De Staat doet Witch Doctor-video tijdens Eurosonic

18 januari 2016 om 18:59 door Remco Visser
De Staat doet Witch Doctor-video tijdens Eurosonic

De laatste videoclip van De Staat kan je bijna niet ontgaan zijn. Het indrukwekkende filmpje bij het nummer Witch Doctor ging namelijk keihard viraal en won zelfs een prijs. Maar de Nijmeegse band legde afgelopen weekend tijdens Eurosonic de lat nog iets hoger.

Tijdens het optreden op het muziekfestival in Groningen werd er namelijk gewoon een live-uitvoering van de legendarische clip georganiseerd. Zanger Torre Florim nam plaats in het midden van de zaal en het publiek deed de rest. Met de epische beelden hieronder als resultaat.

 
 
 

Ter vergelijking hebben we de officiële clip hieronder nog even klaar gezet. Zoek de verschillen...

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!