Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 6 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Voorstelling ANNE speelt tot en met juni door

De voorstelling over Anne Frank, in het vorig jaar geopende Theater Amsterdam, is vrijdag verlengd tot en met juni. De cast van ANNE viert vrijdagavond haar 250e voorstelling en maakt bekend dat er extra matineevoorstellingen zijn ingelast.

Middagshows

In het kader van 70 jaar vrijheid vinden deze extra voorstellingen plaats op maandag 4 mei (Dodenherdenking) en dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag). Ook op zondag 10 en 24 mei zijn er extra voorstellingen ingepland. Er is gekozen voor matineevoorstellingen omdat veel gezinnen de weg naar ANNE hebben gevonden. De theatershow is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Ongecensureerd

ANNE is de eerste theatervoorstelling over het Joodse meisje Anne Frank die is gebaseerd op alle versies van haar dagboeken, zowel de ongecensureerde als de door Anne zelf bewerkte versie. ANNE is geschreven door Jessica Durlacher en Leon de Winter.

Lees ook: Metrolezers lunchen met de cast van ANNE.

De huidige cast bestaat onder meer uit Rosa da Silva (Anne), Chava voor in ‘t Holt (Margot Frank), Paul R. Kooij (vader Frank), Barbara Pouwels (moeder Frank) en Jason de Ridder (Peter van Pels).

Info over de voorstelling: www.theateramsterdam.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.