Streep door Bungalup en andere bungalowfestivals

6 juli 2016 om 12:29 door Daisy Heyer
Streep door Bungalup en andere bungalowfestivals
Feestende bezoekers tijdens Bungalup. / Dennis Bouman

Het is gedaan met de bungalowfestivals in Center Parcs de Eemhof. Het festival Where The Wild Things Are gaat in ieder geval in 2017 niet meer plaatsvinden. Het bekendste festival in de Eemhof, Bungalup, stopt er zelfs definitief mee.

Dit maakt de organisatie van de drie festivals via Facebook bekend. Where the Wild Things Are wordt in 2017 in ieder geval overgeslagen. Van het festival NACHTIVILLE was al eerder bekend dat er in 2016 geen editie zou plaatsvinden, omdat er geen nieuwe datum kon worden gevonden met Center Parcs. Volgens de organisatie gaat er nu definitief een streep door het festival.

Bungalup

Ook het bekende festival Bungalup stopt er na vijf jaar helemaal mee. „Center Parcs heeft ons na vijf prachtige edities laten weten dat ze zich weer volledig willen richten op gezinnen en daar hebben we alle begrip voor. We hebben heel Nederland doorkruist op zoek naar een andere locatie, maar nergens was dezelfde magie als in De Eemhof. Daarom koesteren we liever de herinneringen aan vijf geweldige jaren die we met jullie meegemaakt hebben”, aldus de organisatie.

In een interview met 3voor12 vertellen organisatoren van de festivals, Michel Penders en Laura Vogelsang, meer over het besluit van Center Parcs. „Je ziet elke keer weer wat een aanslag het is op het personeel van zo’n park. Het waren ook voor hen de leukste weekenden van het jaar, maar op maandag stonden de gezinnetjes alweer klaar. Als wij na het weekend naar huis gingen, stonden zij 800 bungalows schoon te maken, waar de confetti nog in de badkuip lag.”

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!