Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 7 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Fotowedstrijd: Is jouw pa zo cool als David Beckham?

Metro en l’Oreal Biotherm Homme zijn op zoek naar vaders die op David Beckham lijken. Is pa zo cool als de ex-voetballer? Is hij misschien wel zo krachtig als die populaire Beckham? Of is jouw vader het misschien wel allebei?

Fotowedstrijd

Omdat David Beckham het gezicht is van de gezichtscrème aquapower, wil l’Oreal Biotherm Homme dat vieren met de Metrolezers. En hun vaders natuurlijk, die vast lang fan van Beckham (Manchester United, Real Madrid, AC Milan, Paris St. Germain) zijn geweest.

We zoeken dan ook pa’s die zo krachtig en/of cool als de man van Victoria Beckham zijn. Zij verdienen op 16 juni een plek in deze krant en krijgen er gelijk een Biothermpakket bij.

Wat te doen?

Deel een foto van je vaders gelijkenis met David Beckham via Instagram of Facebook.

Via Instagram geef je het de hashtags #powercool en #metroman mee. Op Facebook deel je je foto met de tags @MetroHolland en @BiothermHomme.

Meedoen kan tot en met komende donderdag 9 juni, 23.59 uur. Op vrijdag worden de negen volgens de jury meest op David Beckham lijkende vaders, uitgekozen. De uitverkoren prijswinnaars moeten vervolgens nog een weekje geduld hebben. Tip: die foto kan een goed vaderdagcadeautje zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=6_BIFAjDT90

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.