Capelle zoekt eigenaar van ingeleverde urn

11 januari 2017 om 13:04 door Job Halkes
Capelle zoekt eigenaar van ingeleverde urn
De urn. Gemeente Capelle aan den IJssel

De gemeente Capelle aan den IJssel is op zoek naar nabestaanden van een gevonden urn met as. Deze werd op 21 of 22 december ingeleverd bij de kringloopwinkel aan de Kanaalweg. Ondanks diverse onderzoeken heeft de gemeente niet kunnen achterhalen van wie de urn is.

Uitstrooien

De tas met serviesgoed en de urn werd door een dame gebracht. De gemeente hoopt dat mensen de urn herkennen en contact opnemen, zodat deze weer terugbezorgd kan worden. Als niemand zich binnen 12 weken meldt, wordt de as uitgestrooid op het strooiveld van crematorium en begraafplaats Schollevaar.

Op Facebook is inmiddels de suggestie gewekt dat het gaat om een urn met de as van een overleden huisdier. De gemeente zegt dat te gaan onderzoeken.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!