Showbizz

Nieuw album Miss Montreal

Miss Montreal heeft geen pijn meer nodig

Miss Montreal: Ik doe nu mijn ding en als je het niet leuk vindt, jammer dan.

Foto van 'Erik Jonk'

21 APR 2016

Miss Montreal heeft vrijdag met een nieuw album en een uitverkochte Heineken Music Hall een topdag.

Daar zit ze dan in haar joggingbroek, haar in een knotje, muntthee in de hand en een vrolijke grijns op het gezicht. Miss Montreal (31, oftewel Sanne Hans) kan haast niet wachten tot de 22e april, vrijdag dus. Album vijf is dan uit en 5500 mensen vullen de uitverkochte Heineken Music Hall waar ‘Miss’ voor het eerst speelt.

Supperlekker chill

Op een enorme bank in de Wisseloord Studio’s in Hilversum stelt ze vast dat ze ‘helemaal superlekker chill is’. Ze nam op deze magische plek, waar eerder The Rolling Stones en Michael Jackson muziek maakten, haar album op (Don’t Wake Me Up). „Nee, maak me waar niet wakker. Stel dat al het succes er dan opeens niet meer is. Ik ben nu elke dag blij. Ik had rond Just a Flirt (2009, red.) nooit gedacht dat ik in 2016 nog zou meedoen. Je moet er altijd vanuit gaat dat iets zomaar klaar kan zijn en in mijn geval deed ik dat misschien iets té veel. Gelukkig heb ik nu stabiliteit gevonden, zowel thuis als zakelijk. Ik weet niet wat me overkomt, haha. Mijn vriend Daniël (drummer van Handsome Poets, red.) geeft thuis drumles voor de jeugd. Er hollen dus allemaal kinderen rond.”

Nieuw album Miss Montreal

Miss Montreal, succesvrouw die theaters, zalen en festivals uitverkoopt en platspeelt. Die als coach haar stoel met veel plezier in The Voice of Holland laat draaien, een eigen tv-programma krijgt (Lieve S-S-Sanne, waarbij ze liedjes schrijft voor mensen die haar een heftig verhaal vertellen) en een eigen festival heeft (Bierpop in Hardenberg). „’t Is niet niks”, geeft ze toe. „Het past allemaal bij mij. Dat moet, wat zo lig ik er ’s nachts niet wakker van. Het album is gewoon goed, liveshows gaan geweldig, ik ben weer tante geworden, heb een koophuis, nog steeds verkering, een hondje, plan alles tot in de puntjes en ben topfit. Vroeger vergeleek ik mezelf steeds met anderen, nu heb ik mezelf volledig geaccepteerd. Ik doe mijn ding en als je het niet leuk vindt, jammer dan. Jaja, ik word ouder hè.”

Allemaal leuke mensen

Wat een mooie vrolijkheid bij de Amersfoortse. Ze laat dat op een groot deel van Don’t Wake Me Up ook doorklinken, onder meer op de single One Last Drink. „Ik dacht altijd dat ik pijn nodig had om iets moois te maken”, geeft Miss Montreal toe. „Nu schrijf ik in een hok met allemaal leuke mensen in een hok en hebben we alleen maar lol. Voor de opnames had ik deze Wisseloord Studio’s veertien dagen gepland, maar het ging zo goed dat we na drie dagen klaar waren. Toen hebben we er gelijk maar een videoclip opgenomen, nog een extra nummer voor de plaat gemaakt en vooral veel geouwehoerd.”

Nieuw album Miss Montreal

Haast saai

Sanne Hans met muntthee en bier, die alles plant, niet meer onzeker is, alles superlekker chill vindt en waarbij de carrière voor de wind gaat, het klinkt haast saai. Hoe zal ze over vijf jaar zijn? „Tja sorry, mijn vrolijkheid bij een schaal van 1 tot 10 is tien. Ik heb het leuk, ik heb lol en de leukste banen op aarde. Maar wees niet bang voor mijn saaiheid over vijf jaar. Het gebeurt heus wel weer eens iets kuts, haha.”


Komt Tempation-Megan Joshua verrassen in EOTB?!

Megan uit Temptation Island. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

GISTEREN

Dikke kans dat de kijkers van Temptation Island (wat nu even niet wordt uitgezonden) zich elke zondagavond storten op een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars. En daar komt een oude Temptation-deelneemster in terug, als we sommige media mogen geloven: Megan (snap je)!

Megan deed in 2018 mee aan Temptation Island met haar toenmalige lover Kevin. Dat ging al snel mis: Kevin was meerdere malen vreemdgegaan voordat het koppel meedeed aan het programma. Megan kreeg door de lieve woorden en vriendelijke schouder om op te huilen van Joshua al snel het besef dat ze wellicht beter weg kon gaan bij Kevin. En haar 'liefdesverdriet' genas snel door de bedkunsten van Joshua, waar ze al op dag 3 kennis mee maakte.

Doei beste vriend, hallo Ex On The Beach!


Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Rupert Grint en Tom Felton lijken wel wat te voelen voor een Harry Potter-filmreünie. /ANP

Foto van 'Metro'

14 JUN 2019

Harry Potter liefhebbers opgelet! Er bestaat een kans dat we Rupert Grint en Tom Felton weer te zien krijgen in de tovenaarswereld, zij lijken namelijk wel wat te voelen voor een eventuele filmreünie. Aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly vertellen de acteurs dat hun personages een deel van hen zijn geworden en dat het ze erg leuk lijkt weer eens deel te zijn van de magische wereld.

Eerder deze week opende een nieuwe attractie in het het Wizarding World of Harry Potter-pretpark, namelijk Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure. Een paar Harry Potter-acteurs waren aanwezig om de opening zo feestelijk mogelijk te maken, waaronder Grint en Felton.

Eventuele remake


Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren

Britt Dekker tijdens de seizoenspresentatie van de NPO 2018-2019. / ANP

Foto van 'Metro'

13 JUN 2019

Voormalig realityster Britt Dekker gaat voor het eerst haar eigen studioprogramma presenteren. Dekker, die ook video’s maakt voor haar eigen Youtube-kanaal, zal de dierenquiz Paardenpraat TV op de AVROTROS aan elkaar gaan praten.

Eerste eigen studioprogramma

„Dit is heel cool, ik krijg mijn eigen dierenquiz bij AVROTROS op NPO3” deelt de 27-jarige Dekker donderdag op Instagram. „Echt super gaaf, want dit is mijn eerste eigen studioprogramma en we hebben echt twee mega toffe teamcaptains die nog geheim moeten blijven.”


Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Rico Verhoeven. / Robin Utrecht | ANP

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Presentator Bram Krikke, kickbokser Rico Verhoeven, politicus Jesse Klaver en presentatrice Gwen van Poorten zijn donderdagavond beloond met een Best Social Awards. Deze awards worden beschouwd als de belangrijkste social media-prijzen van ons land. Woensdag werden onder meer overheden en merken in business-categorieën al beloond, donderdag waren in Casco Amsterdam de vijftien publieksprijzen aan de beurt.

Nieuw talent

„Wat een geweldige lijst winnaars! We zien veel nieuw talent dat heeft gewonnen, zoals Bram Krikke, Gwen van Poorten en Merol. Social media is in beweging en ook de consument heeft behoefte aan innovatie en creativiteit. Dat bewijst deze groep nieuwe winnaars ook maar weer eens. Het is fijn om te zien dat onze prijzen met de zesde editie steeds groter worden. Dat zie je aan de groei in uitgebrachte stemmen en aandacht voor onze prijzen”, aldus Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social.


Trotse Jonny de Mol wordt opnieuw vader

Trotse Johnny de Mol wordt opnieuw vader

Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk verwachten samen hun tweede kindje. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

12 JUN 2019

Babynieuws! Johnny de Mol wordt opnieuw vader. Hij en zijn vrouw Anouk verwachten een tweede kindje. Dat laat de presentator weten via Instagram.

Woensdag plaatste De Mol een tekening van zijn stiefdochter Kiki, die Anouk kreeg uit een eerdere relatie, op Instagram.

Tekening


Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

De verloofde van Lil' Kleine is zaterdag bevallen van hun eerste kindje: een zoon. /Instagram Jaimie Vaes

Foto van 'Metro'

9 JUN 2019

Hoera! Lil' Kleine heeft tijdens zijn optreden op het 7th Sunday festival in Veghel bekend gemaakt dat hij voor het eerst vader is geworden. Zijn verloofde, Jaimie Vaes, is zaterdag bevallen van een jongetje.

'Heel gezellige vader'

De rapper hoopt een „heel gezellige" vader te worden. Eerder zei hij tegen Grazia„Ik word zijn beste vriend." Ook streeft hij ernaar een vader te zijn waarop zijn zoon trots zal kunnen zijn.


Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

Onder andere de Vlaamse verleiders Pommeline en Fabrizio zien we terug in Temptation Island VIPS. Foto: Instagram @pommelinetilliere

Foto van 'Lisa Vermeij'

6 JUN 2019

Nog een paar weken wachten en dan kunnen liefhebbers van bedrog, drama, lust en sexy intriges weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIPS. Vanaf 27 juni is de relatietest weer exclusief te zien bij Videoland. De eerste paar koppels zijn bekend.

Fabrizio & Pommeline


CJP’er Rick op De Parade: dat kan zomaar chaos worden

CJP’er Rick op De Parade: dat kan chaos worden

Rick van Veluw is deze zomer ‘chaotisch talkshowhost’ op de Parade. / Diederick Bulstra Photography

Foto van 'Rick van Veluw Eindredacteur CJP'

6 JUN 2019

Een interview houden met jezelf? CJP-eindredacteur Rick van Veluw doet dat gewoon, als slot van de CJP/Metro-reeks, over zijn andere rol op theaterfeest De Parade.

Hij claimt de bastaardzoon van Jeroen Pauw én het achterneefje van Eva Jinek te zijn: Rick van Veluw (26). Deze zomer mag hij zijn voorbeelden achterna als talkshowhost met Zijn er nog vragen? op rondreizend theaterfestival De Parade. Om te oefenen interviewde hij alvast zichzelf.

Erg vroeg naar bed


Likeability of2

Zoontje Nicolette Kluijver gepest

icolette Kluijver met haar kinderen Isabella, Ana-Sofia en Jesse op de rode loper voorafgaand aan de Christmas Show. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Het vierjarige zoontje van presentatrice Nicolette Kluijver wordt gepest omdat hij op ballet zit. Dat laat de presentatrice weten via een bericht op Instagram, waarin zij tevens een oproep doet aan alle ouders.

Als je maar gelukkig bent


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Likeability of3

Emile Ratelband voor de achtste keer vader

Emile Ratelband. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Emile Ratelband verwacht opnieuw een kind. De positiviteitsgoeroe bevestigde het nieuws eerder op woensdag aan BuzzE. Zijn draagmoeder, die twee keer eerder een miskraam kreeg, is opnieuw zwanger.

Omgangsregeling

Ratelband ziet zijn achtste kind als een kans om ‘helemaal opnieuw te beginnen’. Eerder probeerde Ratelband via de rechtbank zijn wettelijke leeftijd aan te passen. Wetenschappelijk onderzoek had volgens Ratelband namelijk uitgewezen dat zijn ‘echte’ leeftijd 41 is.


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Likeability of3

Martine Bijl op 71-jarige leeftijd overleden

Martine Bijl (1948 - 2019) / ANP

Foto van 'ANP'

3 JUN 2019

Presentatrice, zangeres en actrice Martine Bijl is afgelopen donderdag op 71-jarige leeftijd overleden. Dat heeft productiebedrijf Stage Entertainment laten weten. Bijl was de laatste jaren vooral bekend als presentatrice van het populaire programma Heel Holland Bakt. Martine Bijl kreeg in september 2015 een hersenbloeding. Ze is overleden aan de complicaties van die hersenbloeding.

Martine Bijl overleed in haar atelier in Maarssen, in het bijzijn van haar familie.

Hersenbloeding


sad
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

David Bowie-musical langer te zien in Amsterdam

Foto van 'Metro en ANP'

3 JUN 2019

Het laatste meesterwerk van David Bowie is komend najaar langer te zien dan gepland. Lazarus, de musical die de artiest voor zijn dood schreef, draait van oktober 2019 tot april 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Aanvankelijk zou de voorstelling tot december draaien.

Veel belangstelling

De speelperiode is verlengd tot en met begin april, heeft producent Stage Entertainment maandag bekendgemaakt. Stage heeft besloten tot de verlenging omdat de kaartverkoop harder gaat dan verwacht. Vier maanden voor de première van de Nederlandse versie van Lazarus zijn er al meer dan 50.000 kaarten verkocht.


‘Mannen moeten júist naar Bevallen met... gaan kijken’

‘Mannen moeten júist naar Bevallen met... kijken’

Marly van der Velden.

Foto van 'Erik Jonk'

3 JUN 2019

De tweede reeks van de reality-serie Bevallen met... is onderweg. Dinsdagavond zien we onder meer actrice Marly van der Velden. Zij maakte een heftige en bijzondere bevalling mee.

De tweede reeks Bevallen met... is begonnen en dat betekent dat BN’ers de kraamkamers mogen binnenstappen. Eén van hen is Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Marly van der Velden. De 31-jarige zal op straat meer met Nina Sanders worden aangesproken (ze speelt de rol al 14 jaar!), maar voor zender TLC heeft ze eens iets totáál anders gedaan: meekijken met zwangere vrouwen.

Stiekem meekijken


Film Elton John in Rusland zonder seksscènes

Elton John/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

31 MEI 2019

Russische bioscoopgangers die naar Rocketman gaan, de biografische film over Elton John, krijgen de seksscènes niet te zien. Ook fragmenten met drugsgebruik komen na bewerking voor de Russische markt niet voor. Filmrecensenten merkten de verschillen met het origineel vrijdag op tijdens een voorvertoning.

Triest

Het distributiebedrijf Central Partnership erkende dat de film is aangepast „om te voldoen aan de wetten van de Russische Federatie''. Details gaf het bedrijf niet. De Russische wet verbiedt sinds enkele jaren „het promoten van niet-traditionele seksuele relaties onder minderjarigen". De film over de beroemde Britse artiest is geschikt bevonden voor kijkers van 18 jaar en ouder.


Filmstudio's dreigen met boycot anti-abortusstaat

Onder andere Avengers: Endgame werd in Georgia opgenomen/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

30 MEI 2019

Grote entertainmentbedrijven Disney, Netflix en WarnerMedia, ook bekend van HBO, dreigen geen films en series meer op te nemen in de Amerikaanse staat Georgia. Daar is namelijk een wet aangenomen die de mogelijkheid van abortus flink inperkt.

Ernstig beperkt

„Ik denk dat veel mensen die voor ons werken daar niet meer aan de slag willen", stelt topman Bob Iger van Disney. Een bestuurder van Netflix reageerde eerder deze week al: „We hebben veel vrouwen die in Georgia werken aan producties en hun rechten, samen met die van miljoenen anderen, zullen ernstig worden beperkt door deze wet."


Borat oorzaak scheiding Pamela Anderson en Kid Rock

Borat/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

30 MEI 2019

In sommige gevallen scheiden mensen omdat de liefde verwaterd is, in andere gevallen scheiden ze vanwege Borat. De beroemde tv-ster is verantwoordelijk voor de echtscheiding van Pamela Anderson en Kid Rock.

Snel einde

Het over hun oren verliefde duo stapte in 2006 in het huwelijksbootje, maar een jaar later was het schip alweer gezonken. De liefde was omgeslagen in ruzie met dank aan de Kazach Sacha Baron Cohen. Zijn personage Borat valt in de film Sascha voor de beroemde tv-actrice en middenin signeersessie probeert hij haar te kidnappen, zodat hij de plaats van Kid Rock als haar man over kan nemen.


Dit is ‘m dan! De teasertrailer van Rambo 5video icon
01:49
Foto van 'Erik Jonk'

30 MEI 2019

Dit is ‘m dan! De teasertrailer van Rambo 5

Door velen langverwacht, maar nu door Dutch Film Works aan Metro vrijgegeven: de teasertrailer van de vijfde Rambo: Last Blood.

Acteur Sylvester Stallone heeft de gerespecteerde leeftijd van 72 jaar. En ook zijn beroemde personage John Rambo wordt er niet jonger op. Na een leven in een wereld vol verderf, is Rambo met pensioen. De keiharde actie is ingeruild voor een luie schommelstoel.

Dood komt eraan

Maar ja… Dan blijkt zijn dochter ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. Rambo moet toch weer terug naar zijn verleden en zijn donkere stem klinkt als vanouds: „De dood komt eraan. Ze kunnen het op geen enkele manier tegenhouden.”

Dit zijn de eerste officiële beelden. Op 19 september is Rambo V: Last Blood in de bioscoop te zien.


Wie wil het Songfestival? Halsema speelt het chique

Winnaar Duncan Laurence/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

29 MEI 2019

Nederlandse steden die volgend jaar graag het Eurovisie Songfestival willen huisvesten, kunnen zich vanaf nu melden. Dat heeft de European Broadcasting Union (EBU) woensdag bekendgemaakt.

Bidbook

In de eerste helft van juni krijgen de steden de criteria te horen. Op basis daarvan kunnen ze een zogeheten bidbook samenstellen waarin ze de organisatie proberen te overtuigen waarom het songfestival juist daar plaats moet vinden.


1 miljoen kristallen verwerkt in outfits Spice Girls

De Spice Girls zijn begonnen aan hun concerten-reeks. Hier en daar is er wat kritiek op het geluid van de zangeressen, maar aan de outfits van de dames lijkt het niet te liggen. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

29 MEI 2019

De Spice Girls zijn begonnen aan hun concertreeks. Hier en daar is er wat kritiek op het geluid van de zangeressen, maar aan de outfits van de dames lijkt het niet te liggen. Deze week werd bekend dat er maar liefst 1 miljoen Swarovski-kristallen in de 100 kostuums van Geri Horner, Emma Bunton, Mel B. en Mel C. en hun dansers verwerkt zijn. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Maandenlang werk