Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 27 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe track van Streetlab breekt stemrecord

In het populaire televisieprogramma Streetlab gebruiken vier vrienden de straten van Nederland om allerlei experimenten uit te voeren. In de laatste aflevering van het seizoen zochten de mannen uit of je zonder talent als boyband een hit kan scoren. Dat hebben ze geweten ook, want de site van de Nederlandse Top 40 ontplofte nadat er gestemd kon worden op ‘Forget My Name’.

Bij het nummer is een clip met daarin kekke dansjes geschoten. Ook is er een grote rol weggelegd voor niemand minder dan René Froger, de zanger zingt in het nummer en rapt zelfs een stukje. Dumpert wilde vanaf het moment dat het nummer uitkwam al zorgen dat het in de Top 40 terecht kwam en dat is gelukt.

Met alle media-aandacht rondom hun nieuwe nummer heeft Side 2 Side zelfs gezorgd voor een record aantal stemmers. Via de website van de Media Markt Top 40 konden zij stemmen en binnen drie uur stroomden er al ruim 15.000 van die digitale stemmen binnen. Hierdoor kon de site het even niet meer aan.

Forget My Name heeft ondertussen een flinke voorsprong weten op te bouwen op de concurrentie en daarmee lijkt een notering in de Tipparade van komende week er wel in te zitten. Donderdag wordt die Tipparade gepubliceerd. Die parade is een opstap naar een notering in de echte Top 40.

De mannen zijn er in ieder geval alvast heel erg blij mee:

Super bedankt iedereen! De Nederlandse Top 40 kon het even niet meer aan. ''binnen drie uur tijd al ruim 15.000 stemmen waren uitgebracht..''Je kunt nog stemmen via http://www.top40.nl/stemlijst

Posted by Streetlab on Friday, May 27, 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.