Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 24 feb 2016
Leestijd: 2 minuten

Collega’s feliciteren Armin van Buuren

Armin van Buuren viert zaterdag in de Utrechtse Jaarbeurs met 30.000 feestgangers het 15-jarig jubileum van A State Of Trance (ASOT). Het concept heeft ruim 750 radio-uitzendingen (nu Radio 538) en tal van concerten in de hele wereld opgeleverd. Zes collega’s vanachter de draaitafels en de radio feliciteren hun collega uit Leiden vanaf deze plek.

Nicky Romero

„Armin, van harte gefeliciteerd met vijftien jaar ASOT! Je bent al jaren een voorbeeld voor de danceindustrie en een grote inspiratie voor mij en vele anderen. Overal waar ik kom in de wereld merk ik wat ASOT al vijftien jaar voor danceliefhebbers betekent. Dat is met recht een wereldevenement. Ik wil je heel veel succes en plezier wensen zaterdag, keep up the good work en tot snel!”

W&W

„A State Of Trance is voor ons in velen opzichten het begin geweest van onze carrière. Onze eerste track ooit ging bij Armin in ASOT in première en onze eerste DJ-set als W&W was tijdens ASOT400 in Wuppertal (Duitsland). Van harte gefeliciteerd Armin, het is ongelooflijk wat je met deze radioshow wereldwijd allemaal hebt bereikt!”

Dennis Ruyer, 538 Dance Department

„Een waanzinnig mooie mijlpaal Armin! Congrats met vijftien jaar A State Of Trance. In iedere uithoek van de aarde een begrip.”

Jeroen Nieuwenhuize, Radio 538

„Vijftien jaar lang zet je de trance op een voetstuk zoals alleen jij dat kunt. Ik heb je een aantal keer live zien performen terwijl ik je mc was, in de radiostudio heb ik gezien hoeveel passie je hebt voor het vak, maar ook bij je thuis in je studio spat het enthousiasme uit je speakers. Een welverdiend applaus met handhartje!! Armin, gefeliciteerd!”

Hardwell

„Gefeliciteerd met vijftien jaar ASOT, op naar de volgende vijftien!’ Robbert

Ferry Corsten

„Congrats on fifteen years of ASOT! Big achievement. Let’s go for fifteen more buddy.”

Hieronder zie je de ASOT-editie van twee jaar geleden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.