Reuzenrad keert terug naast Markthal in Rotterdam

16 februari 2017 om 15:49 door Job Halkes
Reuzenrad keert terug naast Markthal in Rotterdam

Wie vorig jaar geen kans heeft gehad een rondje te maken met het reuzenrad in hartje Rotterdam krijgt een herkansing. Van 11 maart tot en met 9 april staat er wederom een reuzenrad naast de Markthal, zo heeft de gemeente laten weten.

Vorig jaar stond het rad er in het kader van ‘Rotterdam viert de stad’ en trok het tienduizenden bezoekers. Dit jaar komt het rad op dezelfde plek te staan, maar dat is wel voor het laatst. Er wordt gekeken naar een andere locatie voor 2018.

Enkele bewoners van de Markthal vonden dat hun privacy in het geding was, omdat mensen vanuit het rad naar binnen konden kijken.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!