Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 14 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Justin en Britney willen samenwerken

Ex-tortelduifjes Justin Timberlake en Britney Spears hebben een opmerkelijke onthulling gedaan: de twee zouden graag met elkaar samenwerken.

Justin Timberlake en Britney Spears waren veertien jaar geleden (voel je je al oud?) het perfecte showbizzkoppel, maar zette destijds een punt achter de relatie. Toch is er nog hoop voor een muzikale verzoening, aangezien Britney laatst in een Q&A met fans verklapte graag een keer te willen samenwerken met haar oude liefje.

Op de vraag met welke producers ze graag zou willen samenwerken, noemde ze de namen van Aerosmith en Gwen Stefani. Daarna voegde ze nog een naam toe aan de lijst: die van Justin Timberlake.

Showbizzsite E! News was meteen dolenthousiast en vroeg dinsdagavond tijdens een evenement aan Justin Timberlake of hij misschien ook wel iets zag in een samenwerking met zijn oude liefje, omdat zij dat wel zag zitten. Hoewel hij duidelijk werd verrast door de vraag, leek de zanger blij verrast. Hij gooide de verlossende woorden in de camera: „Natuurlijk! Absoluut!”

Wij wachten met smart op de hit die uit deze samenwerking gaat komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.