Showbizz

Camera videoMichiel Huisman: soap-puber wordt mooiste ter wereld

Michiel begin 2016 tijdens de premiere van Game of Thrones./BRUNOPRESS

Foto van 'Constance van Amstel'

5 JAN 2017

Wat wij in Nederland natuurlijk al láng wisten, lijkt nu ook te zijn doorgedrongen bij de rest van de wereldbevolking: Michiel Huisman is de knapste man ter wereld. Tenminste, volgens de bezoekers van het videoplatform TV Candler dan, want zij zetten onze Michiel op de toppositie van een lijst met de 100 knapste koppen ter wereld.

Bregje

‘The Annual Independent Critics List of The 100 Most Handsome Faces’, schijnt al 27 jaar te bestaan, en heeft een jury die bestaat uit leden uit 196 landen. Of Nederland daarin dit keer oververtegenwoordigd was, weten we niet, maar trots zijn we natuurlijk allemaal op deze eervolle titel van de sympathieke Nederlander. Overigens staat er in de lijst van 100 knapste vrouwen ook een Nederlandse, het model Bregje Heinen staat op de 60e plaats.

Michiel Huisman sloeg al op jonge leeftijd aan het acteren. Na wat kleine rollen in films en series, brak hij in 1998 bij het grote publiek door als Rover in Goede Tijden Slechte Tijden. Lang bleef de geboren Amstelvener daar niet hangen, want in 1999 dook hij alweer op in Spangen. In deze tv-serie speelde hij tot 2002 de rol van Pelle. Hij werkte hard, want daarnaast speelde hij in de tv-serie Costa, de tv-film Suzy-Q (Met Carice van Houten) en serie Dok 12.

Met Monique van de Ven in Spangen./ANP

Zijn filmcarrière kwam pas echt van de grond tussen 2002 en 2005 met hoofdrollen in achtereenvolgens de films Volle Maan, Phileine zegt sorry, Floris en Johan. Internationaal kreeg hij voor het eerst voet aan de grond met een bescheiden rol in de detective Dalziel and Pascoe in in 2006.

Daarna ging het hard met de Nederlandse acteur. Hij werkte in de jaren daarna in zowel Nederland als het buitenland, wat hem uiteindelijk een rol opleverde in World War Z, een film waarin ook Brad Pitt (!) te zien was. Een rol in de HBO-serie Treme werd uiteindelijk Huismans definitieve doorbraak in Hollywood. Daarna volgden grote rollen in de grote Amerikaanse series Nashville, Orphan Black en natuurlijk Game of Thrones.

In Treme (2010)/Brunopress

Inmiddels woont Michiel al een tijd niet meer in Nederland, maar heeft hij het met zijn vrouw Tara Elders en hun dochter Hazel naar zijn zin in de Verenigde Staten. Stilzitten, daar doet Michiel niet aan, want er staan alweer vier nieuwe films op de planning voor de komende tijd.

Bekijk hier een video van Michiel Huisman door de jaren heen:


Views

500+

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke. / Screenshot YouTube

Foto van 'Imre Himmelbauer'

GISTEREN

Boer Olke van Boer Zoekt Vrouw Internationaal heeft nieuw liefdesgeluk gevonden. Een halfjaar na de tragische dood van zijn vriendin Karen heeft de in Texas woonachtige landbouwer bekendgemaakt dat hij een nieuwe vlam gevonden heeft.

„Ik ben na het overlijden van Karen in contact gekomen met Hilda, een Nederlandse vrouw die hier in Texas woont. We zijn heel blij met elkaar en zien elkaar zoveel mogelijk”, zo vertelt boer Olke tegen de KRO-NCRV.

Steun


Views

1k+

Jorden van Ex on the Beach krijgt eigen programma

Jorden van Ex on the Beach krijgt eigen programma

Jorden was de grote playboy van het derde seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Foto van 'D. van Aken'

19 JUL 2018

Jorden was waarschijnlijk de meest besproken deelnemer aan het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De playboy krijgt daarom samen met medekandidaat Channah deze zomer een eigen programma op MTV.

Albufeira en Spaanse costa

In 'Scoor De Zomer Door' gaan Jorden en Channah vakantiegangers helpen met versieren. Het duo struint populaire buitenlandse strandbestemmingen af naar vriendengroepen die nog geen "succes" hebben geboekt.


Views

3k+

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

Dorien Rose is één van de verleidsters die mee doet aan Temptation Island VIPS. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

22 MEI 2018

Temptation Island is afgelopen, maar je kunt maar heel even rustig ademhalen tot de volgende editie alweer voor de deur staat: Temptation Island VIPS. En nadat de koppels bekend werden gemaakt, is het nu ook tijd voor een aantal van de verleiders en verleidsters om naar buiten te treden. En daar zitten tevens een paar 'BN'ers' tussen...

Dorien Rose

Zo is model en Angelina Jolie-look a like Dorien Rose een van de bekendste verleidsters die gaat proberen om Niels, Donny, Ruud en de onbekende Stefano te verleiden.


Views

24k+

Pete Philly slechtste kandidaat De Slimste Mens ooit

Dat ging moeizaam... ©NPO

Foto van 'Jelmer Visser'

17 JUL 2018

Dat ging op zijn zachtst gezegd een beetje stroef. De deelname van rapper Pete Philly aan de Slimste Mens is historisch geworden. Nog nooit sprokkelde een kandidaat zo weinig seconden bij elkaar tijdens de kennisquiz met Philip Freriks en Maarten van Rossem.

Vooral de puzzelronde bleek een onoverbrugbare hindernis, hij verloor zoveel seconden dat hij extra tijd kreeg omdat hij anders de finale niet eens zou halen. Auw.

De tijd begint te dringen ©NPO


Views

3k+