Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 7 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

GTST krijgt spin-off: Nieuwe Tijden

‘s Lands langstlopende soap Goede Tijden Slechte Tijden krijgt een spin-off. Nieuwe Tijden, zoals het zusje-van gaat heten, is van dezelfde makers als GTST en wordt komende zomer tijdens de zomerstop van de originele soap uitgezonden.

,,Nieuwe Tijden speelt zich af middenin een bruisende studentenstad waar de cast samenwoont in één huis en lief en leed deelt. Vriendschappen worden gesmeed, dromen gedeeld en grenzen verlegd", schrijft RTL in een donderdag verstuurd persbericht.

Vooralsnog staan er 75 afleveringen van de nieuwe serie op de planning. Hoofdrollen zijn er voor oude bekenden uit Meerdijk zoals Ferry Doedens (‘Lucas Sanders’), maar ook nieuwe gezichten maken er hun entree. Musicalster Vajèn van den Bosch als Moon van Panhuys en Holly Mae Brood als de groot geworden Amy Kortenaer. Brood speelt – voordat zij ‘verhuist’ naar Nieuwe Tijden – een gastrol in ‘GTST’.

De eerste 40 afleveringen van de serie zijn dagelijks te zien bij RTL 4 na de zomercliff van ‘GTST’. Voor fans die niet kunnen wachten, zijn afleveringen vooruit te kijken bij Videoland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.