Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 24 jun 2016
Leestijd: 2 minuten

Win! Meet & greet met De Kraaien op Parkpop

De rappers van De Kraaien spelen zondag voor de tweede keer op Parkpop. De twee leden, Prins Clit in Paanham en Bernd Gansebev, willen backstage een meet & greet verzorgen voor 2×2 Metrolezers.

#broekie

Wil jij De Kraaien ontmoeten? Maak dan een originele foto van je broek (de nieuwe single die vrijdag uit komt heet namelijk Broekie) en plaats deze voor vrijdag 18.00 uur op Instagram met de hashtags #broekie en #metro. Heb je geen Instagram? Mail je foto dan naar Erik Jonk ([email protected]). En wie weet ben jij zondagmiddag even backstage bij Parkpop.

Winnaars bekend

De twee winnaars zijn op de hoogte gebracht van hun prijs. Cindy Koekenberg en Charlie de Vreede gaan backstage De Kraaien ontmoeten.

Win een meet & greet met De Kraaien
Prins Clit in Paanham. / Romeo Guldenman

Festivalganger van de week

De Kraaien treden zondag om 14.25 uur aan op de Jupilerstage van Parkpop. De rappers, die Ik Vind Je Lekker meer dan tienduizend keer verkochten en waarvan de clip bijna 5,5 miljoen keer werd bekeken, brengen vrijdag hun nieuwe single uit, Broekie. Daarom deze keer als ‘festivalganger van de week’: Bernd Gansebev.

Hoe ziet jouw ideale festival eruit?

Buiten, mooi weer. Qua line-up wil ik sowieso Noisia en Rage Against The Machine is ook altijd erg gezellig. Busta Rhymes lijkt me geweldig, want ik heb nog nooit gezien dat hij in Europa heeft opgetreden. Michael Hedges, maar die is dood, Smashing Pumpkins enne De Kraaien, ook gezellig.

Op welk festival was je het laatst als bezoeker?

Da’s niet lang geleden, Kaderock in Den Haag op 6 juni. Het was leuk, maar toch heel anders omdat we normaal alleen op festivals komen om er zelf te spelen. Dan heb je een heel andere vibe. Ik hoefde nu niets te doen en was een beetje aan het wandelen. Broodje, drankje, hier wat zien, daar wat kijken. Ik had even niets aan mijn hoofd.

Win een meet & greet met De Kraaien
Bernd Gansebev. / Romeo Guldenman

Wat is je meest memorabele festivalherinnering?

Die komt er nog aan, want Lowlands daar zou ik graag nog spelen. Het is nog nooit gebeurd, ik weet niet waarom. Maar wat niet is kan nog komen, ik denk dat wij daar wel een potje kunnen breken. De Kraaien op Lowlands, mensen!

Waar kijk je deze zomer het meest naar uit?

Parkpop, het grootste gratis festival van Europa. Ongekend voor hoeveel mensen je dan staat en wij dan ook nog in onze eigen stad. Maar ik kijk ook uit naar Dutch Valley, daar staan we dit jaar voor het eerst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.