousteau is niet tevreden. Hij leeft voor het avontuur en gelooft met heel zijn hart in ontwikkeling en vooruitgang. Dankzij zijn uitvinding, een apparaat waarmee je onder water kunt ademen, heeft hij een nieuwe wereld ontdekt.

 

The Founder
Controversieel verhaal achter de oprichting van McDonald’s met Michael Keaton (Birdman) als Ray Kroc, een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen in het zuiden van Californië. De ambitieuze Ray Kroc laat de twee dromen van een enorme franchise: McDonalds!

 

The History Of Love
Verhaal over Leo, een jongen die hield van een meisje dat Alma heette. De Tweede Wereldoorlog scheidde hen; Alma vluchtte naar New York, maar Leo zette alles op alles om haar terug te vinden. In het New York van nu woont een vrolijke tiener die ook Alma heet. De oude Leo woont aan de andere kant van de brug, in Chinatown. Niets lijkt hen te verbinden. Maar een reis door tijd en over continenten brengt ze samen.

 

The Violin Teacher
Als de violist Laerta door de zenuwen zijn auditie verprutst voor het gerenommeerd symfonieorkest van São Paolo, moet hij gedwongen uitzien naar een andere baan. Het enige wat hij kan vinden is die van muziekleraar aan een school in een grote sloppenwijk. Met muziekonderwijs wordt daar geprobeerd kinderen een alternatief te geven voor een leven vol criminaliteit en drugsgebruik.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!