Showbizz

Songfestival 2014: voorstellen de finalisten

Foto van 'Jurgen van der Hoeven'

9 MEI 2014

Het Eurovisiesongfestival winnen lijkt voor Nederland binnen handbereik. Na de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival donderdagavond staan The Common Linnets volgens diverse wedkantoren vrijdag nog steeds op de tweede plaats. De opvallende act van Oostenrijk - een travestiet met baard - steeg na zijn optreden donderdagavond naar de derde plek. Zweden is nog altijd de grote favoriet. De finale is zaterdagavond.

Tegen wie moeten Ilse en Waylon het in de finale opnemen? Metro zet alle finalisten voor je op een rij, in volgorde waarop ze zaterdag op het podium in Denemarken zullen verschijnen.

 • 1. Oekraïne: Maria Jaremtsjoek - Tick-tock

Vorig jaar stuurde Oekraïne de knappe Zlata Ognevich en ook dit jaar is de zangeres een aangename verschijning. Of het nummer Tick-tock van Maria Jaremtsjoek ook sterk genoeg is om hoog te eindigen in de finale, mag je zelf beoordelen.

 • 2. Wit-Rusland: Teo - Cheesecake

Een nummer over het bakken van een cake strandde in de halve finale. Hoewel de Wit-Russische inzending anders doet vermoeden gaat het nummer van zanger Teo niet over het heerlijke toetje cheesecake. Cheesecake is namelijk de bijnaam die de ex-vriendin van Teo hem gaf: de cheesecake is in het nummer een metafoor voor een relatie. De zanger heeft het nummer zelf geschreven. Oordeel zelf!

 • 3. Azerbeidzjan: Dilara Kazimova - Start a Fire

Azerbeidzjan stuurt met Start a Fire een mooie en indrukwekkende ballad. De bijzondere stem van Dilara Kazimova is bovendien een pluspunt. In het nummer speelt het typische Azerbeidzjaanse instrument de balaban een belangrijke rol. Kazimova deed al twee keer eerder mee aan de nationale voorrondes van het Songfestival. Dit jaar is ze er eindelijk echt bij en staat ze ook nog eens in de finale!

 • 4. IJsland: Pollapönk - No Prejudice

De vier IJslandse heren van Pollapönk komen met een vrolijk maar wel wat kinderachtig punkpopliedje. Met een zeer pakkend hitrefreintje zou het nummer echter best wel eens kunnen aanslaan bij het grote publiek. Pollapönk komt in ieder geval niet met een doorsnee songfestivalnummer en dat maakt het nummer No Prejudice een interessante inzending.

 • 5. Noorwegen: Carl Espen – Silent Storm

De Noor Carl Espen zingt in zijn nummer over kalmte na de storm en daarmee komt het overeen met de Nederlandse inzending. Espen is één van de weinige artiesten die ook in eigen land relatief onbekend is. Hij hoopt met zijn deelname aan het Songfestival dus niet alleen Europees, maar ook nationaal naam te maken. De finale is in ieder geval binnen!

 • 6. Roemenië: Paula Seling & Ovi - Miracle

Het duo Paula Seling & Ovi stond al eerder op het Songfestival. In 2010 eindigde het duo met het nummer Playing With Fire op een derde plek. Dit jaar komen Paula Seling & Ovi met het nummer Miracle: een swingend dance nummer dat geschreven is door Deense en Noorse schrijvers. Nu is het alleen nog de vraag of het Roemeense duo het met dit nummer net zo ver gaat schoppen als vier jaar geleden.

 • 7. Armenië: Aram MP3 - You're not alone

Het land aan de zuidelijke kant van de Kaukasus stuurt Aram Sargsyan naar Denemarken. Daar zal hij optreden met het nummer You’re not alone. Het nummer begint als een gevoelige ballad. Hoewel het nummer daarna wat steviger wordt, ligt de kracht van het nummer vooral in de eenvoud en de prettige rockstem van Sargsyan.

 • 8. Montenegro: Sergej ÇetkoviÇ - Moj svijet

Montenegro was in de halve finale na Nederland aan de beurt en bereikte ook de finale. Segej Ćetković brengt een powerballad, die een beetje lijkt te zijn geïnspireerd op My Heart will go On van Celine Dion. Of het nummer hoge ogen zal gooien in de finale is even afwachten...

 • 9. Polen: Donatan & Cleo - My Słowianie - We Are Slavic

Polen komt met misschien wel het meest omstreden liedje van deze editie van het Songfestival. Het nummer komt van zangeres Joanna Klepko en de producer Witold ‘Donatan’ Czamara, een voorstander van panslavisme en communisme. In Polen bereikte het nummer een plek in de top 10 van de hitlijsten. Op internet werd het nummer ook een hit. Al meer dan 39 miljoen mensen hebben de videoclip bekeken.

 • 10. Griekenland: Freaky Fortune featuring RiskyKidd - Rise Up

Griekenland stuurt Freaky Fortune en RiskyKidd naar het Eurovisiesongfestival. Freaky Fortune is een dansgroep bestaande uit Nick Raptakis (zang) en Teo Pouzbouris (productie). Risky Kidd is een rapper. De inzending van de Grieken is feestelijk. Rise Up is een typische eurodance nummer en heeft een swingend refrein.

 • 11. Oostenrijk: Conchita Wurst - Rise Like A Phoenix

Oostenrijk komt dit jaar met een van de meest opmerkelijke deelnemers. Conchita Wurst, een pseudoniem van de Weense zanger Thomas Neuwirth, is een travestiet, die niet alleen op muzikaal gebied iets teweeg wil brengen, maar ook een belangrijk statement tegen discriminatie wil maken. De zangeres heeft gekozen voor een bijna James Bond-achtige power ballad. Conchita is bij de bookmakers een van de favorieten!

 • 12. Duitsland: Elaiza - Is It Right

Elaiza is een folkgroep die in 2012 werd opgericht en bestaat uit drie personen. De verwachtingen rondom het nummer Is It Right zijn hooggespannen. De band bestaat uit Elżbieta Steinmetz (zang), Yvonne Grünwald (accordeon) en Natalie Plöger (contrabas). Op 10 mei kunnen we gaan zien hoe onze oosterburen het er vanaf gaan brengen.

 • 13. Zweden: Sanna Nielsen - Undo

Zweden stuurt Sanna Nielsen naar Denemarken met het nummer Undo. Met een stevige ballad en een fijne stem zou Nielsen het wel eens ver kunnen gaan schoppen. In haar land is Nielsen een grote ster. Op haar elfde scoorde ze al een nummer 1-hit. De bookmakers zien Nielsen als de grote favoriet op de eindoverwinning!

 • 14. Frankrijk: Twin Twin - Moustache

Moustache is een rapnummer van het trio Twin Twin, die Frankrijk zal vertegenwoordigen tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. Het liedje geeft kritiek op de huidige samenleving en dan vooral de materialistische aard van mensen. Het trio brengt met Moustache een eigentijdse productie. Hiphop heeft op het Songfestival echter zelden goed gescoord, dus of ze op 10 mei veel punten binnen zullen halen is afwachten geblazen.

 • 15. Rusland: The Tolmachevy Twins - Shine

Rusland komt in Kopenhagen met de tweelingzusjes Anastacia en Maria Tolmasjevi op de proppen. De blondines zingen het nummer Shine, een liefdesliedje. In 2006 wonnen de twee de juniorversie van het Songfestival. De vraag is of The Tolmachevy Twins het ook in de volwassen competitie ver kunnen schoppen. De finale hebben ze in ieder geval wel bereikt.

 • 16. Italië: Emma - La Mia Città

De Italianen hebben ervoor gekozen Emma Marrone naar Denemarken te sturen met het nummer La Mia Città. Het nummer is een stoer rocknummer, die Marrone in het Italiaans zal gaan zingen. Zelf is Marrone erg blij met de keuze van haar nummer. Of de rest van Europa het nummer ook kan waarderen zullen we op zaterdag 10 mei merken.

 • 17. Slovenië: Tinkara Kovač - Round And Round

Het multi-talent Tinkara Kovač zal Slovenië in Denemarken gaan vertegenwoordigen. Naast zingen kan Kovač ook goed fluiten. De brunette spreekt bovendien zes talen. Met haar nummer Round And Round hoopt ze de finale van het Songfestival te bereiken. Round And Round is een popliedje dat Kovač samen met Hannah Mancini en Tina Piš schreef.

 • 18. Finland: Softengine - Something Better

Finland stuurt rockband Softengine naar Kopenhagen met het nummer Something Better. Het land dat in 2006 nog met de eindoverwinning aan de haal ging, hoopt dat het energieke rocknummer hoge ogen gaat gooien. Het refrein van Something Better blijft makkelijk hangen. Het nummer is geïnspireerd door bands als Muse en Coldplay.

 • 19. Spanje: Ruth Lorenzo - Dancing In The Rain

Ruth Lorenzo verdedigt de Spaanse eer in Kopenhagen met het nummer Dancing In The Rain. Het nummer was voor de nationale voorronde al een grote hit in het Zuid-Europese land. Het tweetalige lied is een ballad, die Lorenzo met haar opera-achtige stem prachtig kan brengen.

 • 20. Zwitserland: Sebalter - Hunter Of Stars

Voor Zwitserland zal Sebalter op het podium verschijnen in Kopenhagen. Sebalter komt met een countrynummer dat wel wat wegheeft van de inzending van IJsland uit 2011: Coming Home van Sjonni's friends. Bij het lied is veel vrolijk geklap en gefluit te horen, waardoor het een swingend nummer is. Of het ook genoeg is voor een hoge notering in de finale, is nog even afwachten.

 • 21. Hongarije: Kállay-Saunders - Running

De Hongaar Kállay-Saunders zal proberen zijn nummer Running hoog te eindigen in de finale. Het nummer gaat over kindermisbruik, maar ondanks de ernst van dat onderwerp heeft het nummer een aanstekelijke beat en melodie.

 • 22. Malta: Firelight – Coming Home

Het nummer Coming Home van Firelight is een vrolijk country/folk nummer. Malta hoopt met deze inzending een plekje in de finale te bemachtigen. Of dat gaat lukken zullen we op 8 mei gaan meemaken.

 • 23. Denemarken: Basim - Cliché Love Song

Denemarken kreeg vorig jaar de meeste punten toebedeeld met het nummer Only Teardrops van Emmelie De Forest. Dit jaar hopen de Denen opnieuw ver te komen met het nummer Cliché Love Song van de Marokkaanse Deen Basim. Het zelfgeschreven liedje is eerder een vrolijk popliedje dan een cliché liefdesliedje!

 • 24. Nederland: The Common Linnets - Calm After the Storm

Onze eigen inzending zal tegen het eind van de finale te zien en te horen zijn. Onze eigen Ilse en Waylon doen met hun Calm After the Storm een gooi naar de winst. Bij de bookmakers is het nummer een van de favorieten voor de eindoverwinning! Dat wordt dus afwachten geblazen...

 • 25. San Marino: Valentina Monetta - Maybe

Zangeres Valentina Monetta vertegenwoordigt San Marino voor de derde achtereenvolgende keer op het Songfestival. Het is de eerste keer dat Monetta er in slaagde de finale te halen. Drie keer was dus scheepsrechts! Of San Marino in de finale ook veel punten binnen gaat halen is afwachten...

 • 26. Verenigd Koninkrijk: Molly Smitten-Downes - Children Of The Universe

Het Verenigd Koninkrijk heeft met zangeres Molly Smitten-Downes iemand in huis die haar nummer zelf heeft geschreven. Het nummer Children of the Universe is als laatste aan de beurt in Kopenhagen en is fris en hip. Voor de Britten is het te hopen dat het nummer het beter doet dan de vorige inzendingen. De laatste deelnames aan het Songfestival eindigden voor de Britten steevast in een teleurstelling.


Er komt een follow-up serie van Sex and the City!

De officiële cast van Sex and the City zal waarschijnlijk niet te zien zijn, maar goed nieuws is het wel. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

23 JUN 2019

Je had de serie, toen een film, toen een tweede film en daarna was het basta: Sex and the City komt nooit meer terug. Maar fans springen een gat in de lucht bij het volgende nieuws: er komt een nieuw boek én een nieuwe tv-serie van Sex and the City-schrijfster Candace Bushnell. En die klinkt nog beter dan het oldskool Sex and the City!

In maart afgelopen jaar werd bekendgemaakt door Deadline dat het boek van Sex and the City een follow-up kreeg met de naam Is There Still Sex in the City? Het boek staat gepland voor 6 augustus, maar dat is dus niet het enige: dit boek krijgt ook een tv-staartje met een eigen serie op televisie. En de serie zal gaan over een categorie vrouwen die je wellicht niet verwacht.

50-plussers


Dief berooft Halle Berry bijna van haar hele huis

Dief berooft Halle Berry bijna van haar hele huis

De man was flink brutaal: hij had een slotenmaker bij zich en een van de sloten was zelfs al veranderd. /ANP

Foto van 'Metro'

22 JUN 2019

Waarom zou je een tv, laptop of auto stelen als je ook gewoon iemands hele huis buit kan maken? Inboedel en al. Dat moet de dief die Halle Berry in maart bijna beroofde gedacht hebben. De 59-jarige man, die in januari ook al een poging waagde, was namelijk van plan de sloten van haar huis te verwisselen en zelf in te trekken.

Slotenmaker

De dief werd in januari ook al aangetroffen bij het huis van Berry. Toen was hij met een slot aan het rommelen, schrijft TMZ. Pas toen een tuinman hem aansprak, nam hij de benen. Slechts enkele maanden later, in maart, was het opnieuw raak. Deze keer was de man echter een stuk brutaler: hij had een slotenmaker bij zich. Een van de sloten was zelfs al vervangen toen het personeel toch maar even ging checken wat er aan de hand was.


Chucky is back: 2.0!

Camera videoChucky is back: 2.0!

Foto van 'Erik Jonk'

21 JUN 2019

Een angst van zovelen – een bezeten speelgoedpop - is terug op het witte doek. De horrorklassieker Child’s Play is nu in een 2019-versie te zien met uiteraard Chucky, de beroemde pop uit de vorige eeuw, in de absolute hoofdrol. En ja, hij vraagt het weer uitermate vriendelijk: Wanna play?

Gruwelijke andere kant

Child’s Play 2019 is van de makers van de succesvolle reboot van IT. Zij laten zien hoe een Vietnamese fabrieksarbeider wraak neemt op een vernederend ontslag. Hij creëert Chucky als moordpop in plaats van een behulpzaam vriendje Buddi, zoals de populaire poppen worden genoemd. De jonge Andy (Gabriel Bateman) wordt eigenaar van Chucky (met de stem van Star Wars-acteur Mark Hamill). Zijn moeder (Aubrey Plaza) schenkt de pop voor zijn verjaardag en als troost voor een verhuizing waarmee haar zoon het moeilijk heeft. Andy wordt Chucky’s beste vriendje, wat gelijk een gruwelijke andere kant inhoudt: wie Andy (of Chucky) pijn doet… die moet het ontgelden zullen we maar netjes zeggen. De vriend van Andy’s moeder, de kat, de aardige buurvrouw die zegt ‘nu Andy’s beste vriend te zijn’ en de klusjesman van het appartementencomplex en ook al het volk in de speelgoedwinkel waar Chucky eerder werd verkocht: allemaal zien zij een pop met een menselijke trekken en een menselijke wil, maar die tegelijkertijd een psychopaat en een moordmachine kan zijn.


Dotan geeft toe dat nepaccounts zijn idee waren

Dotan geeft toe dat nepaccounts zijn idee waren

Dotan noemt zijn actie een 'domme fout'. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

20 JUN 2019

Zanger Dotan heeft toegegeven dat hij de bedenker was van de nepaccounts waarmee hij zijn populariteit kon vergroten. Hij bood vanmiddag in een interview op Qmusic nogmaals zijn excuses aan.

De zanger noemt zijn acties ‘een domme fout’. Hij zocht manieren om zijn muziek aan de man te brengen en kwam er te laat achter dat hij te ver was gegaan. „Ik heb niet ingegrepen op de momenten dat het moest en kon”, aldus Dotan.

Aandacht


Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA
Likeability of3

Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA

Noa gaat dan misschien wel haar moeder achterna, maar ze vindt het niet erg om vergeleken te worden met haar. /Zomer met Art

Foto van 'Metro'

19 JUN 2019

Noa Vahle, de 19-jarige dochter van Linda de Mol, heeft een carrièrestap ondernomen waarmee ze haar moeder achterna gaat. Ze heeft namelijk een contract getekend bij BNNVARA, zo maakte ze gisteravond bekend bij Zomer met Art.

Misschien presenteren

„Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik heb twee weken geleden een contract getekend bij BNNVARA”, vertelt Noa aan presentator Art. Hij wil natuurlijk alle details weten, en dan specifiek of ze haar moeder achterna gaat en ook programma's zal presenteren. Jammer genoeg komt er geen definitief antwoord op: „Wie weet", aldus de nieuwste aanwinst van BNNVARA.


dislike
user_ea6f18687d4bcd126a7b2feadee879b472a171a8_avatar

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontjevideo icon
01:47

In samenwerking met Dutch Film Works

18 JUN 2019

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontje

Met de beste bedoelingen heeft een moeder, Karen, een speelgoedpop voor de verjaardag van haar eenzame zoontje gekocht. Ze zijn pas verhuisd en de jonge Andy heeft het er maar wat moeilijk mee. De aankoop blijkt bepaald geen gelukkige. De pop beschouwt zich als beste vriend van het kind gaat gruwelijk los op iedereen die Andy op een of andere manier in de weg zit.

Horror

Komt dit verhaal je bekend voor? Klopt: Chucky is back! Donderdag kun je de re-make van de horrorklassieker Child’s Play in de bioscoop zien. De op het oog vriendelijke pop komt net als in 1988 op de verkeerde manier tot leven en zorgt voor bloederige taferelen. De vraag voor velen in Child’s Play: ben ik Chucky’s beste vriend of een grote vijand? Oftewel, vraagt de pop jou Wanna play?

Child’s Play 2019 geeft de bioscoopganger een totaal vernieuwde kijk op de klassieker van 31 jaar geleden. De makers presteerden dat eerder met de succesvolle reboot van IT.


Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn. /ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

De 21-jarige Amerikaanse Disneyster Bella Thorne laat zich niet zomaar chanteren. Waarom? Ze heeft haar eigen naaktfoto’s op Twitter geplaatst, nadat ze werd afgeperst door hackers die de beelden in handen kregen.

Chanteren

Op Twitter schrijft ze: „Fuck you en de macht die je over me denkt te hebben. Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek”. Ze schrijft bij haar post: „Gisteren is mijn account gehackt en de voorbije 24 uur werd ik afgeperst met mijn eigen naaktfoto’s. Ik voel me bekeken. Iemand heeft iets van me afgepakt dat ik enkel wilde tonen aan één speciaal persoon”.


Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

De eerste van vier Hunger Games-films, met Jennifer Lawrence in de hoofdrol, verscheen in 2012 en leverde wereldwijd zo'n 3 miljard dollar (bijna 2,7 miljard euro) op. / ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Hunger Game-fans opgelet! Nog heel even wachten, maar er komt een nieuw boek mét verfilming. Schrijfster Suzanne Collins brengt in mei 2020 een prequel uit, die naar verwachting vrij snel daarna verfilmd gaat worden, dat meldt The Hollywood Reporter.

Het nieuwe boek


Likeability of5

Pasgetrouwde Daley Blind wordt vader

Daley Blind en Candy Rae Fleur. / AFP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Afgelopen weekend trouwde voetballer Daley Blind met zijn vriendin Candy Rae Fleur. Maandag laat de 29-jarige Ajacied weten dat hij niet alleen met Fleur is getrouwd.

Bij een foto genomen op hun huwelijksdag schrijft de voetballer: „Het ene speciale moment na het andere. We zijn met zijn drietjes getrouwd. Mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader.”

Een hoop te vieren


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Komt Tempation-Megan Joshua verrassen in EOTB?!

Megan uit Temptation Island. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

15 JUN 2019

Dikke kans dat de kijkers van Temptation Island (wat nu even niet wordt uitgezonden) zich elke zondagavond storten op een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars. En daar komt een oude Temptation-deelneemster in terug, als we sommige media mogen geloven: Megan (snap je)!

Megan deed in 2018 mee aan Temptation Island met haar toenmalige lover Kevin. Dat ging al snel mis: Kevin was meerdere malen vreemdgegaan voordat het koppel meedeed aan het programma. Megan kreeg door de lieve woorden en vriendelijke schouder om op te huilen van Joshua al snel het besef dat ze wellicht beter weg kon gaan bij Kevin. En haar 'liefdesverdriet' genas snel door de bedkunsten van Joshua, waar ze al op dag 3 kennis mee maakte.

Doei beste vriend, hallo Ex On The Beach!


Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Rupert Grint en Tom Felton lijken wel wat te voelen voor een Harry Potter-filmreünie. /ANP

Foto van 'Metro'

14 JUN 2019

Harry Potter liefhebbers opgelet! Er bestaat een kans dat we Rupert Grint en Tom Felton weer te zien krijgen in de tovenaarswereld, zij lijken namelijk wel wat te voelen voor een eventuele filmreünie. Aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly vertellen de acteurs dat hun personages een deel van hen zijn geworden en dat het ze erg leuk lijkt weer eens deel te zijn van de magische wereld.

Eerder deze week opende een nieuwe attractie in het het Wizarding World of Harry Potter-pretpark, namelijk Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure. Een paar Harry Potter-acteurs waren aanwezig om de opening zo feestelijk mogelijk te maken, waaronder Grint en Felton.

Eventuele remake


Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren

Britt Dekker tijdens de seizoenspresentatie van de NPO 2018-2019. / ANP

Foto van 'Metro'

13 JUN 2019

Voormalig realityster Britt Dekker gaat voor het eerst haar eigen studioprogramma presenteren. Dekker, die ook video’s maakt voor haar eigen Youtube-kanaal, zal de dierenquiz Paardenpraat TV op de AVROTROS aan elkaar gaan praten.

Eerste eigen studioprogramma

„Dit is heel cool, ik krijg mijn eigen dierenquiz bij AVROTROS op NPO3” deelt de 27-jarige Dekker donderdag op Instagram. „Echt super gaaf, want dit is mijn eerste eigen studioprogramma en we hebben echt twee mega toffe teamcaptains die nog geheim moeten blijven.”


Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Rico Verhoeven. / Robin Utrecht | ANP

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Presentator Bram Krikke, kickbokser Rico Verhoeven, politicus Jesse Klaver en presentatrice Gwen van Poorten zijn donderdagavond beloond met een Best Social Awards. Deze awards worden beschouwd als de belangrijkste social media-prijzen van ons land. Woensdag werden onder meer overheden en merken in business-categorieën al beloond, donderdag waren in Casco Amsterdam de vijftien publieksprijzen aan de beurt.

Nieuw talent

„Wat een geweldige lijst winnaars! We zien veel nieuw talent dat heeft gewonnen, zoals Bram Krikke, Gwen van Poorten en Merol. Social media is in beweging en ook de consument heeft behoefte aan innovatie en creativiteit. Dat bewijst deze groep nieuwe winnaars ook maar weer eens. Het is fijn om te zien dat onze prijzen met de zesde editie steeds groter worden. Dat zie je aan de groei in uitgebrachte stemmen en aandacht voor onze prijzen”, aldus Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social.


Trotse Jonny de Mol wordt opnieuw vader
Likeability of5

Trotse Johnny de Mol wordt opnieuw vader

Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk verwachten samen hun tweede kindje. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

12 JUN 2019

Babynieuws! Johnny de Mol wordt opnieuw vader. Hij en zijn vrouw Anouk verwachten een tweede kindje. Dat laat de presentator weten via Instagram.

Woensdag plaatste De Mol een tekening van zijn stiefdochter Kiki, die Anouk kreeg uit een eerdere relatie, op Instagram.

Tekening


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

De verloofde van Lil' Kleine is zaterdag bevallen van hun eerste kindje: een zoon. /Instagram Jaimie Vaes

Foto van 'Metro'

9 JUN 2019

Hoera! Lil' Kleine heeft tijdens zijn optreden op het 7th Sunday festival in Veghel bekend gemaakt dat hij voor het eerst vader is geworden. Zijn verloofde, Jaimie Vaes, is zaterdag bevallen van een jongetje.

'Heel gezellige vader'

De rapper hoopt een „heel gezellige" vader te worden. Eerder zei hij tegen Grazia„Ik word zijn beste vriend." Ook streeft hij ernaar een vader te zijn waarop zijn zoon trots zal kunnen zijn.


Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

Onder andere de Vlaamse verleiders Pommeline en Fabrizio zien we terug in Temptation Island VIPS. Foto: Instagram @pommelinetilliere

Foto van 'Lisa Vermeij'

6 JUN 2019

Nog een paar weken wachten en dan kunnen liefhebbers van bedrog, drama, lust en sexy intriges weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIPS. Vanaf 27 juni is de relatietest weer exclusief te zien bij Videoland. De eerste paar koppels zijn bekend.

Fabrizio & Pommeline


CJP’er Rick op De Parade: dat kan zomaar chaos worden

CJP’er Rick op De Parade: dat kan chaos worden

Rick van Veluw is deze zomer ‘chaotisch talkshowhost’ op de Parade. / Diederick Bulstra Photography

Foto van 'Rick van Veluw Eindredacteur CJP'

6 JUN 2019

Een interview houden met jezelf? CJP-eindredacteur Rick van Veluw doet dat gewoon, als slot van de CJP/Metro-reeks, over zijn andere rol op theaterfeest De Parade.

Hij claimt de bastaardzoon van Jeroen Pauw én het achterneefje van Eva Jinek te zijn: Rick van Veluw (26). Deze zomer mag hij zijn voorbeelden achterna als talkshowhost met Zijn er nog vragen? op rondreizend theaterfestival De Parade. Om te oefenen interviewde hij alvast zichzelf.

Erg vroeg naar bed


Likeability of2

Zoontje Nicolette Kluijver gepest

icolette Kluijver met haar kinderen Isabella, Ana-Sofia en Jesse op de rode loper voorafgaand aan de Christmas Show. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Het vierjarige zoontje van presentatrice Nicolette Kluijver wordt gepest omdat hij op ballet zit. Dat laat de presentatrice weten via een bericht op Instagram, waarin zij tevens een oproep doet aan alle ouders.

Als je maar gelukkig bent


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Likeability of3

Emile Ratelband voor de achtste keer vader

Emile Ratelband. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Emile Ratelband verwacht opnieuw een kind. De positiviteitsgoeroe bevestigde het nieuws eerder op woensdag aan BuzzE. Zijn draagmoeder, die twee keer eerder een miskraam kreeg, is opnieuw zwanger.

Omgangsregeling

Ratelband ziet zijn achtste kind als een kans om ‘helemaal opnieuw te beginnen’. Eerder probeerde Ratelband via de rechtbank zijn wettelijke leeftijd aan te passen. Wetenschappelijk onderzoek had volgens Ratelband namelijk uitgewezen dat zijn ‘echte’ leeftijd 41 is.


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar