Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 9 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Gordon zet miljoenenvilla wederom te koop

Gordon is klaar met zijn villa in Blaricum. Hij zet het huis – wederom – te koop, maar wil er deze keer zo graag vanaf dat hij de advertentie op Funda ook op zijn Facebookpagina deelde. En dat betekent dat we stiekem allemaal een blik kunnen werpen in de riante villa van de zanger en presentator.

Wie de prachtige villa van Gordon wil overkopen moet wel flink in de buidel tasten: het huis is met een vraagprijs van bijna 2,9 miljoen euro voor weinigen van ons betaalbaar. Gordon probeerde het huis in 2013 ook al te verkopen, maar kreeg uiteindelijk geen kopers. In het programma 5 Jaar Later, waarin Jeroen Pauw de zanger interviewde, gaf Gordon aan dat hij het huis af en toe ziet als een gouden kooi, waarin hij sociaal geïsoleerd raakt.

http://www.funda.nl/koop/blaricum/huis-49986865-agter-kampen-2/

Posted by Gordon Heuckeroth on Sunday, October 9, 2016

Wie de ‘gouden kooi’ van Gordon uiteindelijk koopt, krijgt wel een heel fijn optrekje van 471 vierkante meter, inclusief binnenzwembad, acht kamers, een bar, een sportschool en een zeer riante keuken. Benieuwd hoe het huis eruit ziet? Gluur dan met ons mee via Funda of bekijk de video hieronder, overigens met andere inrichting, omdat het filmpje al iets ouder is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.