Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 16 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Jarig Voetbal Inside mag van Metrolezer blijven

Het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside viert maandagavond (20.30 uur) met een extra lange uitzending het vijftienjarig bestaan. Presentator Wilfred Genee, zijn vaste gasten René van der Gijp en Johan Derksen en onder meer Hans Kraaij jr., Gerard Joling en Peter R. de Vries schuiven aan.

Metro vroeg de lezer afgelopen week: is het nu wel eens mooi geweest of kan Voetbal Inside nog jarenlang mee? Maar liefst 85 procent van de 500 stemmers wil de ’kantinepraat’ op RTL 7 nog graag blijven aanhoren en 15 procent is het echt zat.

Reacties voor

Veel lezers reageerden ook. „Blijven natuurlijk, het is 100 keer beter dan Tom Egbers op NPO 1”, vindt Nel de Weerd bijvoorbeeld. Huibert Latenstein: „Ik hou er van dat Johan Derksen de zaken direct benoemt en duidelijk zijn mening geeft.” Jan van der Zant: „Wat mij betreft ‘door’. Er valt te lachen en lachen is gezond.” Ook Remy Veldkamp zal blijven kijken: „Knap, respect, petje af voor wat de mannen hebben neergezet.”

Reacties tegen

Fred Rutgers vindt het niks: „Stopverf voor de ogen. Drogende verf is spannender om naar te kijken.” Martijn Neutink: „Mag van mij wel weg. Alleen Ajax, PSV en Feyenoord komen aan bod en de rest is niet belangrijk.” Rezy Malensek vindt dat de heren aan tafel ondeskundig commentaar geven en Michel de Jong is het daar mee eens: „Gelul in de ruimte.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.