Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 3 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Tan kreeg Formule 1-liefde Robbie Williams bevestigd

RTL Late Night-presentator Humberto Tan heeft voor de uitzending van woensdagavond nagevraagd of zijn hoofdgast Robbie Williams van de Formule 1 houdt. Toen de wereldberoemde zanger werd geconfronteerd met een filmpje van Max Verstappen die hem uitnodigde voor een race, bleek Williams niet geïnteresseerd in de sport. En Max? Met de reactie ‘Vast een aardige jongen, maar geen idee wie dat is’, liet Williams Tan even met z’n mond vol tanden staan.

„De Formule 1… ja, dat was apart. We hebben het nog gecheckt vóór de show en kregen de bevestiging dat hij de Formule 1 leuk vindt. Niet dus!”, reageert de talkshowman donderdagmorgen tegen Metro. „Het was wat mij betreft toch geen domper op de avond. We konden er samen hartelijk om lachen.”

Tan kreeg Formule 1-liefde Robbie Williams bevestigd
Humberto Tan. / Levin den Boer | ANP

Tan vond Williams, die meer dan een half uur aan tafel zat, een prima gast om in zijn programma te hebben: „Vooraf heb ik eerst met hem zitten praten op zijn hotelkamer. Ik heb erg genoten van zijn energie en optimisme. Zowel voor als achter de schermen was hij zeer toegankelijk.”

Yuri van Gelder

Donderdagavond wordt de stoel van Robbie Williams ingenomen door turner Yuri van Gelder. Hij praat met Humberto Tan over de Olympische Spelen in Rio, waarbij hij naar huis werd gestuurd ‘omdat hij normen en waarden die gelden op grove wijze had overschreden’. Ook gaat Van Gelder in op de vraag hoe diep hij door een dal is gegaan en of hij nog een vierde poging richting de Zomerspelen waagt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.